![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.04.06 Kur: Mājās ![]() |
Kā jūs domājat???? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Vai Tonksas un Vilksona attiecībām ir kaut kāda nākotne??? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Un ja ir, tad kāda???
Jūsu viedokļi!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) Šo rakstu rediģēja kedudraugs: 09.07.2006 21:50 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.04 Kur: Limbaži Tulkotājs 2006 ![]() |
Nu, ja godīgi, tad es nedomāju, ka Vilksons mirs. No vienas puses. Jo tas būtu kā pierādijums, ka cilvēki, kam ir šādas problēmas, arī spēj dzīvot normālu dzīvi un kļūt laimīgi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Un, manuprāt, tas būtu Roulingas garā - kaut ko tādu pierādīt un atbalstīt.
Pietam Remuss un Tonksa man liekas kā radīti viens otram. Jau pirms sestās grāmatas man viņi patika kā pāris. Viņš ir pārāk nopietns, bet viņa pārāk nenopietna. Tā teikt, viss ir līdzsvarā. No otras puses - tas būtu skaisti skumji, ka arī pēdējais Laupītājs aiziet. Un līdz ar to arī viņu attiecībām nav nākotne. Bet vairāk drīzāk tas, ka viņi paliks kopā. Kā kāds teica sestajā grāmatiņā - mums visiem ir vajadzīgs kaut nedaudz mīlestības šajā drūmajā laikā, vai kaut kā tā nu tur bija. Viņu mīlestība (un varbūt pat kāzas) tiešām varētu būt kā tāds gaismas stariņš grāmatu beigās. Un viņi nav tik galveni, lai traģiski viņus izšķirtu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 13:24 |