![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.05.04 Kur: nava ne jausmas... kreeslaa ![]() |
nu.. eee.. man nava ko teikt īstenībā... bet eee... es gribētu zināt jūsu domas par šo te... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.01.06 ![]() |
Man patīk viņā, ka viņš ir diezgan izskatīgs čalis. Man patīk arī, kā viņš atveido Hariju Poteru!
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
Njā... es teiktu, ka nekas man viņā nepatīk...
Nju, jā, kgan es jau tikai pēc izskata spriežu, par viņu pašu jau neko nezinu... Es uzskatu, ka varēja labāku aktieri atrast... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Es nobalsoju, par to, ka man patīk viņa atttēlotais varonis, karī Harijs man ne īpaši... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) Kale//**// |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.11.05 Kur: cita laika zoona ![]() |
Nezinu - vinjsh liekas taads iipatneejs... Un protams tas ka vinjsh ir HP izskata tuvaakais dviinis... Bet es neteiktu ka esmu pilniigaakaa sajuusmaa par vinu... Nez... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Tikai un vieniigi vinja varonis. Pats vinjs man neliekas simpaatisks.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.11.05 ![]() |
man patiika,gan atteelotais varonis,gan Redlifa smaids(tajaa ir kautkas miilsh)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.06 Kur: vasaras apreibinaata ![]() |
Hmm... varonis varētu un kā tēls jau ar, bet vislabāk man patīk viņa stiliņš!! Nevis tas mīskti ģērbatais, kas parādās sabiedrībā, bet džekiņš ar savu stiliņu. Man vien patīk jau tas, ka viņš klausās Slipknot, kas ir tuva grupa arī man!!! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 ![]() |
es izveeleejos man vinaa patiik viss,jo man tieshaam vinsh gan patiik,gan patiik vina aktiermaaksla utt... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/thumbsup.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yahoo_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
atbildēju `viņa smukums` nu k-gan ne gluži. jā nenoliedzu viņš ir smuks, bet visvairāk man patīk viņa acis un mati (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) (zinu tizli, bet manā skatījumā mati ir sasodiiti svarīga lieta). (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
man vispār ne Harijs ne Daniels nepatīk kopumā. bet nenoleigšu ka Danielam ir smukas zaļas acis.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
es ne par ko nenobalsoju, jo man liekas ka daniels ir nedaudz uzpūtīgs...(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) bet tā kā es viņu nepazīstu personigi es nezinu ko teit. pēc izkata mani vin''s nesaista!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 ![]() |
ja tā godīgi tad nemaz nevaru spriest kas man viņā patīk... iskats- tas ir pats par sevi saprotams, bet vis pārējais... nu tur jaf viņš ir jāiepazīst vairāk, lai varētu kko spriest (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.11.07 ![]() |
Tikai viņa attēlotais varonis...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.01.08 ![]() |
Man nepatīk.
Ai nē, gandrīz aizmirsu. Piektajā filmā burvestību ministrijas tiesā viņam piestāvēja tā žakete. ;D Nē, tas tā, bet savai lomai viņš ir samērā atbilstošs. Vienīgi matiem vajadzēja būt garākiem un izspūrušākiem, jo tas Poteram bija raksturīgs jau no sākuma, proti, vienmēr patstāvīgi ataugošie mati. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 26.12.07 Kur: virtuvē, ēdu pankūkas. ![]() |
Viņa attēlotais varonis.
Viņā gan nesaskatu neko kam patikt. Bet KĀPĒC viņš apgrieza matus!? Izkatās ```` !!! 3. filmā gan bija smuki. Ak jaa...un viņam ir saaugušas "drusku" pa biezu uzacis un viņš debili smaida.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) mani kautkā nesaista Tāds lecīgs un tēlo varoni ko pats negrib lai ar viņu saista...aktiermāksla filmā arī nav tik izcila... :/ Šo rakstu rediģēja Hobbits: 27.01.2008 21:25 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 Kur: visums, planēta Zame,Anglija, Londona ![]() |
man viņš viss patīk ,jo viņš ir glīts ,gudrs un labs aktieris.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
ja godīgi, tad redklifā mani nekas nefascinē. pilnīgi vienaldzība pret viņu. pat poteru filās viņš tas galvenais, ir aī citi iemesli kāpēc filmu skatos... tā kā nebija variants "neviens no tiem", tad nobalsoju, ka viņa varonis t.i. poters, kas liekas kaut nedaudz interesantāks par redklifu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 05:15 |