![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.06.05 Kur: es sezu piespiedusies pie muzikas centra klausos muuziku....=]] ![]() |
nju es taa skatiijos skatiijos bet neatradu...nju pastaastat vai jums patika nometnee vai bijaat...es biju vienreiz un tur bija ljoti inchiigi...=]]
Šo rakstu rediģēja skow: 23.03.2006 16:17 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Nu man gribētos redzēt, kas vispār tur notiek, nu nejau piedalīties, bet drīzāk vadīt (un tāda iespēja, btw itkā pavērās, nu piedāvāja), bet tas viss prasa ziedot savu brīvo laiku. Bet uz nometnēm, kā tādām neesmu bijusi, tāpēc nevaru atbildēt par otro un trešo jautājumu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.04 Kur: Kaut kur starp trijām pasaulēm... ![]() |
Nu, es esmu bijusi nometnē un tur bija FORŠI!!! Gribētu braukt vēl un vēl.... Bet runājot par to, kasd man viņā patika, es varu pateikt, ka gandrīz viss - gan kalambols, gan stundas, gan spēles, gan tornis, kas mums bija vissaliedētākais (tā vismaz Miranda ziemā teica (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ).... Nezinu, varbūt nākošgad braukšu kā pasniedzējs, bet tad jau redzēs....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
neesmu bijusi bet gribeetu...gribaas redzeet vai tur kautkas interesants ir utt. ...Laigan vispaar man nometnes nesevishkji patiik!...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.05 Kur: Gaismas pils Labākās leģendas autore ![]() |
vabut kadreiz aizbrauxu... izklausas interesanti. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.08.03 ![]() |
biju pirms kadiem2gadiem laikam... nu pirmo gadu, kad vispra tas viss sakas... tiri normali... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
es diemžēl neesmu bijusi...agrāk bija tāda vēlēšanās, bet tagad nē!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.07.06 ![]() |
Es nebiju, bet ļoti gribētu aizbraukt, tur noteikti ir forši. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.04 Kur: Parealitātē... ![]() |
Biju sen, uin ļoti patika viss atraktivitātes, cilvēki .. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) vnk dievīgi ..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.08.06 Kur: .starp debesīm un zemi. ![]() |
Es neesmu bijusi un manuprāt nemaz negribētu braukt,jo mani biedē tās nosaukums - "HP nometne"..
Tā kā neesmu diža HP fane, mani tas īpaši nesaista. Brauktu, ja tiešām zinātu, ka tur visa diena nebūtu jāpavada garlaicīgas nodarbēs. Nu bet ja es tagad tā loģiski padomāju. tad nē nebrauktu, jo sapratu, to, ka - Kā gan HP nometne var nebūt par HP tēmu!! - (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.01.06 Kur: kur gribu tur esmu ![]() |
Phe, es gan labpraat aizbrauktu bet ir jau arii daargi un kas taas par vecuma grupaam ? Tikai siichiem liidz 14 vai tml? Kaa tad paareejie ko? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.06 Kur: Sapņu mākoņos ![]() |
diemžūl es nekad nēesmu bijusi kādā no Harija potera nometnēm
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.06 Kur: kaut kur virs galvas... ![]() |
es nemaz netaisos uz tādu braukt jo pēc manām domām tas ir tizli...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.06 ![]() |
Nēesmu bijusi, bet aizbraukt gribētu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.11.05 Kur: Slīdeņa koptelpā sarunājas šņācmēlē ar Tomu ![]() |
Es neesmu bijusi,bet ljoti gribeetos...nekad nesanaak laika...vai arii neatljauj :/
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.02.07 Kur: Plašā pasaule ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) diemžel nesmu bijusi bet loti veletos aizbraukt ta ka esmu loti aiznemta nesanak nemaz laicina
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
cik no nometnes reklāmas varēja spriest tā ir domāta vair'[ak maziem bērniem, tā ap 10 - 12 gadiem. man tā kā nader.
taču ja būtu tād kas sastāvētu tikai no 18 gadīgiem un vecākiem, tad būtu ļoti interesanti. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.06.05 ![]() |
Es nesmu bijusi, bet laprāt aizbrauktu, bet tomēr man sķiet, ka tas nav vērts par to cenu, kura ir jāmaksā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.03.06 Kur: tur, kur tu nē. ![]() |
nju neesmu bijusi bet ja buutu tada iespeeja tad noteiskti aizbrauktu...
man liekas ka vispar nometnes ir interesantas,tikai ja tur ir laba tauta savaakusies!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.07 Kur: Strupa kabinetā ![]() |
Neesmu bijis bet gribētos aizbraukt.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 15.05.2025 16:58 |