![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Nu tā... Pirmais cilvēks pieraksta kādu situāciju un nākamais raksta kā viņš tajā situācijā rīkotos un izdomā nākošo situāciju. Un tā tālāk...
Tad es sāku... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Tu ieliki savā kladē kādu ļoti, ļoti personīgu vēstuli un iedevi kladi klasesbiedram lai viņš noraksta mājasdarbu. Pārnākot no skolas tu atcerējies par to vēstuli...ko tu darīsi? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 ![]() |
Es kliegtu tā pat kā viņa, lai man pievērstu uzmanību jeb kas, kam tuvumā ir 'cementatbrīvojoša' lieta, viela, persona... Iedomājies, ka pavasara vidū, siltā vakarā ar draugiem, paziņām vai klasi, atrodaties izbraukumā. Vakars, ugunskurs, desiņa un jā... Ugunskurs! Tas pēkšņi izplatās pa sauso zāli un uz mežu ātrā gaitā prom! Jūsu un, protams, Tava reakcija redzot, ka viss, kas vēl pirms mirkļa bija sauss un tūlīt gatavs plaukt, sāk degt!!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.06.2025 03:47 |