![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.09.05 Kur: uz saulainās taciņas ![]() |
Kādā pavisam īsā intervijā filmas Harijs Poters un Fēniksa ordenis režisors Deivids Jeitss komentē filmā ieturēto stilu un taktiku un atklāj savas domas - viņaprāt, šajā grāmatā atainotā profesore Doloresa Ambrāža, ko filmā atveido Imelda Stauntone, ir "diezgan traumēta kā personība".
Pēc grāmatas izlasīšanas Jeitss saka: "Tā arī man šķiet, ir visemocionālākā no grāmatām. Kad to lasu, pēkšņi liekas, ka esmu pievērsies lietai, kas mani vienmēr ir saisījusi." Šo rakstu rediģēja Edzinsh: 15.01.2007 22:20 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.11.05 Kur: Aizkulises ![]() |
Izklausās, ka Jeitss runājis tikai tāpēc, ka bijis jārunā. Nu taču jebkurš, lasot grāmatu, ir sapratis, ka Ambrāža nav īsti normāla. "diezgan traumēta kā personība"... Labi, pateikts neslikti, bet nu... "pavisam īsā intervijā" varēja arī lieku reizi neatgādināt jau sen zināmo. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.05.2025 13:35 |