![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Vai jūs ticat,ka kārtis var paredzēt nākotni(piemēram,tās pašas taro kārtis)?Vai arī jūs esat izmēģinājuši kādu citu zīlēšanas veidu un tas sniedzis neparastus rezutātus(piem.zīlēšana tējas/kafijas biezumos)?Neticat,ka nākotne ir paredzama?Pati esmu mēģinājusi zīlēt ar kārtīm...piepildījās tikai daļēji,bet tur jau bieži ir tādi skaidrojumi,kas der gandrīz jebkurā dzīves gadijumā.
Gribu dzirdēt jūsu viedokli un pieredzi ar zīlēšanu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.04.05 Kur: Shadowspire ![]() |
Atsevišķos gadījumos ticu, bet ne tam, vai nākotne būs tāda vai šitāda. Ja es jautāju kārtīm par sevi pašu, vai par situācijas (kas saistīta ar mani) raksturojumu, tad ņemu vērā, ko kārtis saka. Bet arī nekad nedomāju, ka viss ir tieši tā un ka viss ir nolemts. Par nākotnes paredzējumiem... uzskatu, ka tas, ko kārtis (vai da jebkas cits) pasaka par nākotni, ir tikai viena varbūtība, kas piepildīsies, ja es turpināšu būt tādā pašā garstāvoklī un turpināšu rīkoties tādā pašā stilā - vai nu tik pat aktīvi visur iesaistīšos, vai arī palikšu tik pat pasīva. Zīlēšana var kaut ko pateikt par sevi pašu, man tā palīdz izprast, kā jūtos un ko vēlos, tā sniedz manu novērtējumu no citas puses.
Bet, kas attiecas uz zīlniecēm, es stipri apšaubu, vai viņas var ko palīdzēt - bieži vien viņas ne tikai noplēš naudu par kāršu izlikšanu, bet arī iestāsta cilvēkam, ka ir uzlikti nez kādi lāsti un ka tos var par attiecīgu samaksu noņemt. Ja man zīlē kāds cits cilvēks, nekad neuztveru to pasākumu nopietni - vienkārši ir par ko pasmieties un pabrīnīties. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 14:20 |