![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Greenwitch, nevajadzēja par to skaļi teikt, varbūt profesors nepamanītu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif)
Ak, pirmstundas pie dārgās Vilkinsas tuvojas! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif) Lukasam jāsteidz uzprišināties un iesmaržoties. Šo rakstu rediģēja Ungaarijas ragaste: 24.10.2008 10:40 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
Man taču arī ir pēcstundas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/angry.gif) Rokas nost no Amandas! Viņai pieder tikai Lukass. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ok, ok, nav jau tā, ka es šausmīgi gribu uz viņam iet (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
būs vien jāiet. es saņemšos un kkad šodien atvēršu. iespējams.
Lukass? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) viņai patīk mazi puišeļi. Šo rakstu rediģēja Kaķe: 24.10.2008 11:02 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.04 Kur: ..zvaigžņu spieta izpūstajā košļājamās gumijas burbulītī lidinoties!! ![]() |
Ko jūs tur visi par Ziemassvētkiem sākāt runāt? Jums kādam IC jau ir ziemas skins? Man gan nekas nav mainījies (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.04 Kur: Pa ceļam... ![]() |
Mēs paspējām uz piecām laimīgajām ziemas skina minūtēm. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.04 Kur: rasā Draudzīgākais forumietis 2009 ![]() |
Ko jūs tur visi par Ziemassvētkiem sākāt runāt? Jums kādam IC jau ir ziemas skins? Man gan nekas nav mainījies (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) It's magic vai kā tā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.04 Kur: ..zvaigžņu spieta izpūstajā košļājamās gumijas burbulītī lidinoties!! ![]() |
Ouu.. Nice. Kas jauns IC, ja neskaita to, ka Kalambola neiet uz priekšu viena indivīda dēļ.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.04 Kur: Pa ceļam... ![]() |
Kas jauns? Nu... kaut kad drīz sāksies kvests (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) un vispār vēl daudz lietas notiek (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ja tā nopietni - jāiet tik un jāpēta (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.04 Kur: rasā Draudzīgākais forumietis 2009 ![]() |
Ne tikai jāpēta, bet arī jāposto. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.01.08 ![]() |
Beidzot! Beidzot, Slīdeņi sāk tuvoties Kraukļnagiem! (IMG:http://www.i-cukkarpa.lv/forums/html/emoticons/girl_dance.gif) Lai gan vēl ir palikuši 14 punkti, bet tas taču ir nekas. jo Slīdeņi ātri tos savāks, vai ne? *glupi lūr uz Slīdeņiem* (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es centīšos kādu punktiņu dabūt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
|
Jā, malači, Slīdeņi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Es arī centīšos dabūt vēl kādu punktiņu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) |
|
|
![]() ![]() |
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.04 Kur: kastē un betonā ![]() |
Jā, malači, Slīdeņi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Viņiem tur gadījumā na haļavu kaut ko dubultā neiedeva? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Es arī centīšos dabūt vēl kādu punktiņu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) un, jā, es arī centīšos dabūt kādu punktiņu. (IMG:http://www.kolobok.us/smiles/user/Mauridia_21.gif) Šo rakstu rediģēja dreamer: 24.10.2008 12:27 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
iedeva gan. kļūda.
|
|
|
![]() ![]() |
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.04 Kur: kastē un betonā ![]() |
ak, tad tomēr kļūda, nevis kvests.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Šo rakstu rediģēja dreamer: 24.10.2008 12:29 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
nē, tā nav kļūda! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) *aqiztāv slīdeņus*
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
tiešām tie punkti ir tik sasodīti svarīgi?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.04 Kur: Apburošo prinču izpārdošanā. ![]() |
Jā, Ferāno netiek galā. Vnk, kaitina.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Velvet goldmine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.08.04 Stāstnieks 2009 ![]() |
Uzmanību, uzmanību!
