![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
Kad es biju mazāka, vienmēr vakaros kārtīgi aizvilku aizkarus, jo man bija bail, ka tikai Mēness neiespēd iekšā pa logu, un es varu kļūt mēnessērdzīga. Dzirdēti bija jau ne mazums nostāsti - mēnessērdzīgie izlekuši ārā pa balkonu, nositušies, utt.
Ko tu domā par mēnessērdzību? Vai esi bijusi mēnessērdzīga vai zini kādu, kas ir? (šeit neliels papildinfo no vikipēdijas). |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.06 Kur: pasaule ![]() |
Kad biju maza... Nu, kādi 7 vai 8 gadi, mēdzu naktīs staigāt. Pēc tam neko neatcerējos, bet vecāki stāstīja. Tā gan bija tikai divas reizes. Varbūt mazliet vairāk. Vienu reizi es biju aizgājusi uz vannas istabu un atgriezusi ūdens krānu, pēc tam to aigriezusi un devusies atpakaļ uz gultu. Otro reizi es biju ieslēgusi istabā gaismu.
Taču kopš 9 gadiem man tā vairs neva bijis. Par to esmu droša. Vienīgais pilnmēness naktīs nereti nevaru aizmigt. Pat tad, kad logam aizkari un žalūzijas priekšā. Taču vienam no maniem vecākiem gadījies tā - nakts laikā uz skolu sataisījies un viņu pamodināja tad, kad jau taisījis vaļā durvis. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 05:50 |