![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Es ļoti mīlu Rakstnieku Paulo Koelju!!! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Vai kāds no jums vispār tādu zin un vai jums viņa darbi patīk? Mans mīļākais darbs ir "Alķīmiķis", bet arī pārējie nav slikti! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Tulkotāji Pievienojās: 13.02.06 Kur: Dēļu laivā uz grīdas ![]() |
Jā, šis nu ir viens no rakstniekiem, ko jālasa tīņu vecumā, bet tad savukārt rodas vēl lielāks bet ... šajās grāmatās "ideja&jēga" ir pasniegtas uz paplātes un tās ir grūti nesagremot, pat gluži pretēji pārāk jau nu krīt acīs. Ja cilvēks pierod lāsīt tik viegli saprotamas grāmatas, tad tie rakstnieki kuri patiešām radīja šīs idejas tiek nepelnīti aizmirsti un visi lauri tiek Koelju (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) tā nu tas ir.
Pirmo es izlasīju alķīmiķi, izpildījums labs - īsa, viegli saprotama pasaka, cerības, ticības uz likteni ieviešoša grāmatiņa, kas man pat patika, konevaru teikt par pārējām. Palika neizlasītas, pat tās nieka 100lpp 12 fontā 10x10cm (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Vai lasīt? Un ieteikt citiem? Nezinu, godīgi nezinu, bet kaut kas tajās grāmatās liek man aizdomāties par plaģiātismu un cilvēku naudas izspiešanu, autors ir pats radījis savu naudas taisīšanas mašīnu. Bet es pati tādu neesmu radījusi, tāpēc katram pašam ir tiesības izvēlēties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 15:22 |