![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
Vai Jums patika shii graamata?? Man ljoti..ko Juss par vinju domajat?? man skjiet ka shii graamt bija neaprakstamai burviiga...
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
izlasīju to, kad jau nu mums viņu skolā uzdeva (laikam kādā 7. vai 8. klasē). Ļoti mani viņa piesaistīja, tas, ka tur tika rakstīts tiešām it kā no pusaudzes viedokļa, pamatojot daudzas no tām lietām, ko viņa sadarīja. piemēram tas, ka galu galā tas viss sākās tikai tāpēc, ka viņa gribēja kļūt pupulāra, tieši tāpēc viņa sāka nodot piena pudeles (ja pareizi atceros), lai nopirktu sev pirmās cigaretes un varētu stilā iet un smēķēt aiz skolas stūra pie citiem stilīgajiem. tas, kā viņa sāka krāsoties un pierunāja māti nopirkt krūšturi, kaut arī viņai to vēl labu laiku nevajadzēja. man patika, ka tur bija parādīts, kas un kāpēc pusaudžiem liekas pievilcīgi, piemēram, narkotikās, ūdenspīpē. ka to darīja, lai tevi cienītu apkārtējie. un atceros arī to, kā viņa lepojās ar to, ka viņai nav jāstāv uz stūra pie stacijas, jo naudu narkotikām prostituējoties sapelnīja viņas draugs. un ka viņa pati dažus mēnešus vēlāk tur stāvēja un centās izskatīties pēc iespējas jaunāka, lai viņu paņemtu kaut kādi pedofili.
CITĀTS(scelenty @ 19.07.2006 18:31) [snapback]1010312[/snapback] lieliska graamata.man ieteica māsica.patika, ka atšķiriibaa no citaam taada veida graamataam par narkotiku atkariibu(piem.''kaifs''), šii beidzaas laimiigi it kā jau jā, jo viņa tika no tā ārā, nu, vairāk vai mazāk, turklāt viņas dzīves pieredze daudziem noder par piemēru un arī biedinājumu. turklāt ''kaifs'' nemaz tik nelaimīgi nebeidzās. džeks pats bija vainīgs, ka nokļuvas cietumā, turklāt viņam nevajadzēja sapīties ar to ''meiteni no labas ģimenes'', jo tieši viņa samusināja viņu darīt daudzas lietas. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.05.2025 04:55 |