![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
12. jūnijā Coca-Cola Plaza kinoteātra telpās notikušā fanu rīta Harija Potera plakātu konkursa uzvarētāji:
Viktorija Garloviča Marija Žinkele Annija Millere Frenks Rozentāls Jānis un Dāvus Šneideri no Tukuma Dominiks Jarmakovičs Rebeka Tavāne Viktorija Rogova Nastja Smirnova Elīze (telefona numurs sākas ar 6513..) Ieva Pucēviča Pēc balvām varat ierasties Baltic Cinema birojā, kinoteātra Coca-Cola Plaza 6. stāvā darba dienās no 9:00 līdz 17:00. Zinošāko HP fanu testa rezultāti pieejami šajā lapā. Tur tagad pieejami arī testa jautājumi, lai arī tu vari paskatīties, kāda atmiņas pārbaude faniem bija jāizcieš... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
ha ha ahtas tests biaj vienkaarssi nereaali gruuts tad veel ar klluudzzm un es buutu uzvareejis jo es nedabuutu tikai vienu punktu pat ro cik iisti tam fleimelam bija gadu
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.01.04 Kur: Rīga//Plakanciems//LR ![]() |
Hmmm.... Tie testa jautaajumi iisteniibaa nav nemaz tik gruuti! Bet par Nikolasu Fleimelu gan es uzreiz taa nevaru atcereeties... :blink:
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.02.04 Kur: Tur kur tu vismazāk to gaidi ![]() |
Ak tu mii un zjee! $itie jautaajumi manupraat bij dikti viegli! Bet nu var jau buut ka citiem ir savaadaaks viedoklis...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri- Pievienojās: 08.06.04 ![]() |
Tie jau viegli jautājumi.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 21:44 |