Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> SUX - atsauksmes, woot woot woot!!!!
bengalaas
iesūtīt 23.07.2006 16:48
Raksts #1

Knakts autobusa konduktors

Grupa: Biedri
Pievienojās: 05.10.03
Kur: Kastaņkalni
Tulks 2007

Kas atgriezušies, kas poligonā palikuši? Un cik mēs vispār bijām? Kādi mēs bijām un kas tagad esam un kad tagad esam? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Man pirmais darbs, atbraucot mājās, bija duša, otrs - ēdiens, trešais - noskatīties vēlreiz SUX reklāmfilmiņu, lai beidzot saprastu, kurš bija tas jumts, uz kura varēja uzrāpties. Sasodīts, tas bija tieši tas podjezds, kur neielīdu! >< Ir vajadzīgs nākamais postapoks!

No citām spēlēm šī bija sevišķi interesanta ar to, ka darbojās kādas piecas komandas, nevis divas vai trīs kā parasti. Bija gājēji, Mošķa bomži, Inxa bomži, kas īstenībā laikam bija Dvešī bomži jeb slinkie bomži, tad vēl divi narkaši un Bondarbanda. Man patika spriedze, visiem cīnoties pret visiem, vismaz sākumā, kad vēl nebija izveidojusies demokrātu alianse un kad vēl nebija tik ļoti manāma Džo un Parkera roka pār pilsētu. Tad jau visi vairāk vai mazāk pievienojās kādai no pusēm un pa ceļu varēja iet, baidoties uz pusi mazāk.

Vēl mani nemērā fascinēja tās piecstāvu mājas. Tur bija tik murgans dzīvokļu plānojums pirmajā stāvā, ka varēja ieiet mājā pa vienu pusi, iziet pa otru, izlekt pa logu vai izlīst caur pagrabu. Sevišķi tālākajā mājā - tur bija ļoti patīkami, gaiši, tīri, smilšaini pagrabi, kuros varēja visai ērti ielīst gan pa lodziņu, gan pa neuzkrītošajām kāpnēm kāpņutelpā.

Ē. Vēlāk noteikti vēl kas ienāks prātā.

Šo rakstu rediģēja browncat: 23.07.2006 16:57
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Sākt jaunu pavedienu
Atbildes
enj
iesūtīt 23.07.2006 20:36
Raksts #2

Cep speķi Dūdijam
*

Grupa: Biedri
Pievienojās: 18.07.06

Jā, šitais bija labs.

Me gāja apmērām tā :
Iebraucu naktī tieši pēc atklāšanas - gadījās nostopēt qq angli no pagrieziena līdz Irbenei. Vieta diezgan zināma, arī GM iznāca pretī. Ilgi taisījos, pa tumsu meklēdams, kur liekama kura ekipējuma detaļa. QQ ļaudis vēl neticēja, ka esmu vienkāršs narkašs, nevis SUXists (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) .

Vobščem dabūju visus tūļus un papīrus, neskaidru norādi, kur meklējami kvesti, un brīdinājumu, ka vienam šeit "esot diezgan bezcerīgi". Tā nu turoties pa gabalu no visādiem bariem ar baterijām, un mēģinot pa foni noskaidrot komandas biedru ierašanās statusu sāku apgūt teritoriju. Sajūtas vienkāršī fantasiskas - tumsā pilns ar bīstamām, agresīvām bandām, mājās skan bļāvieni un šāvieni ... Piekasījās qq apnarkojušies tēli, kas tik vien mācēja pateikt, kā "ku-kū !" ... nu gandrīz kā vecajā rajonā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . Ilgi sekoja, bet kad palika pavisam agresīvi, tad sāku vicināties ar boofu, un beigās tomēr atsējās ... fūūū, atelpa.

Vēlreiz apdomāju, ko teica par kvestu vietām, un devos meklēt vēlreiz - skaidrs, ka vienam sist bariņus pa 3-5 dēļ expas nav īpaši prātīgi. Un taisni brīnums - atradu arī. Vispirms aizvilkos uz radiācijas kvestu, godīgi novazājos pusstundu ar gāzmasku, izstiepu visādu dīvainu miskasti, bet neko prātīgu neatradu. Tad jau spriedze bija gājusi mazumā, otrajā mājā klusums - devos meklēt šampanieti, un atradu arī. Tas gan bija forši - visām bandām aiz muguras nospert vienīgo normālo sākuma kvestu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) un vilkties ar lootu uz GM zonu ... jēē - +1 levels uzreiz !

Tad sazvanīju komandu - tūlīt būšot klāt - nolēmu iziet pretī. Un protams - kamēr aizdomājos OOG, tieši pie GM bāzes kaut kāds kroplīgs bomzis mani nosita (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) . Absolūti negaidīju (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ... Jā, šajā geimā gulēt nevar ... bet BĶ nāve ir tikai sīkas nepatikšanas.

Līdz ar to ieradās pārējā komanda - kroplis Osis (Vasīlijs, traktorista Pāvula dēls (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) - loma tik dabīga ... iedzimts talants (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) un Mausns kā mazais huligāns (pirmie šaujamieroči). Tad jau sāka palikt gaišs, un vispār stresa vairs nekāda. Jutos kā riktīgs vietējais, kas visu zin un var un "jaunpienācējus" ieved dzīvē.

