![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
Kad es biju mazāka, vienmēr vakaros kārtīgi aizvilku aizkarus, jo man bija bail, ka tikai Mēness neiespēd iekšā pa logu, un es varu kļūt mēnessērdzīga. Dzirdēti bija jau ne mazums nostāsti - mēnessērdzīgie izlekuši ārā pa balkonu, nositušies, utt.
Ko tu domā par mēnessērdzību? Vai esi bijusi mēnessērdzīga vai zini kādu, kas ir? (šeit neliels papildinfo no vikipēdijas). |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Nu un mēnessērdzīgs, ne mēnessērdzīgs. Jā par mēnessērdzīgu cilvēku ir daudz vairāk jārūpējas un viņš jāpieskata. Tomēr tā nav nāvējoša slimība un to ir iespējams apspiest ar dažādām zālēm. Vai es kādu tādu pazīstu? Jā mana draudzene nesen atzinās, ka staigā pa naktīm un pamostas citā vietā. Nu un kas par to. Kaut gan pazīstot viņu drīzāk pateiktu, ka meitenītei mazāk dzert vajag bet tas vienalga neko īstenībā neietekmē. Stāsti jau ir dzirdēti dažādi par cilvēkiem, kas nolec no jumtiem un vēl velns sazin ko, bet ir pierādīts, ka mēnessērdzīgs cilvēks spēj darīt to, ko ikdienā nespētu un kā princips aiziet bojā tikai tad kad viņu iztraucē šādas pastaigas laikā.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 05:20 |