![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Kur: Rīga ![]() |
(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) man personīgi - hagrids, dvīņi un rons! Vini vienmer ir tik jautri! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.01.07 ![]() |
Vienmēr jau visi neliek smaidīt, bet parasti pasmejos, ja runa ir par dvīņiem, vai Triloniju.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
strups -- viņs vienmēr liek padomāt, ko vēl mēs nezinam...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
dvīņi vienmēr prot izdomāt kaut ko, kas liktu smaidīt katram (izņemot hermioni, dažreiz).
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.03.07 ![]() |
strups, hadrids un dvīņi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Dvīņi pilnīgi noteikti! Žēl, ka viņi pamata Cūkkārpu un nekļuva par pasniedzējiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Tad tik būtu!
Arī Rons, lai gan reizēm viņš spēj būt arī drūms. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.07 Kur: Jelgava ![]() |
Hagrigs. Grāmatās viņš dīvaini runā...(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.07 ![]() |
Hagrids, bet arī Rons. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.06 Kur: kaut kur virs galvas... ![]() |
man smaidu visbiežāk izraisa dvīņi...bet man liekas, ka viņi tika radīti ar domu, lai visam stāstam piešķirtu tādu, kā joka noti...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.02.04 Kur: Savējā Valmiera ![]() |
viizliji kaa gimene jau ir smiekliigi. arii katrs no vinjiem ir ieveribas verts taa kaa i rons i dviinji ir smiekliigi. persijs pat savaa manieree ir reeciigs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.07.07 Kur: Nav Atrodama. ![]() |
Visa Vīzliju nācija, bet it īpaši , protams, Dvīņi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.07.07 Kur: Kuldīga ![]() |
man smaidu parasti izraisa dvīņi ,nezinu kapec bet tā ir (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.02.05 Kur: mājās ![]() |
Rons man šķiet vissmieklīgākais. Daži viņa joki varbūt ir nedaudz aizskaroši toties patiešām orģināli. Nu otrajā vietā man būtu dvīņi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.07.07 Kur: Cīnās par maģisko radību līdzvērtības tiesībām... ![]() |
Nu vai tur maz ir jājautā? Dvīņi... dvīņi... dvīņi...
Ak... Ambrāžas novešana līdz ārprātam, purvs pie vienas no klasēm, asiņojoši un vemjoši, un ģībstoši skolēni ar Ambražītu un visbeidzot "Sadod viņai no mums Pīvz!" Nu otrā vietā protams ir polstergeitu karalis Pīvzs, bet kā jau jums zināms viņš paklanījās Vīzliju dvīņu priekšā! Viens no abiem: Tiešām kas tā par māti, kas nevar atšķirt savus dēlus? Mollija: Ak, piedod Džordž! Viens no abiem: Es jokoju, es tiešām esmu Freds! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.07.07 Kur: Talsi ![]() |
Hmm, es vienmēr smējos par Vīzliju dvīņu teikto. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tik forši! Un arī reizēm par Ronu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
Liekas, ka lielākajai daļai vislabāk patīk dvīņi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Bet tā jau ir taisnība, ir bijušas vietas grāmatā, kur no viņu teiktā asaras saskrien acīs no smiekliem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.05 ![]() |
nu es domāju, ka tie varētu būt dvīņi, kuri vienmēr pratuši sagādāt jautrību (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.07.07 ![]() |
Es balsoju par dvīņiem. Viņi ir smieklīgi...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.01.08 Kur: Debesis. ![]() |
Dvīņi.
Viņi lika man smieties pat tad kad vienam tika nogriezta auss. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.09.06 Kur: vidējās rindas 3. solā pa labi. ![]() |
rons.
viņš vienkārši ir vienmēr tik apmulsis vai arī apvainojies. kā mazs bērns. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.08.09 Kur: Latvia, Rēzekne ![]() |
Nu man patīk vairāki un daudzi man liek smaidīt Harijs, Hermione un Rons...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 08.06.2025 22:30 |