![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.06.04 Kur: Jūrmala ![]() |
Wai jūs būtu ar mieru pidalīties treijburvju turnīrā? Warbūt pat ne burvju, bet vienkārshi kādā ljoti ekstrēmā pasākumā, kurā jūs riskētu ar dzīvību...? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.04 Kur: šūpuļtīklā zem bumbieres... ![]() |
Nē, nevēlos riskēt ar savu dzīvību. Tad jau labāk skatīties kā tos uzdevumus izpilda citi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.04 Kur: Šur un tur.... ![]() |
Diez vai.... Man ir tāda pilnīgi jocīga vēlme - dzīvot... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.11.05 Kur: cita laika zoona ![]() |
Nepiedaliitos gan - es izveelos dziiviibu (SAVU) paari slavai... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.01.06 ![]() |
es to visu kaartiigi apsveertu
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.06 Novembra mākslinieks 2009 ![]() |
man veel buutu jaapadomaa, ja es domaatu, ka speeju to izdariit, tad piedaliitos...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.05 Kur: Māja ar jumtu, istaba ar krēslu,uz krēsla es, krēsls pie galda,uz galda dators, datōrā mūzika un citas lietas... Ūdens fotogrāfs ![]() |
es izveeleejos peedeejo.. man buutu bail...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.06 ![]() |
Jā, noteikti piedalītos, jo mīlu piedzīvojumus!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.03.06 Kur: Visticamāk uz grīdas ![]() |
Nu protams (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) kuram gan negribas kaut nedaudz dzīvē riskēt
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.05.05 Kur: Drūmkaktē ![]() |
Man sākumā būtu viss jāpārdomā un jāapsver visi par un pret.Nezinu vai īsti vēloētos riskēt ar savu dzīvību, bet tur būtu aizraujoši.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
protams, ka piedalītos...
man slava ir svarīga...gods pārstāvet savu skolu un pierādīt savas spējas! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.06 ![]() |
Noteikti piedalītos man tiešām patīk asas izjūtas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.07.06 ![]() |
Es diez vai piedalītos...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.06 Kur: Sapņu mākoņos ![]() |
es pat nezinu tas būtu pārāk riskanti ar savu dzīvību.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Heh...burvju turnīrā es "noliktu karoti" jau pirmajās minūtēs,jo neprotu burties. Mūsdienās legāli šādi dzīvības un nāves turnīri notiek tikai profesionāļu vidū. Nelegāli tu iekļūtu bīstamā kompānijā,kur pat ja tu turnīrā izdzīvotu tev vienalga draud nošaušana no mafijas bosiem,ja tu nepakļausies viņu noteikumiem. Tā lūk!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.07 Kur: pie datora un grāmatām Reģe 2008 ![]() |
Jā, protams, risks utt, bet bail izgāsties.
Turklāt, es neesmu cīnītaja. Un neesmu pilngadīga (plusā neesmu burve, bet ja būtu...) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.11.05 Kur: Slīdeņa koptelpā sarunājas šņācmēlē ar Tomu ![]() |
Viennozīmīgi jā..es piedalītos,kas neriskē tas nevinnē... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.03.07 ![]() |
Jā.
Bailes būtu - vienozīmīgi. Bet izaicinājumu sev labprāt mestu, un pārvarētu savas bailes. Vēlētos ar sirdi neaiziet pirmajā pārbaudījumā, un tikt līdz ballei, vismaz.(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.06 Kur: Rīga,Latvija ![]() |
Ja es būtu simtprocentīigi pārliecināts par sevi es piedalītos! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/two_handed.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.02.07 Kur: Plašā pasaule ![]() |
Es izvertetu plusus un minusus un manuprat ka drizak veletos piedalities , jo tas tak ir aizraujosi un ta vuari sevi pieradit ka personibu!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
CITĀTS Protams,asas izjūtas man ļoti patīk kā gan savādāk? jo trakāk jo labāk! ir tik ļoti jauki izaicināt fortūnu... paveiksies vai nē!!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.06.2025 06:40 |