![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.04 Kur: cūkkārpā preperē ņurcragu šņākakšus ![]() |
Profesors Vilksons savā būtībā ir ljoti patiess, briivs un labestīgs,taapeec lasot graamatu es vinju iedomaajos diezgan pievilciigu. Taapeec nevaru pierast pie taada izskata,bet ko lai saka. Katram sava gaume. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.04 Kur: Limbaži Tulkotājs 2006 ![]() |
Katram sava gaume, tas šeit iederētos vislabāk.
Man ļoti patīk aktieris, kas viņu tēlo, esmu redzējusi cita filmas, kurās viņš ir, un tēlojums ir lielisks. Bet kā Vilksons man viņš teju vai riebās. Tādu es viņu neiztēlojos. Nepiekritīšu nekādiem jampamiņu raksturojumiem vai arī slavinājumiem, man vienkārši nepiešķīla. "Manējais" Vilksons būtu bišk smalkākas miesasbūves, nebūtu tāds kupris, kāds man likās filmas Vilksonam, un vispār nedaudz, tikai nedaudz, savādāks - tāds viņš man patiktu. Un vispār. Man vienmēr liekas, ka Remuss un Vilksons ir divas dažādas personas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) (fanfiki vainīgi). Nu, filmā gan aktieris bija vairāk Vilksonīgs nekā Remusīgs, bet jāpiezīmē - man patīk labāk Remuss. (dooh, kur loģika? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) ) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 19:48 |