![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Lūdzu, par video-/datorspēlēm raksti sadaļā Datorspēles.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.05.05 ![]() |
Lasot gondoras un pārrakstītos tīstokļus bieži humora fiku komentāros var manīt tekstus kā:''Ak Dievs,kandriiz aizrijos no smiekliem!'' vai ''laikam nopilināju,nolaistiju,nospeķoju tastatūru!''
ir taču vispārzināms ka aplieta tastatūra var ''salaist dēlī'''visu sistēmu,tad kādēļ mēs kožamies(burtiski)šajā aizliegtajā auglī?vai laika trūkums?personiigi man,jā. P.S. atvainojos par sviestu,mirkļa ideja. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
needu pie datora vieniigi ja speeleeju warcraft (vajag koncentreeties lol) savaadaak to uzskatu par vienu no ikdienas ieradumiem galu galaa es straadaaju pie kompja un es esmu tiessi tik tizls lai man buutu pajaat par sacuukotu klaviatuuru ja vien taustinni nenaak no vinnas aaraa jo ir pielipussi pie taviem pirkstiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Šo rakstu rediģēja aivvv/troll dream walker: 09.02.2007 08:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 16:26 |