![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.05.05 Kur: savā lielajā draugu pasaulē. ![]() |
Es nobalsoju par Šajā skolā-protams, vispār- nē... man vnk tā ir... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
protams..gan jau tad iemācītos visu paveikt ar burvestību palīdzību,un tad jau elektronika liktos gluži nevajadzīga.
bet vispār? nu vispār nē,jo savādāk es noteikti aizgulētos visu laiku un netiktu uz skolu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.01.05 Kur: Zem zvaigžņotas debess ![]() |
Es nobalsoju par "Šajā skolā-protams, vispār- nē" . vispaar bez jau neviens nevareetu iztikt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.05 Kur: Rising from the ashes... ![]() |
Protams, ka jā! Priekš kam vajag elektroniku, ja ir tāda skola?!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.06 Kur: vārtos tikko uzsnigušā sniedziņā... ![]() |
ja es maciitos cukkarpa - tad jau pan arii butu burvju speejas!!!! ja un ja man butu burvju speejas, tad salidzinajumaa ar tām, elektronika manaa dzivee noteikti tiktu aizbiidita aiz šim spejaam...
...nuu vienvardsakot es nobalsoju par pirmo variantu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.10.05 ![]() |
Nobalsoju par ceturto variantu..
Kādēļ? Tādēļ, ka maģija aizstātu elektroniku.. >.< |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
elektronika naw wajadziiga,ja maak to ko vnji (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Nezinu vis. Nevaru dzīvot bez elektronikas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.06 Novembra mākslinieks 2009 ![]() |
Hmmm, nezinu gan. Ja es mācītos tur, būtu savādāki dzīves apstākļi. Tāpēc nevaru zināt, ko man vajadzētu, ko ne. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
eh mans variants: ja es nezinātu, ka vispār ir tāda elektronika [grūti noslēpt], tad jau varētu. bet bez sava mp3, telefona un digitālā es justos kā bez rokām. that's all.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.09.06 Kur: Ríga ![]() |
es nobalsoju par protams...jo vini tak varetu burties...(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
es esmu spējīga dzīvot arī bez elektronikas, tomēr ir ļoti patīkami, ka tā tomēr ir pa rokai
P.S. bez elektronikas nozīmē sveču gaismā - padomājiet par to Šo rakstu rediģēja Extrem de inflamabil: 21.10.2006 06:32 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
nē. noteikti nevarētu. Es bez telegona jeb lādētāja nevaru dzīvot (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.06 Kur: Rīga,Latvija ![]() |
Nu Cukkaarpas Raganiibas un Burvestiibu Arodskolaa protams,jo tur buutu loti aizraujosi,bet vispaar nee.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.07.06 ![]() |
Nu protams iztiktu bez elektronikas, ja būtu burvestības.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.04 Kur: Parealitātē... ![]() |
Nu gan jau varētu, tā taču Cūkkārpa, taču gribētos - kompi, internetu, mūziku, radio, teļuku, bez 'tā būtu nežēlīgi smagi, bet kaut kā jau varētu izdzīvot, jo tā tac Cūkkārpa, tās dēļ esmu agtava ziedot ar to visu .. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.06 Kur: nezin.... parasti pie kompja ![]() |
es nobalsoju "nezinu viss" nju es bez datora tieshi nevaru dziivot
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.11.06 Kur: Tev uz labā pleca. ![]() |
Šajā skolā-protams, vispār- nē
skolā nebūtu tāda nepieciešamība pēc tā visa, burvestības tāpēc domātas.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) interesanti.. šeit gan bez elektronikas dzīvot būtu stipri grūtāk.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Cūkkārpas skolā droši vien, ka varētu, bet nevienā citā nē. galu galā dators jau sen ir kļucvis par mūsu dzīves neatņemamu sastāvdaļu un to aizvietot var patiešām īsta maģija. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
ja tew ir magija utttttt tad prieksh kam dakji????
bet taa bezz dakja wispaar-juuus shto jokojaties wai????? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.12.06 ![]() |
protams ka iztiktu, nafik vajag tehniku?
