![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
Kad es biju mazāka, vienmēr vakaros kārtīgi aizvilku aizkarus, jo man bija bail, ka tikai Mēness neiespēd iekšā pa logu, un es varu kļūt mēnessērdzīga. Dzirdēti bija jau ne mazums nostāsti - mēnessērdzīgie izlekuši ārā pa balkonu, nositušies, utt.
Ko tu domā par mēnessērdzību? Vai esi bijusi mēnessērdzīga vai zini kādu, kas ir? (šeit neliels papildinfo no vikipēdijas). |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
Niike - Nu, kad tu esi nomodā, tad jā, bet kamēr tu guli, un ja Mēness tevi apspīd, tad ir cita lieta.
CITĀTS "Nav šaubu, ka trakam būt ir skaisti, bet to zina tikai trakie paši." Nez. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) Vai to teicis šizofrēniķis? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
CITĀTS(Eriette @ 15.12.2006 18:29) [snapback]1074927[/snapback] Niike - Nu, kad tu esi nomodā, tad jā, bet kamēr tu guli, un ja Mēness tevi apspīd, tad ir cita lieta. Kādas sasodītas blēņas! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Labāk paņem kādu enciklopēdiju un izlasi, pirms ar pārliecību stāsti citiem pašas nepārbaudītus stereotipus. Mēnesim neviens nav jāapspīd, lai cilvēks, kas sirgst ar vienu vai otru garīgu kaiti, paliktu nemierīgs un vairāk staigātu apkārt. Ar pilnmēnesi gan tam ir sakars. Mēnessērdzīgais celsies augšā un staigās arī tad, ja nekāds Mēness viņam logā nespīdēs. Ar Mēnesi tik vien tā sakara, ka aktivie periodi sakrīt ar pilnmēness laikiem.Pat ļoti daudzi cilvēki, kas nebūt neslimo ar mēnessērdzību, pilnmēnesī cieš no bezmiega un slikti guļ. CITĀTS Nez. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) Vai to teicis šizofrēniķis? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Baidos, ka nē. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) To ir teicis viens no angļu klasicisma literatūras pamatlicējiem - rakstnieks Džons Draidens darbā "Spāņu mūks". |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 02:52 |