Š.g. 27. oktobrī (t.i. skolēnu brīvlaika pirmdienā) plkst. 12:30 pulcējamies uz IC TUSU! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Ņemam līdzi labu noskaņojumu utml. sūdus. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) jā, un naudu badacietēju pabarošanai arī var paņemt. veselas piecpadsmit minūtes stāvēsim uz CCP jeb Forum Cinemas tiltiņa, cenšoties izdomāt, ko darīt tālāk, lai gan tāpat visiem skaidrs, ka iesim uz tējas namiņu. būtu makten jauki, ja šo informāciju publicētu arī draugiem.lv IC domubiedros (jo mēs tur neesam) un tas, kam ir Info (PT) parole ieliktu pašas i-cukkarpas sākumlapā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (jā, un vēl kāds varētu apstiprināt stacijā iemesto pavedienu) jūsu vismīļākie, freijs & bumbumbum. Šo rakstu rediģēja cyber crow: 24.10.2008 13:37 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
Jauki... es varēšu ierasties tikai pēc diviem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
varētu ierasties, bet tikai kkur arī ap 14.00 or 15.00 (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
p.s. pēcstundas Maģijā ir vaļā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.08 Kur: Kopā ar bizbizmārītēm. ![]() |
Ak, Ziemīši vairs nav tik tuvu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
ēm, kārtējo reizi netieku. Līna ir slikta un aizmāršīga un arī nekadnekurnetiekoša. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
ekc...laimīgu jums tusēšanu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.08 Kur: Kopā ar bizbizmārītēm. ![]() |
Ak jā aizmirsu piebilst, ka apsveicu skolniekus ar brīvlaika iestāšanos.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Kāpēc Kalambols nekustas uz priekšu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
Ak jā aizmirsu piebilst, ka apsveicu skolniekus ar brīvlaika iestāšanos.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Es arī apsveicu, tiesa gan, man šis brīvlaiks iet secen (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Kalambols dro''si vien ir apstājies Seto dēļ |
|
|
![]() ![]() |
|
Man gan ir veselu menesi gars, jauks brivlaiks. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Bu, viena nedela gan jau ir iztereta. Ka man neiet. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS Tā kā Kurbijkurnē ir sarunas par IC, tad šeit būs sarunas par kurbijkurni, nav ko viņiem vien mūs aprunāt. Sasmējos. Tik labi!!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ak, brīvdienas brīvdieniņas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Es jau, protams, priecātos, ja man tagad kkad būtu brīvdienas, tomēr man patīk arī savas ggarās brīvdienas, kuras, starp citu, sāksies jau 10. decembrī un beigsies kkādā janvārī (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Un, jā, arī es pasmaidīju par to teikumu par kurbijkurni (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]() ![]() |
|
Es jau apsvēru iespēju iet un izteikties par kurbijkurni, ne tikai sasmaidīties, bet man jau atkal skraidāmais laiks ieslēdzies. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu tad izsludinām konkursu kurš būs pirmais, kas runās. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pēdējā laikā tie ICē tusi katru mēnesi sanāk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) bija augustā, septembrī, tagat oktobrī!
Bet man nav iebildumi- mīlu tusus! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
wunderkind ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.12.05 Kur: to sing a lullaby Iedvesmotājs 2009 ![]() |
Pēc 48 minūtēm man sākas atvaļinājums. ^_____________________________^
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.06.08 ![]() |
Mans atvaļinājums JAU ir sācies. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yahoo_a.gif)
Es gribētu braukt uz mītu, jo tur būs Freijs, bet nezinu, vai tikšu. Nu varēja jau laicīgāk paziņot. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/meele_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.04 Kur: Apburošo prinču izpārdošanā. ![]() |
Mmmm... tuss. Nezinu vai tikšu, bet ja tiksu tad uz neilgu laiku. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Un kas attiecas uz atvaļinājumiem, apsveicu visus bet jo īpaši Kaķi. Murr... Un par Seto - viņš ne kādi netiek pie neta. Smagi slims. Bet turpināsim ticēt un viņš noteikti tuvākās nedēļas laikā iepostotu. [vismaz es tā ceru] Jūsu apburošā Darka |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gribu brīvlaiku, gribu pagulēt. ienīstu tehnikumu kuram nav ne pavasara ne rudens brīvlaika (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.07.07 Kur: Vietējā, tur, kur tu mani vēlies ![]() |
Mmm, brīvlaiks. Brīvs laiks... Kas tas tāds? Tātad-mana atskaite: no 26.-29.10. esmu nometnē, tātad IC un nekur citur manis nebūs. 30.10. Darbs, treniņš, jāsatiek draudzene, ja atliks laiks. 31.10. Darbs, mācību braukšana (laikam). 1.11. mājas darbi+ icyrain dzimšanas dienas lielā svinēšana. 2.11. same+teātris. Rēķiniet nu paši, kad mani var noķert IC. Visi, kas vēlās ar mani sapostot, to var izdarīt šovakar un rītvakar, varbūt rīt no rīta.