iznjemot apgaismojumu un veel paaris ieriices protams ka vajadzeetu, bet nederiigu tehniku kaa televizoru, telefonu vai datoru tur noteikti nevajadzeetu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.06 Kur: Sapņu mākoņos ![]() |
šajā skolā protams ka noteikt es domāju ka vispār nē pieņemsim bez telonafona
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.05 Kur: Gaismas pils Labākās leģendas autore ![]() |
es nezinu.. iespējams, ka jā, ja visur būtu līdzi zizlis. bet, lai visur to vajdzētu lietot... pff... laikam domāju, ka nē.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
CITĀTS(Seila @ 04.12.2006 19:26) [snapback]1071096[/snapback] galu galā dators jau sen ir kļuvis par mūsu dzīves neatņemamu sastāvdaļu un to aizvietot var patiešām īsta maģija. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) mhm, piekrītu. arī tāpat varu labi izdzīvot bez trauku un veļasmazgājamās mašīnas, ūdeni sildot uz malkas plītiņas. un arī bez elektriskā apgaismojuma nu vnk lieliski varēu iztikt, dzīvotu sveču gaismā, ja vien tas nesanāktu tik dārgi. arī vnk lasīt un/vai mācīties ir pavisam cits kaifs, ja grāmatu tev apgaismo svece. ja būtu maģija man vispār vairs nebūtu problēmas, arī ar telefonu tik dikti neauklētos. bet tagad, kad nav tādas alternatīvas, izvēlos internetu. bez telefona arī labi iztiktu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) nejūtos no tā tik atkarīga |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.02.06 Kur: merkurs ![]() |
es domāju, ka es varētu iztikt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
es bez datora varētu izdzīvot. un bez telefona ar' un bez visiem pārējiem elektronikas verkjiem ar' . cūkkārpā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.10.05 Kur: šeit, tepat un te ![]() |
Jā, protams, es varētu iztikt.
Neesmu jau nekāda atkarīgā. Taču pavisam bez elektronikas - tur nu gan būtu tā.. pašvaki.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.07 Kur: starp nāvēžiem ![]() |
tieši Cūkkārpā-noteikti. Tur ir daudz interesantākas fīčas kā sēdēšana pie datora, runāšana pa mobīlo un visu pārējo
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.03.06 Kur: tur, kur tu nē. ![]() |
Protams ka varētu izsturēt_nesen nonācu situācijā kurā bez elekrtonikas bija jadzīvo (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif)
Ja ir laba kompānija bez problēmām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.11.06 Kur: Jelgavas juceklī.... ;) ![]() |
protams, varētu... man arī nesen bija tāda situācija ka elektribas nebija kādus 3 vakarus pēc kārtas....
mierīgi sēdēju un sveču gaismā lasīju.... nav tak traģiski...(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/lasa_a.gif) un turklāt šaubos, ka Cūkkārpā ir vajadzīga tāda lieta kā elektrība.... |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.07 Kur: Somewhere in the sky... ![]() |
Es nobalsoju par variantu - šajā skolā - jā, vispār - nē.Tur cūkkārpā to visu var paveikt ar maģijas palīdzību.Bet ikdienā bes elektronikas būtu grūti. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.02.07 Kur: kaut kur rīgas ielās ![]() |
es domāju, ka vismaz mēginātu iztikt bez elektronikas-tas būtu izaicinājums man.ok, reālajā dzīvē es neateju ne soli no sava mobilā, bet man liekas, ka Cūkkārpā būtu daudzkas cits interesants darāms, kā runāt pa mobilo.Kas attiecas uz modinātāju - ir arī mehāniskie.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
Ja es mācītos tādā brīnumā kā Cūkkārpa, tad man nekādu tur vientiešu elektrību nemaz nevajadzēu. Būtu taču maģija! Ar to aizstājams ir viss elektroniskais!
Piem. SMS vietā mierīgi var aizsūtīt vēstuli ar pūci. Tā ir priekšrocība, jo nemaz nav jāzin nezināmi numuri, tikai jāuzraksta saņēmēja vārds uzvārds! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Es domāju,ka mierīgi varētu iztikt bez elektronikas,jo mūsu vientiešu "fīčas" aizstātu burvju ražojumi,kas gan būtu savādāki,bet mēs neko nezaudētu. Pūču pastam ir liels mīnuss,ka ja ir vajadzīga ātra atbilde,bet mēs SMS vietā varētu izmēģināt,ko daudzkārt efektīvāku-sarunāšanos caur uguni,ja vēl atceramies Harija un Siriusa sarunu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.03.07 ![]() |
38.89% piekrītu. Cūkkārpā, ja tāda tiešām būt, nebūtu laika nekādiem datoriem un citiem elektroniskiem niekiem, kas pašlaik manā dzīvē ir no svara. Kā būtu ja būtu. Pasapņot jau mēs visi varam, tā kā domāju, ka C-ārpā varētu iztikt bez nekādas elektrības, priekš kam tad burvestību! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
Vai Cūkkārpā tu varētu iztikt bez elektronikas?
