![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
Kad es biju mazāka, vienmēr vakaros kārtīgi aizvilku aizkarus, jo man bija bail, ka tikai Mēness neiespēd iekšā pa logu, un es varu kļūt mēnessērdzīga. Dzirdēti bija jau ne mazums nostāsti - mēnessērdzīgie izlekuši ārā pa balkonu, nositušies, utt.
Ko tu domā par mēnessērdzību? Vai esi bijusi mēnessērdzīga vai zini kādu, kas ir? (šeit neliels papildinfo no vikipēdijas). |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Nu jau gan... drīz viens otrs sāks uzskatīt ka būt slimam ar diloni - tā ir īpaši smalkas dižciltības pakāpe. Jāatgādina, ka vienu laiku tā bija. Tas bija tad, kad pret to nebija zāļu, un cilvēks varēja uzskatīt, ka ir nolemts nāvei, ja saslima ar šo kaiti. Tagad tikai kaiti nomainījuši! Nu šizofrēnija (lai gan vispār neviens īsti nezin, kas tas ir!) ir kļuvusi par modes slimību. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/pinch.gif) Mjā... es teiktu, ka kādam, kas no tā neko nejēdz, un kas ir vesels, nav ko darīt.
Mēnessērdzība ir slimība. Ar to viss izteikts. Sīkāk un smalkāk prasiet kādam mediķim, es tā neesmu. CITĀTS kas diezin notiek ja menessardzigo piemeram piesledz pie gultas? Un kas notiks, ja pie gultas pieslēgs slimu ar gripu? Vai tik smagu karsoni, ka rādās halucinācijas un cilvēks lec ārā no gultas?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 05:29 |