Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Vai Frodo būtu spējis?
Mya
iesūtīt 13.06.2004 21:43
Raksts #1

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 19.04.04
Kur: Grāmatu veikals

Nu iespējams,ka kaut kas tāds jau te ir bijis,bet man ir baigais slinkums rakņāties(piedodiet).
Nu tad tā,es vēlējos uzzināt jūsu domas par to vai Frodo būtu spējis bez Golluma un Sema palīdzības nokļūt līdz savam mērķim un iznīcināt gredzenu?

Es domāju,ka Frodo tas nebūtu bijis pa spēkam,jo vienam esot viņš iespējams būtu kritis gredzena varā vai arī būtu beigts un pagalam,kaut vai orku nobeigts.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
2 Lapas V  < 1 2  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (20 - 24)
Hermione16
iesūtīt 18.06.2004 20:59
Raksts #21

Cep speķi Dūdijam
*

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 04.01.04
Kur: Latvijas pilsētiņā Dobelē, kādā tumšā istabā kopā ar Hariju un viņa draugiem mēģinām uzburt Aizstāvjus. Manējais līdzinās lauvai

Es domaju, ka Frodo nespētu, jo viņu pārņemtu Gredzena "mānija" (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif)

+Citēt rakstu
Jeanne
iesūtīt 19.06.2004 12:18
Raksts #22

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 17.06.04
Kur: Filmējoties HP un GP

Es grāmatā lasīju, ka vairākās vietās Frodo sāka pārņemt Gredzens. Un tad- ko viņš būtu darījis bez Sema? Sems, vienmēr uzticīgs savam saimniekam, vienmēr palīdzēja Frodo. Turpretim Smeagols aizveda viņus uz ieeju Melnajos vārtos un ieeju Minasmorgulā. Viņi vieni paši būtu apmaldījušies, un nezinātu, ka pastāv vēl kāda ieeja Mordorā, nebūtu tikuši līdz Minasmorgulam un Gredzens nebūtu iznīcināts Likteņaizas liesmās. Tāds, lūk ir šis ''ja nebūtu, tad nebūtu'' virknes iznākums. Sems un Gollums Frodo tiešām bija vajadzīgi! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)

+Citēt rakstu
Shadowstalker
iesūtīt 21.06.2004 23:51
Raksts #23

Acīgais ex-mods

Pievienojās: 15.06.04
Kur: Dark Dark Forest
Mods 2007

Pilnīgi noteikti - NĒ! Sems viņu takš vislaik ručīja ārā. Gollums palīdzēja dzīvam Mordorā tikt. Eju nahaļavu viņi paši neatrastu.

+Citēt rakstu
Nulukkizdin
iesūtīt 22.06.2004 10:12
Raksts #24

Studē augstākās pārvērtības

Grupa: Izraidītie
Pievienojās: 29.05.04
Kur: Rīga

Tātad, manuprāt, liekam punktu šai bezjēdzīgajai diskusijai (kur katrs tikai ienāk un pasaka tieši to pašu ko pārējie)...

Frodo nebūtu spējis to paveikt bez Sema un Golluma... Viss !!! Finito !!!

+Citēt rakstu
Atlanta
iesūtīt 24.06.2004 04:52
Raksts #25

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 12.01.04

Pēc pašas idejas nebūt jo viš būtu vienreiz pakļāvies gredzena varai turklāt viņš netiktu līdz Mordorai kur nu vēl iemetis gredzenu, ko viš pie tam nemaz PATS neizdarīja.... tā kā nebūtu izdarījis...
Bet ja tāda būtu sāktnēji bijusi autora doma tad gan jau būtu, kur tad paliktu....

+Citēt rakstu

2 Lapas V  < 1 2
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 05.06.2025 13:24