![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.05.05 Kur: savā lielajā draugu pasaulē. ![]() |
Es nobalsoju par Šajā skolā-protams, vispār- nē... man vnk tā ir... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
CITĀTS(Seila @ 04.12.2006 19:26) [snapback]1071096[/snapback] galu galā dators jau sen ir kļuvis par mūsu dzīves neatņemamu sastāvdaļu un to aizvietot var patiešām īsta maģija. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) mhm, piekrītu. arī tāpat varu labi izdzīvot bez trauku un veļasmazgājamās mašīnas, ūdeni sildot uz malkas plītiņas. un arī bez elektriskā apgaismojuma nu vnk lieliski varēu iztikt, dzīvotu sveču gaismā, ja vien tas nesanāktu tik dārgi. arī vnk lasīt un/vai mācīties ir pavisam cits kaifs, ja grāmatu tev apgaismo svece. ja būtu maģija man vispār vairs nebūtu problēmas, arī ar telefonu tik dikti neauklētos. bet tagad, kad nav tādas alternatīvas, izvēlos internetu. bez telefona arī labi iztiktu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) nejūtos no tā tik atkarīga |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.06.2025 03:50 |