Vēlreiz apskatījām radiācijas kvestu, bet nekā. Par durikiem "ku-kū!" izsludināta atlīdzība (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . Staigājām riņķī, meklējām elektroniskos krāmus, palēnām cēlās expa, bet nekā diža. Piegājām pie "centrālās mājas" - kaut kāds aizslēgts klubs vai administratīvā divstāvene, ļoti labi saglabājusies. Iekšā netiek, bet otrā pusē tomēr var ielīst. Tur bija tik stilīgi, sākām domāt, ka labu vietu atradām, varēs pagulēt, neviens jau te nenāks (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . Taisu vaļā direktora kabinetu, a tur pretī krēslā sēž Aikis ar 2 pistolēm, un uzreiz bliež virsū (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Nenormāli stilīgi ! Pa visiem viņu, protams, atsitām - expa, un pats galvenais - ieroči. Viss, no šī brīža es esmu nevis izsitējs, bet īsts šāvējs ar stroķi pie katra sāna. Automātikā pistole ir gandrīz tikpat efektīva kā automāts.

Osis bedzot tika pie sava kārotā antiradiācijas perka, bet "radiācijas zonā" nekā īpaši interesanta nebija. Mausns aizgāja gulēt, mēs vēl biki gribējām pastaigāt, un uzdūrāmies uz līķa kvesta. Tas bija nejēgā stilīgi - atrast pareizo dzīvokli un apglabāt līķi (qq mafijas radinieks.) Savācām pasi, ķeskas iemetām akā, un gājām pie GM pēc expas, bet tie sāka jautā - parādiet, kā apglabajāt dārgo brālēnu. Nu pa ceļam saļečījām, ka "apglabājām nevis vienkārši zemē, bet pazemes kapličā, labi aizsegta, neviens nevarēs apgānīt, un vēl trīs reizes salūtu gaisā izšāvām" - vobščem, proņeslo (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) .

Tad mums iedeva Pārkera kvestu - satikt kontaktu skolā, un arī pa ceļam NEMANĀMI apsargāt, ja nu kas. Uzmodinājām "gulošo skaistuli" mausnu un sekojām aģentei līdz pat skolai. Tiesa, viņa nebija viena, kā bija runāts, bet kopā ar kaut kādu džeku, un beigās uz kontaktvietu tā arī neatnāca, apkārt gan staigaja, un runāja qq par Džo (Džo un Pārkers ir tjipa divi neredzamie mafijas bosi, kas konkurē savā starpā). Beigās izrādījās, ka mums to džeku esot vajadzējis novākt (bet mēs sekojām komandai "apsardze" - briesmu nebija, tātad, neiztikt), bet qq expu tomēr dabūjām.

Tad bija ilga tusēšana šur un tur, bija kvests "uztaisi Loku vai kaķeni" - taisījām loku, un tas pat varēja izšaut (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) , etc. Atradām vienu no mistiskajām disketēm. Mani vēlreiz nodūra - Aikis - vienkārši pienāca klāt, gāja runa par apmaiņu : qq pret cigaretēm, un pēkšņi sāka durstīties. Bet nolūtot nedabūja, parādījās citi bomži no "draudzīgas" bandas, un aiztrieca. Laikam jau no aptuveni tā laika kļuva skaidrs, ka ar šo PC - nekādas sarunas, tikai sist uzreiz (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Tad Mārītis arī gribēja paspēlēt, nāca kā NPC no Džo ar tasku - iznest kaut kādu māju - izrādās, to pašu ! Iznesām, dabūjām expu, un vispār cool (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) No šī brīža skaitījāmies Džo pusē. Vēl bija epizode, kad mums aiz pārpratuma uzbruka banda ar 7 cilvēkiem ... un tieši šajā mirklī iestrēga automātiskā pistole ... tik tizli .. nācās bēgt ... un arī aizbēgu .. jo bija 7HP uzkačāti ...

Beigās bija jau tāds panīkums, normālie kvesti beigušies, gulēt arī gribās - sadalījāmies un aizlīdām gulēt. Es biju piektajā stāvā, stūra dzīvoklī, parubījos gmaisā ar 2 pistolēm rokās, kas jau pavērstas pret durvīm. Visādi trokšņi, sajūta ka kāds staigā, ka var atnākt un nošaut gulošu, reālākā fantastika, arī gļuki kolosāli ...

