![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.12.03 Kur: Iespējams Latvijā ![]() |
Manuprāt Rons filmās ir uztaisīts par kautkādu memmesdēliņu, bet grāmatā šķiet tas nav tik ļoti jūtams. Kādas ir jūsu domas?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.01.04 ![]() |
Man patiik kaa akrieris kas teelo Ronu teelo, viņš ir taads nedaudz muļķiigaaks tomeer man šķiet ka viņam vajadzeeja buut garaakam nezinu!
Runaajot par trešo filmu taa veel tik driiz neiznaaks un es paskatiijos dažas bildes no jaunaas filmas neteikšu ka man patika jo taa nebija tagad esot nomainiijies režisors jo iepriekšeejajam apnicis un nu šitais paņeema un piemeeram Hermionei iešķieba rozaa jaciņu, bet Harijam nu nezinu taadu melnu jaku vai džemperi nezinu kaa lai to nosauc, bet graamataa bija rakstiits ka viņam ir drebes kas ir stipri parlielu jo taas taču ir Duudija un šeit taas dreebes viņam dereeja kaa uzlietas skolas formas vareeja redzeet reti un Rons arii taads diivains nu nezinu man šķiet ka man nepatiks taa filma kas tagad buus, bet jaaaiziet noskatiities gan buus! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 22.05.2025 10:37 |