Īpašais paziņojums mopsīšiem-davai, saņemās! Tā kā es jūs pametīšu uz labu laiciņu, tad atstāju par atbildīgo Annu Gillisu. Veiksmi, jaukā! (Nesit mani lūdzu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) ) labu veiksmi tusā, gribēšu atsauksmes (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.08 ![]() |
Nu es APTZ iepostoju līdzīgu jūsu metodei par visu apģērbu, kas manam tēlam ir mugurā. Sanāca mazliet gari un ļoti tizli. ;D
|
|
|
![]() ![]() |
|
Nu es APTZ iepostoju līdzīgu jūsu metodei par visu apģērbu, kas manam tēlam ir mugurā. Sanāca mazliet gari un ļoti tizli. ;D Es to laikam izmēģināšu Amandas stundā, vismaz man ir aizdoas, ka tā būs pirmā, as atvērsies. Tad es arī būšu tāda tizla. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Par Centi tagad smiesies. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/kiss.gif)
Un hā. Centis būs paspējis pirmais izteikties par savu glauno apģērbu iekš APTZ. Cerams neviens viņam neprasīs parādīt apakšbiksītes. |
|
|
![]() ![]() |
|
man nāk smiekli to lasot. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Centis vnk cenšas izcelties citu vidū. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
|
Jā, un viņam ir jauks apakškrekls un žēl, ka neviens neredz to pašadīto džemperīti, kuram es tagad zinu adīšanas tehniku. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)
Šo rakstu rediģēja Ļipa: 25.10.2008 11:34 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bet nu ja jau ir sīki tad vajag arī tehniku, kā tad lasītājs sapratīs kas tur ir domāts? Tagad Tu skaidri zini, kā viņš ir adīts. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Es jau vēl domāju, ka varētu būt ieadīti mazi bumbulīši...
|
|
|
![]() ![]() |
|
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Es nevaru vien sagaidīt nākamo jauno stundu, kur izmēģināt apģērbu aprakstīšanas tehniku ar visu sirdi un dvēseli. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
iesaku izlasīt ziņojumu dēli Maģijas vēsturē.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.04.08 Kur: Blakus mūzikai ![]() |
Sveiki ļautiņi!
Es jau protams nezinu, vai kautkas tāds ir jau piedāvāts. Iespējams, šāda lietiņa jau ir minēta, bet nu jā, iedomājos, ka kādu varētu tas interesēt. Tātad- man ir tēls IC (Interneta Cūkkārpa) (ja kāds to vēl nezin (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ) -meitene. Vārds Elvīra Uzvārds Kondensa Zizlis sarkankoks, sirellas mats, 10,2 collas Dzimums sieviete Apraksts Elvīra ir vienpadsmit ar pus gadus veca un viņai ir gaiši brūni, līdz pleciem gari mati. Vēl meitenei ir viegli uzrauts, smalks deguntiņš kas ir novienas vietas noklāts ar vasarraibumiņiem. Vēl meitēnam ir duļķaini zilas acis ietērptas garās skrpostās, rožsārtas, plānas lūpiņas, mazliet uzrauti pleci un tievi, pianistes pirksti.Elvīra ir apmēram1, 50 cm gara un mazliet kaulaina. Bio Elvīra ir jauktene,- Viņas tēvs(Henrijs) ir burvis, māte(Ketija)-vienkārša mirstīgā, taču viņi abi meitenei ir kā paraugs. Viņa ir visu savu (pagaidām) īso dzīvīti nodzīvojusi vecāku paspārnē un neko diži īpašu(pēc viņas domām) nav pieredzējusi. Viņa cer, ka Cūkkārpā atklāsies tiešām kautkas interesants, jo visi stāsti ko viņa ir dzirdējusi ir ļoti iedvesmojuši mazo meitenes galviņu. Viņas tēvs strādā biblotēkā, bet māte nodarbojas ar arhealoģiju. Abi vecāki ir aizrāvuši meiteni ar šīm lietām , tāpēc viņa labprāt lasa, vai pēta senus priekšmetus. Viņai arī aptīk doties līdzi savai mātei