![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
Šādam līdzīgi pavedieni jau ir bijuši, bet šis ir mazuliet savādāks, turklāt iepriekšējajos vairs necar iesūtīt postus.
Kas tad īsti ir dzīves jēga? Šinī gadījumā gribas citēt draudzeni Kristu : Kāda vēl jēga?! Bērnībā mums jāiet skolā, kad esam pieauguši - jāstrādā, bet vecumdienās jādzīvo uz kapeikām. Nē, dzīves vienīgā jēga ir ēdiens - un viņa iekodās milzīgā Kinder Delice. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Āber nopietni - ir dzirdēts, ka dzīves jēga ir mīlestība. Kādēļ es tam īsti nepiekrītu, tūlīt izlasīsi. Tad, kad es esmu dziļi laimīga un sajūsmināta, nu ļoti, ļoti - tad par dzīves jēgu nemaz negribās domāt, tikai izbaudīt mirkli. Un padomā, ja tu visu dzīvi būtu tik sasodīti laimīga, (tas gan nenotiks, bet ja nu) vai tad... Nebūtu gana? Nu mans secinājums - mana dzīves jēga ir būt laimīgai ( un pierīties Kinder Delice kamēr var (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ). Tā kā visbiežāk cilvēkus laimīgus dara mīlestība, tā arī varētu būt viena no dzīves jēgām. Visu laiku būt laimīgai tāpat neizdosies, taču pasmaidīt arī par mazām lietām var. Nereāli, bērnišķīgi un. Tomēr. Ja ir mērķis, tad to sasniegt ir vieglāk, nekā tad, ja tas nezināms. Tava dzīves jēga? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.06 Kur: somewhere beyond your happiness and sadness. ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) pardon, kurā vietā tika runāts kaut kas par pasakām un laimīgām beigām? es laikam pati sevis rakstīto palaidu garām, tu domā ka baudīt dzīvi nozīmē dzīvot laimīgi un viegli? Kas par muļķībām. Tas nozīmē izciest to pašu ko apkārtējiem tikai saprotot vairāk par viņiem, es izbaudu to no kā viņa baidās, es nenoliedzu to ka arī man ir slikti, bet es saprotu kāpēc un kas ar mani notiek. Pamēģini pati pieņemt un zināmā mērā izbaudīt pilnīgi visu kas ar tevi notiek. Un nē, es neesmu mazohiste vai kā nu to tur sauc.
Pamēģini izbaudīt un saprast to, ka visi ir tevi apčakarējuši un pametuši, to ka esi viens, to ka nevienam nevari uzticēties, to ka tev ir nomiris tev tuvs cilvēks un tu neesi bijis viņam klāt, to ka tev sāp tā ka jūc prātā. Pamēģini izbaudīt agoniju, tieši tāpat kā baudi vasaras lietu, labu kompāniju, garšīgas vakariņas, un pirmos sniegpulkstnīšus pavasarī. Pamēģini, tad parunāsim. Vabūt jums nāve nav beigas, bet man ir tikai šī dzīve, jūs dzīvojat gatavojoties nāvei, bet es dzīvoju, lai dzīvotu, un dzīvošu tik ilgi cik vien tas būs iespējams. Izdzīvojot tam visam rodas jēga, rodas jēga dzīvei un par to es arī tagad runāju. Par dzīves jēgu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 22.06.2025 20:43 |