![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.04 Kur: stūris, tāds smuks un glīts. un vispār, neaiztiekams. Gaismas fotogrāfs ![]() |
Runāsim par viņu haha.
Kas jums saistībā ar jamo tantiņu ir atgadijies? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) personīgi man nekas.. un es pat neticu, ka viņa ir kaut gan neesmu mēģinājusi winju sasaukt. pff. kāds ir mēģinājis? un ja ir palicis dzīvs varētu dot padomu kā izsaukšanas gadijumā no viņas atkratīties. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Ar piķa dāmu piedzīvojumi man nav bijuši (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ,godīgsakot,man nav bijušas darīšanas ar nekādām dāmām(ir pat dzirdēts par ercena dāmu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) ).Kad biju vēl maziņa un draudzējos ar meiteni,kura dziļi ticēja tām lietām,es to visu uzkatīju tikai par jautru izklaidi,nevis patiesību un speciāli izgudroju visādus rituālus,lai būtu jautri.Domāju,ka citi tāpat kā es tādas lietas izdomā,lai lēticīgajiem būtu ko darīt.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.05.2025 02:02 |