![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.09.06 ![]() |
Dārgie foruma iemītnieki un viesi!
Ja esat nodomājuši piedalīties Wolfsong' ā, bet vēl šaubāties par lomas izvēli, nekavējieties ne mirkli! Mēs meklējam pašus nekrietnākos, asinskārākos, drosmīgākos, īdzīgākos troļļu dīkdieņus un vientuļniekus! Radības, kam vairāk patīk krēsla nekā gaisma; radības, kas nesmādē trūdu smaku un ugunskura dūmus. Nakts iemītniekus, nekrietnus kaušļus un dzērājus! Interesentus lūdzam īpaši nebazūnēties apkārt, bet uzskribelēt uz PZ! Šo rakstu rediģēja Dalībnieks: 01.09.2006 23:19 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
es atvainojos trolli un orki ir tie kas piesakaas pie manis neesmu ne dzirdeejis ne redzeejis kautko par tevi
un pilniigas mullkkiibas ko tu tur runaa orki un trolli ir vis augstaak attiistiitie un vis skaistaakie gudraakie un speejiigaakie saliidzinaajumaa ar kaukaadiem aizpampussiem un nopiipeejussamies elfiem vai smirdiiigiem ruukkiem kas ir vergi un tikpat smirdiigiem cilveekiem kas ir tik zemiski ka tur vergus.... taa kaa man jau sskkiet ka es gribeetu sannemt pz vai vienkaarssi sseit pieteikumu no tevis.... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.06.2025 00:19 |