![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
Vai Jums patika shii graamata?? Man ljoti..ko Juss par vinju domajat?? man skjiet ka shii graamt bija neaprakstamai burviiga...
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
CITĀTS(Bandists @ 18.04.2006 17:27) [snapback]613765[/snapback] Nu, burvīga nebūs īstais vārds. Grāmata par realitāti un... jā... diezgan smaga. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mellow.gif) Smaga, smaga... Arī es pēc grāmatas izslasīšans pārdomāju šo un to. Tikai gan to, ka grāmata bija "burvīga" gan nesaku. Kāds man pazīstams cilvēks teica, ka labprāt dzīvotu Kristiānes pasaulē un būtu šajā meitenes realitātē. Tas būtu interesanti, pēc viņas domām. Mani grāmata tieši otrādi-pārliecināja atteikties. Akli nesekot apkārtējo spiedienam un tomēr iekšēji cīnīties ar savām bailēm un izjūtām, nevis meklēt glābiņu narkotikās vai alkoholā. Evit, grāmatas vidū bija fotogrāfijas ar paskaidrojumiem, kas notika ar Kristiānes Zoo stacijas draugiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Grāmatu izlasīju līdzīgi kā Brauna romānus-zibenīgi šķīru lapas, lai uzzinātu, kas notiks tālāk. Varu apgalvot, ka grāmata bija laba, tikai "laba" savā veidā. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 02:35 |