![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.04 Kur: Specjala Internatskola Ipashi Slimiem Pokemoniem ![]() |
iedomajaties drako un hermione (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
Ak jel, tas nav pat iedomājams, pamostaties, beidzat fantazēt.Fantazēt jau var bet ne jau tik apsurdas lietas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.04.06 Kur: Mājās ![]() |
CITĀTS nu ok, pretstati taču pievelkas!!! Bet tas vienkārši ir PRETIIGI!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yucky_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yucky_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yucky_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yucky_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.07.06 Kur: Own no weaknesses or faults. ![]() |
CITĀTS(kedudraugs @ 27.07.2006 22:45) [snapback]1014037[/snapback] Bet tas vienkārši ir PRETIIGI!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yucky_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yucky_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yucky_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yucky_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif) Nē, fantazēt par attiecībām, kur dzirksteles lec ir visinteresantāk, it īpaši ar brutalitātes, valdonīguma, neķītrību, baiļu, naida un neuzticības piejaukumu. Attiecības, kuras nav mīkstas un pūkainas, bet tādas kurās dzirksteles lec (Jā, es zinu, ka to atkārtoju). |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.09.05 Kur: in world of dreams ![]() |
Btw, neviens laikam nav pamanījis to, ka viņiem matu krāsas nesader...
Man personīgi patīk Drako un Džinnija. Tas ir vēl krutāk, nekā D/H, kas jau ir tik novazāts... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.12.05 Kur: Aiz vēja ģenerātora. ![]() |
Drako un Džinija ir vispretigākais kas iespejams, jā Rose es tev piekritu!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.09.05 Kur: in world of dreams ![]() |
Bet kāpēc Drako un Džinnija ir pretīgi?
Tik pat pretīgi tad var būt Drako un Hermione, kas tiek pielietots visos fanfikos bez izņēmuma, un jau ir tik noplucis, ka pat biezākie ielāpi nepalīdz... Es zinu, ka tas ir R/J stilā, bet Šekspīra lugas mēs atceramies labāk par kaut kādiem banāliem PG-13 sacerējumiem. Starp citu, man vienmēr ir licies, ka Drako un Džinnijas fanfikos tās dzirksteles lec vēl trakāk par D/H fikiem... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Starp dienu un nakti ![]() |
Es nedomāju, ka tas būtu iespējams, bet ko var zināt....?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.08.06 Kur: Pie datora ![]() |
neder ,bet... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.06 ![]() |
Tikai tādā gadijumā, ja tie abi smagi (ļoti smagi) sasitīs galvu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif)
Pat tad tas nebūs iespējams!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.06 Kur: Sapņu mākoņos ![]() |
CITĀTS Tas vienkārši nav iespējams. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Un šaubos vai kautkas tāds vispār notiktu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.06 Novembra mākslinieks 2009 ![]() |
Vīu. Mans mīļākais pāris. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Taa nu tas ir-pretpoli piewelkas.....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.07 Kur: starp nāvēžiem ![]() |
Varbūt no viena skata punkta-vai ku superrrīgi...
Bet domājot reāli, tā nav kaut kādu skolnieku kašķēšanās ponta pēc. Tas bez maz vai ir asinsnaids, tā ka nekas tāds nevarētu notik Bet es jau nesaku ,ka man nepatīk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.06 Kur: kaut kur virs galvas... ![]() |
ja tā godīgi - man liekas ka tas vienkārši nav IESPĒJAMS...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.06 Kur: Salauzto zīmuļu tirgus. ![]() |
Viņi viens otru varētu mēģināt papildināt. xD
Un palasot fanfikus, dikti daudz figurē tieši šis tandēms. Iedomāties varu, tikai nezinu, kas no tā iznāks. Bet enīvei, būtu interesanti ko tādu palasīt/noskatīties. ^__^ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.02.06 Kur: merkurs ![]() |
seksīgs pāris! ugunīgi!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Ko tik nevar šeit izlasīt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) ?! Tik pat labi var mēģināt savest kopā Hariju un Ronu,tāpat kā paklīda muļķīgās baumas par Frodo un Semu...Protams,viņi varētu saiet kopā,bet attiecības nebūtu ilgstošas.Drako neliekas tas uzticīgākais tipiņš...
Šo rakstu rediģēja Hēbe: 08.03.2007 16:05 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.07 Kur: Mazliet augstāk.. Forumiešu bieds 2007 ![]() |
Tu laikam būsi palasījusi pārrakstītos tīstokļus par daudz- tur izskanēja viens taads fanfiks
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.11.06 ![]() |
xe..nū man tas liekas, tīri iespējami, vismaz mani tas nešokētu.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) :D
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
man liekas ka hermii ir paaraak liels riebums pret drako,jo ko tik suudigu vijsh nav izdariijis parko hermii ir pret! bet malfojs var jau cereet uz visu ko:)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 13:17 |