![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Vai jūs ticat,ka kārtis var paredzēt nākotni(piemēram,tās pašas taro kārtis)?Vai arī jūs esat izmēģinājuši kādu citu zīlēšanas veidu un tas sniedzis neparastus rezutātus(piem.zīlēšana tējas/kafijas biezumos)?Neticat,ka nākotne ir paredzama?Pati esmu mēģinājusi zīlēt ar kārtīm...piepildījās tikai daļēji,bet tur jau bieži ir tādi skaidrojumi,kas der gandrīz jebkurā dzīves gadijumā.
Gribu dzirdēt jūsu viedokli un pieredzi ar zīlēšanu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.06 Kur: kaut kur virs galvas... ![]() |
par taro kārtīm gan neko nezinu, bet man ir viens cits zīlēšanas veids kurš paigaidām ir teicis tikai taisnību un patiesību...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
CITĀTS(melnā dālija @ 21.12.2006 21:11) [snapback]1078149[/snapback] par taro kārtīm gan neko nezinu, bet man ir viens cits zīlēšanas veids kurš paigaidām ir teicis tikai taisnību un patiesību... Nē, ne ar taro kārtīm, bet parastajām. Arī ir daudz veidu, kā tās izlikt, un kā to skaidrot, ja vēlas izmantot zīlēšanai. Un ir vēl visādas citas kārtis zīlēšanai arī. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 Kur: Ar fotoaparātu mežā. ![]() |
Domāju ka tādas lietas pastāv.Ja jau cilvēki redz pravietiskas vīzijas,tad var izzīlēt uz kārtīm ar'.
Jautājums-vai vērts ir iesaistīties tādās padarīšanās. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
CITĀTS(maichestera @ 21.12.2006 23:45) [snapback]1078233[/snapback] Ja jau cilvēki redz pravietiskas vīzijas,tad var izzīlēt uz kārtīm ar'. Un kāds šīm divām lietām ir loģisks sakars?No aplama apgalvojuma drīkst secināt VISU. Es neesmu pārliecināta par pravietisku vīziju esamību. Jā, tieši tā - par tādu vīziju, kas būtu piesaistītas konkrētai vietai, konkrētam laikam un konkrētām personām, nevis - "redzēju ugunsgrēju - būs slikti!" un pēc tam, jebkurā nākotnes brīdī uzzinot, ka kaut kur bijis ugunsgrēks, un pat ne ugunsgrēks, bet, piemēram, plūdi, iebļauties - "es taču teicu, ka tā būs!". Muļķības. Jebkurš kāršu licējs ar pieredzi (tāpat kā īsti profesionāls psihoterapeits) jebkuram tā izskaidros rezultātu, ka šis jebkurš vienmēr varēs piemeklēt sev pareizo atbilstību. Līdzekļi - kārtis, lode, u.tml., šai procesā nemaz nav svarīgi. Tie ir efektam un virzienam, kādā sākt runāt. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 14:47 |