![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
nujaa - radaas taas neparasts juataajums (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif)
tad man veel ir luugusm lai katrs pieraksta tieshi kaapeec bez taa bierda vareetu iztikt. protams buus arii intresanti lasit juusu apcereejumus par teemu kursh tad noziimiigakasi u svariigakais (bet to rakstiet tikai tadaa gadiijuma ja nedomaajat taapataas kaa vairums - par frodo). man visvairak patika shmiga, jeb golums - kaut ari vinsh nebija braaliibaa tieshais biedrs bez vinja jaunu pavisam noteikti nevareetu iztikt (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Žanete P.s. jautaaums tapa pateicoties Kamazam |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.06 Kur: kaut kur jau noteikti esmu... ![]() |
Pilnīgi un galīgi neatceros par ko nobalsoju, tas bija sen. Laikam jau, ka visi ir vajadzīgi, un pat ne tapēc, ka kādam būtu mazāka nozīme, bet vienkārši pārāk tuvi sirdij tēli.
Pamanīju, ka daudzi domā, ka Legolass un Gimlijs nebija īpaši svarīgi. Bet tajā sapulcē jau nebija īpaši daudz elfu un rūķu (vispār tikai viņu tēvi(?)), tā kā šie divi noteikti bija kādā jomā pārāki par pārējiem elfiem/rūķiem. Šķiet visi piekrīt, ka vispār elfs un rūķis brālībā bija nepieciešami... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 Kur: Ar fotoaparātu mežā. ![]() |
Mani besī laukā tie cilvēciņi šeit kas ir redzējuši tikai filmu un tagad domā baigie experti esam,bet grāmatas lasīt nevīžo-slinkums,redziet... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif)
Ir tik daudz epizodes kur bez rūķa un elfa iztikt nevarētu.Kaut vai Helma dzīles kauja. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 19:53 |