![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.04 Kur: stūris, tāds smuks un glīts. un vispār, neaiztiekams. Gaismas fotogrāfs ![]() |
Runāsim par viņu haha.
Kas jums saistībā ar jamo tantiņu ir atgadijies? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) personīgi man nekas.. un es pat neticu, ka viņa ir kaut gan neesmu mēģinājusi winju sasaukt. pff. kāds ir mēģinājis? un ja ir palicis dzīvs varētu dot padomu kā izsaukšanas gadijumā no viņas atkratīties. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Es arī domāju, ka tā ir bērnu folklora. Ir taču tik interesanti tumsā bariņā sēdēt un stāstot visādas briesmas baidīties kopīgi.
Nav nekādu pīķa dāmu, rūķīšu utt. u.tjpr. Bet tie, kas to zin, mēdz jauki izklaidēties gādājot pārdzīvojumus lētticīgajiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tieši tāpat kā ar spiritismu. Lētticīgo bars, kas laba iluzionista vadībā sēž un izklaidējas. Vēl es tā padomāju - kāda nelabā pēc visiem tiem izsaucamajiem būtu tā, pēc katra iedomām, jānāk? Bet, ja tiešām ir jānāk piespiedu kārtā, tad es iedomājos, cik tie gari ir šausmīgi nikni par to, ka kaut kādi nejēgas viņus traucē. Es būtu nikna, un tas vēl maigi teikts. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Vārdu sakot - ja tādu garu nav, tad nav jēgas māžoties, bet ja ir, tad dabūsiet uz galvas kaut ko tādu, no kā pēc tam netiksiet vaļā. Kaut ko ļoti niknu, lai cik teorētiski miermīlīgs nebūtu tas, ko saucāt. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.05.2025 01:05 |