Bet vajadzēja mosties ātrāk, jo, kad atnācu atpakaļ, tad uzzināju, ka SUX ir iznests - kāpēc es tu nebiju ! - un tagad mēs visi esam lielā Džo banda, un kontrolējam teritoriju. bikiņ dažādi sīkumi, un tad aizgāja "centrālās mājas" iznešana - trešo reizi : Pārkera banda un SUX atliekas. No sākuma no ārpuses bija reāli sūri - pa logu šķirbām šauj, viņiem trāpīt nevar. Izdomāju, ka vajag atvērt priekšdurvis, un aizgāju uz bāzi pēc flaķenēm un patronām, bet tikmēr durvis jau bija uzlauztas. Tā tik bija cīņa ! Kāmēr tikām pa kāpnēm otrajā stāvā, kādu stundu vismaz nācās nošaudīties. Osis aizgāja pa priekšu triecienā, un beigas stāvs bija mūsu. Tad vēl kabineta ieņemšana, un vēl dažas telpas, kur ļaudis bija konkrēti iebarikādējušies. Nācās lauzt durvis ... bet bija tik cool ! Galu galā pēdējie pohikāņi bija aizlaidušies pa logu, un atstājuši meiteni karot ar mums.

Tā arī dabūju Level-Up uz ceturto līmeni, un faktiski arī nemirstību, jo farmaceita perks ļauj katru stundu izgatavot n=level peinkillerus, ar ko narkaši var kačāt augšā HP. Ja sāk ar 4 +1bruņas, tad pēc 10h ir 45HP - narkaši BIJA overpowers, bet tāds normāls, jo geims jau nav nedēļām ilgi.
Vēl jau biku staigājām, visi medīja Goldiju, kādā brīdī tika nošauti vēl palikušie SUXisti (vienu piesēja pie staba, un dzīvu atdeva Džo - qq kvests), bet vispār aktīvā spēle bija paraktiski beigusies - rajons mūsu, disks (kuram vajadzētu dot uzvaru) - pie nezin kā (to beigās laikam atnesa Mošķis).

Pēc spēles naktī mazliet atzīmējām, pastaigājām pa rajonu, satikām Žagaru no VIRAC, etc. Otrā dienā (svētdienā) - jā, kaut kas esot piekasījies par atlauztajām durvīm, solījis zvanīt policistam (šajā rajonā ir viens policists (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) , tad ieraudzījis šļirces, un solījies izsaukt zemessardzi (rajona zemessardzi prombraucot mēs redzējām stopējot pa ceļu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . Kamazs demonstrēja, kā viņa būtu jāsagaida ".. peinkillers (iešļircina) .. jāāāā ! plus vien hā pē ! Narkaši 4ever !" Vispār mēs laikam bijām visai interesanta kompānija priekš garām braucošajiem neLARPistiem. Ventspilī AO uz mani tā dīvaini skatījās (forma, pistoles kabatās, un protams patīkami noaugusi seja (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ).

Rezumē : bija cool, PostApoc būt vēl ! Bet ko reāli vajadzēja, tas ir vismaz 2x vairāk tautas (gan spēlētājus, gan GM, viņiem arī darba bija par daudz).

ENJ, from Riga Central Prison.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Raksti šajā pavedienā
browncat   SUX - atsauksmes   23.07.2006 16:48
Good ol' Grim   Khmm... parasti šādos gadījumos es ...   23.07.2006 18:13
enj   Jā, šitais bija labs. Me gāja apmērām tā : Iebrau...   23.07.2006 20:36
mr Bl@ck   Tad nu tā šī bija mana pirmā BDLS un jāsaka ka man...   23.07.2006 20:44
mausns   mr Bl@ck, tu uzdūries mums, nevis Bondaram & K...   23.07.2006 21:36
Lynx   Heh, es un mana atmiņa, gan parasti saraksta tik d...   23.07.2006 22:00
GameMaster   Aš' jāsāk nožēlot, ka tomēr nebiju, `...   24.07.2006 11:24
Kamazs   Oficiāls latviešu postapokaliptisk...   24.07.2006 15:21
Jaukais Aikis   Es secināju, ka viens netieku galā ar trīs pretini...   24.07.2006 15:35
browncat   Nu Aiki, kurš tad tev lika vienam bradāt? Vai tad ...   24.07.2006 16:40
browncat   Hmm, nu te man ir ienākušās dažas pastkartītes pos...   13.08.2006 13:12
mausns   Bildes labas, tikai žēl, ka pašus SUX-istus neredz...   13.08.2006 14:51
browncat   Nu, tas liecina par spēles kvalitāti. Bildēt nebij...   13.08.2006 17:49
Good ol' Grim   Viens kadrs tur pa vidam kaut ko bildēja, bet ja p...   13.08.2006 18:49
Kamazs   Man arī bija dažas bildes. Sagrauto ēku drupās k...   13.08.2006 19:19
aivvv/troll dream walker   es aksels un reinis joprojaam pieprasam leggendaar...   23.08.2006 10:51
susljiks   Kopš kura laika par gulēšanu dod "leģendāras...   23.08.2006 19:47
aivvv/troll dream walker   nu mees sessas stundas likaam poligonam mieru un m...   23.08.2006 23:57
Lord Fish   CITĀTS(aivvv/troll dream walker @ 24.08.2006 ...   28.08.2006 17:19
aivvv/troll dream walker   tas bija peedeejais ko mees izdariijaam pirms gule...   31.08.2006 09:57
Jaukais Aikis   Aikim otrā dienā apnika no visiem slēpties un viņš...   04.09.2006 13:23

Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 04.06.2025 09:58