![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.01.04 ![]() |
Vai citos Tolkīna darbos ( izņemot Silmarillionu, Nepabeigtos Stāstus un Viduszemes vēsturi) ir nojaušama atsaukšanās uz Viduszemi?
Te domāju tādus darbus kā Leaf by Niggle, Smith of Wootton Major, Farmer Giles of Ham un citus īsprozas darbus. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.04.04 Kur: Tornis ![]() |
Dzejā. Ir, piemēram, dzeja par Tomu Bombadīlu.
Btw, ne pa tēmu, bet Fermeris Džailzs ir vienkārši lielisks gabals! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Ak jā, tajos dzejoļos bija arī par Bombadīla sastapšanos ar ļaunajiem ļautiņiem iz kapu kalniem u.c. Bija arī kaut kas par elfiem. Neatceros. Būs jāpārlasa. Šo rakstu rediģēja Nimue: 30.06.2004 13:23 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Labākais GP atdzejotājs 2007 ![]() |
tie dzejoļi, par ko jūs spriežat ir no Tolkiena darba 'Adventures Of Tom Bombadil', kas iekļauts krājumā 'Tales From The Prelious Realm'.
Citos Jūsu pieminētajos darbos darbība risinājās sensenos laikos Anglijā, vietā, kuru JRR Tolkiens sauc par The Little Kingdom, jeb pasaku zemē ar nosaukumu F A E R I E. tiesa gan viņa slavenākie un nopietnākie darbi rakstīti par Middle Earth... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 29.05.04 Kur: Rīga ![]() |
Roveram ir visnotaļ taisnība... Tomēr, gribētu piebilst, ka arī citos darbos jūtamas nelielas Viduszemes pieskaņas - nu kat vai mistiskā elfu zeme Roverandomā - stipri līdzīga Valinorai... vai ne tā?
p.s. Rover - vai tu gadījumā savu niku ar neesi aizņēmies no Tolkīna Roverandom? Šo rakstu rediģēja Nulukkizdin: 30.06.2004 11:44 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Labākais GP atdzejotājs 2007 ![]() |
esmu gan, bet neviens toties nezin, kurš no roveriem es esmu (savējie sapratīs)...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 16:14 |