![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Vai kāds no Jums kādreiz ir vispār saskāries ar šo darbu...?! Ja ja, kādus iespaidus tas uz Jums atstāja un ko Jūs vispār par grāmatu domājat... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.08.04 Kur: Es esmu nekur, nekad un necikos... ![]() |
Tagad, starp citu, šai grāmatai ir jauns izdevums, kuru man uzdāvināja, sak, palai nakts stundās. Lasīju arī. Brr. Tātad preteklības tur aprakstītas, es nespēju saprast, kā var patikt šitāda grāmata. Ja varētu, es to izmestu miskastē un iekuram man arī tādu nebūtu žēl. Galīgi riebās...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.11.05 Kur: Aizkulises ![]() |
CITĀTS(angell @ 02.01.2006 17:43) [snapback]532320[/snapback] Tagad, starp citu, šai grāmatai ir jauns izdevums, kuru man uzdāvināja, sak, palai nakts stundās. Lasīju arī. Brr. Tātad preteklības tur aprakstītas, es nespēju saprast, kā var patikt šitāda grāmata. Ja varētu, es to izmestu miskastē un iekuram man arī tādu nebūtu žēl. Galīgi riebās... Patiesībā, es Tev tik ļoti piekrītu!!! Lai gan attiecīgo darbu neesmu lasījusi, mūsdienās iznāk tik daudz jaunu grāmatu, kuras skaitās "bestselleri", bet patiesībā ir tādas... NU TĀDAS, kuras patiesi nav žēl izmest mistkastē. Tā, piemēram, man ir ar "Gaišreģis" (autoru nepateikšu, jo netieku uz to istabu, kur grāmata nolikta) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yucky_a.gif) Izlasīju tikai tāpēc, ka nepatīk atstāt nepabeigtu iesākto, bet vēlāk vienkārši grāmatu atpirku no draudzenes, ar domu, lai tikai kāds no viņas radiem vai citiem draugiem grāmatu nejauši neizlasa. Tiešām - der tikai aprakšanai dārzā, jo tādas lietas var radīt tikai slims, vai ļoooooti tumšs cilvēks. Vai šī ir līdzīga? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Šo rakstu rediģēja Minki: 21.09.2006 20:48 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.01.04 Kur: Vientuļa klints kore bieza meža vidū ![]() |
CITĀTS(Minki @ 21.09.2006 21:46) [snapback]1040290[/snapback] Patiesībā, es Tev tik ļoti piekrītu!!! Lai gan attiecīgo darbu neesmu lasījusi, mūsdienās iznāk tik daudz jaunu grāmatu, kuras skaitās "bestselleri", bet patiesībā ir tādas... NU TĀDAS, kuras patiesi nav žēl izmest mistkastē. Tā, piemēram, man ir ar "Gaišreģis" (autoru nepateikšu, jo netieku uz to istabu, kur grāmata nolikta) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yucky_a.gif) Izlasīju tikai tāpēc, ka nepatīk atstāt nepabeigtu iesākto, bet vēlāk vienkārši grāmatu atpirku no draudzenes, ar domu, lai tikai kāds no viņas radiem vai citiem draugiem grāmatu nejauši neizlasa. Tiešām - der tikai aprakšanai dārzā, jo tādas lietas var radīt tikai slims, vai ļoooooti tumšs cilvēks. Vai šī ir līdzīga? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Nu diez vai līdzīga. . Neuzskatu sevi par psihodēliskas literatūras cienītāju, tākā grāmata noteikti nav "slima". bet īpatnēja jau nu noteikti. Kā jau apakšvirsraksts vēsta - Stāsts par kādu slepkavu- tā nav rožaina romantiska pasaciņa. Tajā atainotas vairākas slepkavības un ļotī īpatnēji un detalizēti aprakstīta smaržu un smaku pasaule. Nevaru īsti pateikt, kas mani šai grāmatā piesaista. Pie tam tā anv nekāds jaunais bestsellers. Vienkārši nepārāk sen no jauna izdota. Ja nav dukas ķerties pie lasīšanas - espējams būs vērts noskatīties filmu - sāks rādīt no 27. oktobra. Varētu būt laba - taisa vācieši un iespējams ( vismaz pēc treilera spriežot) nebūs romānu sabojājuši. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.06.2025 10:57 |