![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
Kad es biju mazāka, vienmēr vakaros kārtīgi aizvilku aizkarus, jo man bija bail, ka tikai Mēness neiespēd iekšā pa logu, un es varu kļūt mēnessērdzīga. Dzirdēti bija jau ne mazums nostāsti - mēnessērdzīgie izlekuši ārā pa balkonu, nositušies, utt.
Ko tu domā par mēnessērdzību? Vai esi bijusi mēnessērdzīga vai zini kādu, kas ir? (šeit neliels papildinfo no vikipēdijas). |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
CITĀTS un vai tad nav ta ka menessardzigs ir visu muzhu? baigi bieži tāda parādība ir bērniem ,bet vēlāk nez kur pazūd. CITĀTS Nu šizofrēnija (lai gan vispār neviens īsti nezin, kas tas ir!) ir kļuvusi par modes slimību. Mjā... es teiktu, ka kādam, kas no tā neko nejēdz, un kas ir vesels, nav ko darīt. Man riebjas, ka šo slimību tā dēvē [modes slimība] un besī arī, ka daudzi cilvēki sev piedēvē šo slimību, tāpēc, ka tā ir it kā kaut kas foršs un dīvains un tādā garā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) Varbūt tu esi redzējusi filmu "A beautiful mind"? tur bija par šizofrēniķi, tikai es nezinu cik "pareiza" ir tā filma. Vismaz pēc tās spriežot, šī slimība man sāka šķist pievilcīga. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
CITĀTS(Narciss @ 24.12.2006 17:18) [snapback]1079307[/snapback] baigi bieži tāda parādība ir bērniem ,bet vēlāk nez kur pazūd. Un kā būtu, ja pārlasītu VISU pavedienu? Tā NAV mēnessērdzība, kas ir bērniem! Lielāko tiesu gadījumu NAV. Tā ir pavisam cita slimība.CITĀTS Man riebjas, ka šo slimību tā dēvē [modes slimība] un besī arī, ka daudzi cilvēki sev piedēvē šo slimību, tāpēc, ka tā ir it kā kaut kas foršs un dīvains un tādā garā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) Ja kāds vai kādi sāk saskatīt idejā - "esmu šizofrēniķis" (lai gan tādi nav un pat nezin, kas tas ir!) ideju - "vai, cik tas ir pievilcīgi un jauki!", tad savādāk kā par modi, to nevar nosaukt.Varbūt tu esi redzējusi filmu "A beautiful mind"? tur bija par šizofrēniķi, tikai es nezinu cik "pareiza" ir tā filma. Vismaz pēc tās spriežot, šī slimība man sāka šķist pievilcīga. Ja esi slims, tad esi slims, ja neesi, tad ilgoties saslimt ar kaut ko, un kur nu vēl ar garīgu kaiti - tas jau ir, piedodiet, pilnīgs stulbums. Nevienā slimībā nav nekā pievilcīga. Par "ak! es gribētu būt ar to slims!" var prātuļot tikai tie, kas ir veseli un kam, kā teicu, nav ko darīt. Aiz totālas nezināšanas par tēmu un aiz garlaicības. Labāk ilgojaties saslimt ar masaliņām vai cūciņu, ja kāds nav to jau izslimojis. Ja bērnība to neizdara, tad, slimojot vēlākos gados, var būt krietni nepatīkami sarežģījumi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 05:26 |