arhealoģiskajos izrakumos. Tādā ceļā ir atradusi sev daudz draugu un arī dažus ir pazaudējusi. Tie ir bijuši pasmagi brīži. Smagākais notikums meitenes dzīvē bija pārgājiens ar tēvu kalnos, kur viņiem uzbruka vilku bars, taču Henrijs(pēc meitenes domām) uzvedās kā īsts varonis un lieliski tika galā. Vēl var minēt, ka meitene piedzima 17. novembrī. Viņa ar vecākiem dzīvo klusā Londolas nomalē. (Tēva bibliotēka atrodas Londonas centrā) Viņa ir diezgan smagi iepriekš sāpināta, tāpēc ir maz cilvēku kam viņa uzticas. Maz ir tādu, kas pilnībā sevi parāda. Elvīra ir ļoti daudzpusīgs cilvēks, ar daudziem apslēptiemun jau atklātiem talantiem ar kuriem viņa labprāt dižojas. Meitene arī ir diezgan pļāpīga, taču dažbīd var būt īsts klusuma iemiesojums, arī tam ir daži konkrēti iemesli par kuriem viņai netīk runāt. Lietotājgrupa Grifidori Biedra tituls Pirmziemniece Avatars Šo informāciju, protams, var mainīt, bet tāda nu viņa man ir. Nu jā, un lieta tāda, ka es gribētu viņu kādam `piedāvāt`. Vienkārši man pašai šķita, ka varēšu uzspēt veltīt šim pasākumam pietiekami daudz laika, bet nu nesanāca tā kā bija iecerēts un negribās tā vienkārši aizlaist vējā. Nu jā, tātad ja ir kādi interesanti, cerams, man paziņos. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ak jēziņ.. Par ooc sarunām iekš IC var pārsmieties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Naivie pirmziemnieki |
|
|
![]()
Raksts
|
|
par ko tu tieši domā?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Daži droši vien nenojauš ka profesoriem arī ir skolēnu tēli
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu, ja būsim precīzi, tad vismaz divi no pirmziemniekiem.
Mani vecāki droši vien domā, ka esmu jukusi, jo es viena pati sēžu istabā un rēcu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Daži droši vien nenojauš ka profesoriem arī ir skolēnu tēli o, jā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.05.05 ![]() |
Mani vecāki droši vien domā, ka esmu jukusi, jo es viena pati sēžu istabā un rēcu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) same here (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Icā jau pagriezuši pulksteņlaikus,apmulsu |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.07.07 Kur: Vietējā, tur, kur tu mani vēlies ![]() |
Es savējo gan jau pagriezu. Baigi nevajadzetu rīt aizgulēties.
Es bieži vien sēžu te un rēcu. manējie laikam jau pieraduši (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.08.06 Kur: Kkur starp zemi, ūdeni, debesīm un elli... ![]() |
jam tam tidli bum.. Enija pa ilgiem laikiem uz sekundi ir pie kompja ;D Sāku jau domāt, ka man vairs nav atkarības (rock).
Lai vai kā.. par ica tusu.. Ņemot vērā, ka man 1dien ir skola (jā, slimniekiem ir jāiet arī brīvlaikā uz skolu), tad es šai sektai (man patīk atcerēties par KīkĪ) pievienošos kkad pēc tās (skolas). Visādā ziņā, es mēģināšu kādam uz labu laimi zvanīt un, ja trāpīsies, --- mīļlās Andersonītes smuko duspīti jums ari būs tā laime redzēt.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) kas attiecas uz kalambolu.. mūsu visu mīļotais sviests diemžēl ir ārpus-uztveršanas-zonas, bet es ceru, ka veselība būs riktē drīz un kkad 3dien varēs gaidīt no viņa postu (droši nesaku, jo tas ir un paliek viņš). Kas attiecas uz Vilkinsas stundām/pēcstundām.. B-ļāāh. Tālāk nekomentēju. Šo rakstu rediģēja Bad_Enny: 25.10.2008 22:39 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ķobīšbiedri!!! Kur jūs esat???
