![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 18.01.06 ![]() |
Nu, kā jums liekas? Manu prāt izvēle ir diezgan liela...
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Ir divi kuros es ļoti labprāt gribētu iemiesoties minēsiet? Nē kā jau vienmēr dievinu ļaunīšus. Tā kā Strups un Drako (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Mana lielā vājība, kas dotu iespēju pamainīt šo to stāstu gaitā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.11.05 Kur: Slīdeņa koptelpā sarunājas šņācmēlē ar Tomu ![]() |
Ja varetu es iemiesotos Luna Milaba vinja ir normala meitene.Vai ari Hermione Grengere.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Vilksons un Voldemorts! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.06.04 Kur: Galvaspilsēta ![]() |
A man liekas ,ka tas butu stubi vispar kada iemiesoties ,tadel ar nebalsoju...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Tulkotāji Pievienojās: 06.10.04 Kur: Pie sienas. Mūžīgā opozīcijā ![]() |
Mhmmm...
Būtu interesanti iejusties Bellatrises vai Narcisses tēlā. kenij,sapņot taču nav aizliegts! Šo rakstu rediģēja Adenaide: 17.02.2006 19:50 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 18.01.06 ![]() |
Es Hermiones un Lunas
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.02.06 Kur: merkurs ![]() |
Vareetu iemiesoties Ronaa (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Buutu interesanti (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.02.04 Kur: Savējā Valmiera ![]() |
Viennozīmīgi Drako gribētu paķircināt un pamocīt apkārtējos no malfoja skata punkta. tas noteikti būtu jautri (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Un Es nedad nebiju domājusi ka Malfojs kādam patīk!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.04 Kur: Specjala Internatskola Ipashi Slimiem Pokemoniem ![]() |
ja tomer es sadaa situacija nonaktu es veleetos pats buut savaa lomaa
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.06.05 Kur: Nezinu. Zinu tikai to ka man ir amnēzija ![]() |
Par to ka esmu meitene tad Hermionee(Padariitu jau normaalu)
BET cits ir Freds vai Dzzordzz tie abi man patiik |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.06 Kur: Angīnas gūstā! ![]() |
Nu man vislabāk patīk Hermione... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Bet nu vel es varētu būt Džīnija vai Sirius... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
nju taa laikam jau Hermiones teelaa...citaa buutu arii interesanti...bet njez...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.05 Kur: Ciemos pie Toma Bombadila.... Senmežā...... ![]() |
Laikam jau te priekš manis būtu tikai 2 vārdi, Voldemorts.Un Dumidors.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.06 ![]() |
Džinija, mēs esam līdzīgas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.08.06 Kur: šeit ![]() |
CITĀTS(kristine g @ 17.02.2006 17:16) [snapback]560362[/snapback] Ja varetu es iemiesotos Luna Milaba vinja ir normala meitene.Vai ari Hermione Grengere. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) Manas domas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.07.06 ![]() |
Nu... gribētu Hermiones tēlā iemiesoties!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.06 Kur: vārtos tikko uzsnigušā sniedziņā... ![]() |
...nu ja es butuu pusis tad varbut harijaa...ņu bet ta ka esmu meitene tad hermionē...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.06 Kur: Rīga,Latvija ![]() |
Es iemiesotos Hagridaa vai Siriusaa.Vienaa no viniem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 08:48 |