![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.03 Kur: Vecpiebalga, Rīga, Liepāja un visur citur pa vidu. ![]() |
Man te ir cilvēks, kam mīļākie tēli ir nazguli(devītnieks). Informācijas nav diez ko daudz, bet varbūt jums ir?...
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Istari māceklis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.03 GP eksperts 2006 ![]() |
CITĀTS(Caristo @ 14.01.2004 20:58) Vinniem ir viens vadonis, kam es vaardu aizmirsu... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) . Tolkīns vadoņa vārdu nekad nekur nav minējis. Vārdi, kas reizēm kaut kur figurē, pat kopā ar biogrāfijām, nākot no spēles - daži tur izvēlētie vārdi pat ir minēti Tolkīna darbos (gan kā cilvēku, ne nazgilu vārdi - bet nu nazgili arī bija cilvēki). Tolkīns vārdā nosaucis tikai 2. nazgilu - bet arī to es neatceros. Galvenais tiek dēvēts par Witch King, Lord of Morgul un vēl pāris nosaukumos. Papildinājumā pie Sigfa teiktā... cilvēkus sabojāt bija vieglāk, jo viņiem šķita, ka viņiem ir mazāk dots - un gredzeni it kā deva to, kas viņiem, salīdzinājumā ar citiem, trūka. Gredzena nēsātāji pēc savas izvēles varēja uz laiku kļūt neredzami (ne kā frodo ar Galveno gredzenu, kad to uzliekot vienmēr kļuva neredzams), Saurons ar savu gredzenu vadīja viņu domas un sirdis galu galā pilnībā pakļaujot visus deviņus gredzena valkātājus sev - tad viņi nonāca "ēnu valstī" (tā arī filmā parādīta ļoti labi - tā, ko frodo redz uzliekot gredzenu) un kļūst par to, kas nu viņi ir - gredzenu spokiem. Viņi pastāv jau krietni sen, nebūt ne "by the end of third age", un viņi vienmēr ir bijuši visai baiss ienaidnieks. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 15.06.2025 06:46 |