![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
Kad es biju mazāka, vienmēr vakaros kārtīgi aizvilku aizkarus, jo man bija bail, ka tikai Mēness neiespēd iekšā pa logu, un es varu kļūt mēnessērdzīga. Dzirdēti bija jau ne mazums nostāsti - mēnessērdzīgie izlekuši ārā pa balkonu, nositušies, utt.
Ko tu domā par mēnessērdzību? Vai esi bijusi mēnessērdzīga vai zini kādu, kas ir? (šeit neliels papildinfo no vikipēdijas). |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
CITĀTS un vai tad nav ta ka menessardzigs ir visu muzhu? baigi bieži tāda parādība ir bērniem ,bet vēlāk nez kur pazūd. CITĀTS Nu šizofrēnija (lai gan vispār neviens īsti nezin, kas tas ir!) ir kļuvusi par modes slimību. Mjā... es teiktu, ka kādam, kas no tā neko nejēdz, un kas ir vesels, nav ko darīt. Man riebjas, ka šo slimību tā dēvē [modes slimība] un besī arī, ka daudzi cilvēki sev piedēvē šo slimību, tāpēc, ka tā ir it kā kaut kas foršs un dīvains un tādā garā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) Varbūt tu esi redzējusi filmu "A beautiful mind"? tur bija par šizofrēniķi, tikai es nezinu cik "pareiza" ir tā filma. Vismaz pēc tās spriežot, šī slimība man sāka šķist pievilcīga. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 05:16 |