![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.03.04 ![]() |
man patiik puukainiitis
:blush2: |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.12.04 Kur: Vieta, kur man nosala kājas, bet ir slinkums meklēt zeķes.. ![]() |
Kas gan spēj vel būt mīlīgāks un pūkaināks par Norisas kundzi.. Tikai saimnieka iespaidā kačinieks kļuvis depresīvs...Manuprāt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.06 Kur: Rīga (cerams) ![]() |
Fokss rullē!!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) pārējie nulles!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.11.05 Kur: Slīdeņa koptelpā sarunājas šņācmēlē ar Tomu ![]() |
Man patik Hermiones kakjis,Blezkajis...Bet Fokss ari ir forsh... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.03.06 Kur: Mājās. ![]() |
Nu es balsoju par foksu, jo man viņš liekas jauks un skaists! Arī drosmīgs! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
bleezzkaajis! Taads forsh minka (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
Foksiņš.šausmiigi patiik visi un visu veidu feeniksi!vinji taadi nemirstiigi, nebuutu jaauztraucas ko dariit ja feeniks nomirst.driizaak jaauztraucas ko dariit ja tu nomirsti (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) kam atstaat sho jauko putniju.jaa bet foks vispaar bija briinishkjiigs.par vinju arii balsoju!bet bleezhkaajim arii nav ne vainas.miiljsh kakjiits kursh draudzeejaas ar 'noziedzniekiem'. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.06 Kur: Mežonīgi dzeltenajā pasaulē ![]() |
Foks, mans mīļākais dzīvnieciņš Cūkārpā
ja es tur mācītos es ar tādu gribetu |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.06 Kur: Angīnas gūstā! ![]() |
Tā kā man ļoti patī kaķi es nobalsoju par blēžkāji! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Nezinu kaķiem laikam piemīt savdabīgs valdzinājums kas aicina mnai pie viņiem.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.06 ![]() |
Viennozīmīgi Fokss! Tā pati fēniksa būtība - miršana un augšāmcelšanās no pelniem, mmm...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.06 ![]() |
Blēžkājis, īsts slepenais aģents.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.08.05 Kur: Nav iespējams precīzi noteikt. ![]() |
Kaut kur jau bija līdzīga aptauja..
Es balsoju par fēniksu - Foksu.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.04 Kur: kastē un betonā ![]() |
visi patīk.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
bet kur ir Aragogs? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.06.06 Kur: Kedās, atsaldē kājas. ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Nu man jau patik Blezkajis un Pukainits!parejiem ar nav ne vainas,ja neskaita kašķi!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.06 Kur: Rød himmelen ![]() |
Norisa Kundze tāda piemīlīga kaķene. Izvēlējos viņu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Man vienmēr ir fascinējis Foks.
Fēniksi ir skaisti radībiņas. Ja viņi pastāvētu/pastāvēja, tad es noteikti vēlētos tādu radībiņu mājās, tā ka tas bija Dumidoram. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 Veļasgabals 2012 ![]() |
Es vienk. dievinu Ilknīti! Tik mīļš!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif)
Es sev tādu gribētu!! Nu kurš gan atteiktos, ja viņam tādu piedāvātu?? Šo rakstu rediģēja Liliya: 17.07.2006 18:10 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.06 Kur: Rēzekne ![]() |
Man vislabāk patīk fēniks,jo viņš ir visneparstākais dzīnieks,un visforšākais no visiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.06 Kur: Rīdziniece caur un caur ^_^ ![]() |
Fangy. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Utj tjutj
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.07.06 Kur: Own no weaknesses or faults. ![]() |
Pūkainītis ir mīļums (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
Ilknis. suns kā tāds ļoti pievilcīgs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) man patīk.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.05.2025 12:12 |