viss atkarīgs no apstākļiem un šaziņas iespējām ar ārpasauli. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.07 Kur: Strupa kabinetā ![]() |
Es domāju, ka 100% ka Cūkkārpa varētu iztikt bez elektrības, visu atrisinātu maģija! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Nezinu gan, bet tā kā es varētu likt lietā magiju! JUU
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.02.07 Kur: Plašā pasaule ![]() |
Bet protams ka varetu jo kam tad vjadziga elektriba ja ir maija kas spej izgaismot pat tumsako nosturi....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
ja jau burvji paši spēj dzīvot pilnvērtīgu dzīvi bez elektronikas, un tikai blisina acis par vientiešu lietām, tad jau es arī elementāri spētu iztikt bez tās!!! patiesībā es jau varētu arī tagad bez tās iztikt, bet ja jau ir iespēja to izmantot, tad ko tur krāmēties... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.08 ![]() |
Tur pa elektroniku man pat domaat negribeetos! Ideaala pasaule, un ja veel maceetu burties O.O
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 Kur: visums, planēta Zame,Anglija, Londona ![]() |
es tiešam nezivu vai varētu iztikt bez elektronikas ,jo es esmu tik ļoti atkarīga no tās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.07 Kur: Planēta Zeme ![]() |
domēju ka spetu iztikt. Vismaz kādu laiku.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.03.08 Kur: Pasaule. ![]() |
Šajā skolā es noteikti varētu iztikt bez elektronikas, jo vispār būtu dīvaini, ja kaut kāda datora vai mobila dēļ es nedotos uz skolu...Bet vispār, šobrīd bez elektronikas iztikt es nevarētu, konkrēti, bez mobilā telefona. Nu, ja nu vienīgi no tā būtu atkarīga mana dzīvība. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.08 Kur: ''Spraunajā Ponijā'' dejoju pa galdu ![]() |
man elektroniku nevajadzētu - man būtu burvju elektronika! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
piemēram medžik dators! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.04.08 Kur: Aizliegtajā mežā ![]() |
Kam man elektrotehnika, ja ir burvju nūjiņa. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/thumbsup.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.04.08 Kur: rokas stiepiena attālumā ![]() |
Nu, es domāju, ka vietā kur visapkār ir burvestības un maģija, tik tiešām nebūtu vajadzības pēc elektronikas... turpretī parastās skolās, kur nekā cita kā mācības un draugi nav, nu tur gan gals būtu klāt... pieņemsiem to pašu matu žāvēšanu ar fēnu... Cūkkārpā to varētu darīt ar burvestības palīdzību, bet pilnīgi parastā skolā... heh... labi, ka tas laikmets ir galaa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Nāktos. Turklāt burvestības pa daļai to aizvietotu. Un par pārējo tādā vietā varētu arī aizmirst.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.05 ![]() |
Kam vajadzīga elektronika ja var ne tikai sēdēt pie datora, bet arī viskautko uzburt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.08 Kur: Kaut kur starp Jums ![]() |
Var iztikt:)Tas grāmatā teikts.Bet parastā skolā nē(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.06.08 Kur: Pamestā rotaļu laukumā. ![]() |
Nū.. Iespējams..
Man šķiet, ka tur bija rakstīts, ka nemaz elektriskas ierīces Cūkkārpā nedarbojas - wai warbūt es tikai kļūdos.? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Es esmu pieradis pie elektronikas ierīcēm. Principā dzīvot varu bez tām, bet nebūtu par tādu iespēju laimīgs un ilgi domātu, cik žēl ka nav datora, televizora, mp3...
Bet Cūkkārpā - tur ir maģija. Un Maģija ir daudzkārt aizraujošāka par jebkuru elektronisko iekārtu. Tur es vārētu mierīgi dzīvot bez iekārtām. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
Protams, ka varētu.
