![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.04 Kur: stūris, tāds smuks un glīts. un vispār, neaiztiekams. Gaismas fotogrāfs ![]() |
Runāsim par viņu haha.
Kas jums saistībā ar jamo tantiņu ir atgadijies? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) personīgi man nekas.. un es pat neticu, ka viņa ir kaut gan neesmu mēģinājusi winju sasaukt. pff. kāds ir mēģinājis? un ja ir palicis dzīvs varētu dot padomu kā izsaukšanas gadijumā no viņas atkratīties. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.06 Kur: Nangijāla ![]() |
Ar draudzeni kaut kādā ceturtajā klasē mēģinājām izsaukt - saklausījāmies pasaciņas no paralēlklasniecēm(un ne tikai) un dikti iespaidojāmies. Nekas nenotika, tikai vareni nobijāmies no mašīnas lukturiem, kad mana mamma brauca mājās(bija tak vakars!). (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Nekas nenotika. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) Viss beidzās ar marķiera apzīmētu galdu, rokām un skapi. Lol. Bet bija jautri! Nākamajā dienā gan viena otrai acīs nespējām paskatīties, bet tās bija feinās atmiņas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.05.2025 02:05 |