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Centis lasa sēnes.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ķobīšbiedri!!! Kur jūs esat??? ķobīsbiedrene nr.1 [??] ESMU ŠEIT!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yahoo_a.gif) Pievienojos jums virtuvē. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Ak, IC saruna sir vnk apburošas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif) |
|
|
![]() ![]() |
|
Tagad te ir palikuši vien sēņotāji, ķobīši un kaut kādā netēmā arī Ļipa. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
|
Ak, IC saruna sir vnk apburošas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif) Yeah.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Apburošs spama perēklis, kuram es uz vienu īsu mirkli biju dziļi pateicīga. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/thumbsup.gif) Tagad te ir palikuši vien sēņotāji, ķobīši un kaut kādā netēmā arī Ļipa. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) ..uz mirkli pievienojos šim sarakstam. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
|
Jā, es arī biju pateicīga. Tā bija ģeneāla doma pārcelt sarunas turp. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Malacīši. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) Labi, tad tagad te ir sēņotaji, ķobīši, kaut kādā netēmā Ļipa un Dreamer. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Mēs vairojamies. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bet tgd te vairs nekas nenotiek.
Starp citu kur ir essy/ķobīšbiedrene? |
|
|
![]() ![]() |
|
Laikam guļ. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Labi, no rīta bija draugos, bet par tālākām viņas gaitām man trūkst info. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) Laikam esmu slikts spiegs. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Visnotāļ.
Virtuvē iet jautri. Manai ķobīsbiedrenei vajadzētu iepostot. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ķobīšbiedrene pierakstās... Pēc kād pusstund iepostošu ar... jūs tik to elfu nenomušījat, labi? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
mušī viņu Centis ar savām naudas padarīšanām. ><
un brīvdienām. utt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Man to elfiņu žēl. Bet sacensības paliek sacensības - kādam vienmēr jācieš. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Elfiņš rullē (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) stils viņam labs - apakšbikses un dvielis (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bet vai tad elfi drīkst valkāt drēbes? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Nekur neesmu manījusi, ka viņš būtu brīvlaists elfs kā Dobijs.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Iespējams, ka šis var. Jo skolā taču nevar plikiņi vazāties apkārt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Plikiņi jau nē, bet ar spilvendrānām vai dvieļiem. Vai kartupeļ-maisiem. Vai celefāna maisiņos. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu, ko lai tagad iesāk ar pēcstundām? Lūkass atvilcis mandrāgu.
Tas izbojā pilnīgi visus manus plānus attiecībā uz pēcstundām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) pēc būtības tagad visiem vai nu ir jāmirst, vai jāģībst. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Amanda. |
|
|
![]() ![]() |
|
Nu, ko lai tagad iesāk ar pēcstundām? Lūkass atvilcis mandrāgu. Daudz laimes vārda dienā, Amanda! Lukass (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blushing.gif) viņai TĀDU puķi atnes, a šī vēl dusmojas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Tas izbojā pilnīgi visus manus plānus attiecībā uz pēcstundām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) pēc būtības tagad visiem vai nu ir jāmirst, vai jāģībst. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Amanda. Pēcstunda kurā top jauna spoku paaudze. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Admirālim top vesels bataljons jauniesaucamo spoku? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) tas būtu labi - pa priekšu Admirālis, i šim pakaļ vesels bars ar spociņiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Man būtu žēl Reinharda un Darias. Viņi, kā nekā, ir slīdeņi. Pārējos var galināt, cik tīk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu, ko.. es jau neko nesaku sliktu, tik bik plānus pajauca. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Paldies par apsveikumu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu, ja vien kartīgi palasa Murmuļa bio, tad nerodas šaubas par to, kapec viņam ir biksiņas.
CITĀTS Tur, Diagonalejā, Murmuls pirmo reizi sastapās ar vārdu Cūkkārpa, dzirdētais viņu tā sajūsmināja, ka Murmuls devās pie saimniekiem, lai izlūgtos brīvlaišanu, jo par viņa karstāko vēlmi kļuva kalpošana šajā skolā. Fon Šlagbaumi pēc ilgiem Murmuļa un Marles pūliņiem tam piekrita un pasniedza jaunajam elfam kastaņbrūnas īsbikses - pieskaņotas viņa acu krāsai.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 14:39 |