Attiecīgā vide un cilvēki mani pārņemtu pietiekami, lai tehnika man liktos neiederīga visā tajā un pat justos neērti, ja man kāds zvanītu vai būtu jāpārbauda mistisks e-pasts utt. Līdz ar to es arī visticamāk atsvešinātos no vientiešu dzīves un tehniskajām iespējām. Šo rakstu rediģēja Massacre: 16.07.2008 13:27 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.05.08 Kur: Earth ![]() |
Cukarpaa laikam varetu, bet vispar es laikam nojugtos bez elektronikas...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.08 ![]() |
Protams, ka varētu, priekš tam jau ir domātas visas tās burvestības... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.08.08 Kur: Šajā Saulē. ![]() |
Es gan neteiktu, ka priekš tam ir "maģija un visādas burvestības", lai ar to aizstātu elektroniku. Elektronika - tas ir sūds. Viens sūds no visiem sūdiem, ko mēs esam izgudrojuši komforta vārdā. Nu un, ka spuldzītes vietā būtu sveču uzgaļi un ledusskapja vietā vīna pagrabi hektāru platībās? Ir arī bijuši laiki, kad cilvēki dzīvoja bez datora...
Un, runājot par maģiju, man vispār gribētos dzīvot alā vai būdelē zem lāču segām, ja vien es to mācētu. Pilsētā dzimušajam to laikam nekad neiespēt... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: Saules dieva tuvumā. ![]() |
Es nobalsoju par ''Es nevaru dzīvot bez kaut vai datora!''. Protams, bez datora es varu izdzīvot, bet jūtos kā bez rokām, ja man nav līdzi telefons un mūzikas atskaņotājs. Bet iedziļinoties tajā visā, es domāju, ka savu atkarību no mūzikas un sarunām tomēr varētu pārvarēt, ja atrastos Cūkkārpā. Pavisam noteikti atrastu veidu kā sevi tur nodarbināt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.08.07 Kur: starp daudziem, kas nav pūces ![]() |
Protams, ka var'etu iztikt bez jebk'adas tehnikas, jo - ar ma'giju itin viss b'utu iesp'ejams!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Tas b'utu pat aizraujo'si - izmantot citas manjas un speejas, lai iistenotu it kaa neiistenojamo!!! Jebkuras gruutiibas dod iespeeju rast jaunus risinaajumus, atraisiities radoshumam un riskeet. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.08 Kur: Kopā ar bizbizmārītēm. ![]() |
Es par PROTAMS, jo pat tagad man ir tā, ka pat tā īsti negribas sēdēt pie tā datora. Tomēr - garlaicīgi. Nu labi, reizēm nav gan.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.08 Kur: ''Spraunajā Ponijā'' dejoju pa galdu ![]() |
Es pat bez cūkkārpas varētu iztikt bez elektronikas! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Ē-pastu nemaz nevajag, ir taču mīļi kakājoši putniņi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Arī izklaižu netrūkst... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.04 Kur: rasā Draudzīgākais forumietis 2009 ![]() |
Es nobalsoju par cits variants, jo es tik tiešām nezinu vai varētu. Ir bijušas nedēļas, kad dzīvojos vien ar savu MP3 un elektrību.
Gribēju spiest podziņu, kas vēstītu: protams!, tomēr noraustījos. It kā jau var pierast pie dzīves bez datora, elektrības un pārējā, ja ir labi aizvietotāji un tai pat laikā tur tādi būtu. MSN, piemetam, varētu aizvietot ar runāšanos caur kamīnu, e-pastu ar pūcēm, TV es nelietoju arī tagad. Mazliet biedē dzīve, bez mūzikas, bet iespējams, ka arī tam rastos risinājums. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.08 ![]() |
Protams ka varētu. Būtu tā iazrāvies ar visu maģijas padarīšanu ka tādas lietas kā dators,televizors pat nenāktu prātā
Šo rakstu rediģēja telamindel: 03.12.2008 11:52 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.12.08 Kur: vējā ![]() |
Cūkkārpā man nebūtu problēmas, jo, manuprāt, ar maģiju jau visu to var mierīgi aizstāt. Piem, to tosterverķi - noskaiti kādu burvestību un tavā priekšā būs šķīvis ar gatavām tostermaizītēm. Jeb radio/pleijeri - uzbur pāris instrumentus, kuri paši spēlē.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.06 Kur: kaut kur virs galvas... ![]() |
neesmu iisti paarliecinaata par to vai vareetu... gan jau kaut kaa izdziivotu, bet tomeer man buutu vajadziiga viena lieta lai izdziivotu - un taa ir mana muuzika.. bez taas es nemaz neesmu cilveeks. taa, ka vareetu mani uz turieni aizsuutiit, bet es noteikti izdomaatu veidu kaa tikt pie muuzikas.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) un protams tikai taas, kas man patiik.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 31.05.2025 23:50 |