![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
Kad es biju mazāka, vienmēr vakaros kārtīgi aizvilku aizkarus, jo man bija bail, ka tikai Mēness neiespēd iekšā pa logu, un es varu kļūt mēnessērdzīga. Dzirdēti bija jau ne mazums nostāsti - mēnessērdzīgie izlekuši ārā pa balkonu, nositušies, utt.
Ko tu domā par mēnessērdzību? Vai esi bijusi mēnessērdzīga vai zini kādu, kas ir? (šeit neliels papildinfo no vikipēdijas). |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.11.06 Kur: Tev uz labā pleca. ![]() |
Par to, ka mēness dēļ var saslimt es šaubos.. Atceros, kad biju mazāka, biju dzirdējusi, ka mēnesi nedrīkst sveicināt, tad paliekot mēnessērdzīgs.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) gāju pie loga un teicu mēnesim ''čau'' (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
mana draudzene saka, ka reizēm viņas mamma stāstot, ka viņa pa nakti peiceļoties, aizejot uz virtuvi, staigājot pa istabām u.tt., bet viņa to neatceras. tas bijis pirms kādiem pāris gadiem diezgan bieži, bet tagad vairs ne.. Šo rakstu rediģēja shanty: 09.12.2006 16:56 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 05:15 |