![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
Kad es biju mazāka, vienmēr vakaros kārtīgi aizvilku aizkarus, jo man bija bail, ka tikai Mēness neiespēd iekšā pa logu, un es varu kļūt mēnessērdzīga. Dzirdēti bija jau ne mazums nostāsti - mēnessērdzīgie izlekuši ārā pa balkonu, nositušies, utt.
Ko tu domā par mēnessērdzību? Vai esi bijusi mēnessērdzīga vai zini kādu, kas ir? (šeit neliels papildinfo no vikipēdijas). |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Nezinu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Tiešām nezinu, vai pavisam nekā nevar pamodināt. Varbūt var piespiest darīt kaut ko citu? To noteikti var. Bet man šķiet, ka uz vilciena gaismām cilvēks tādā stāvoklī var reaģēt, bet kurš var pateikt, kā? Var pamukt nost, bet var palikt turpat. Un tas viss var arī viņu nepamodināt.
Es neesmu mediķis, tik smalki nezinu. Es domāju (bet nezinu!), ka, ja iedod attiecīgus medikamentus vai vēl kaut ko iekšķīgi, varbūt pat ožamo spirtu iedod paostīt, tad var atmodināt. Ar glāzi ūdens sejā vai ar paraustīšanu aiz rokas nepietiks. Redz, enciklopēdijā bija uzsvērts - ārēji nevar pamodināt. shanty, jā, Tavai draudzenei varētu būt bijis tas, miega apreibuma variants. Stāsta (statistiku nezinu), ka bērniem tā gadoties, neesot īpašs retums. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 02:48 |