![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.10.03 ![]() |
Kas jums patīk Tomā, kas nepatīk, kā vērtējat viņa izpīldījumu utt. savas domas izsakot arī to argumentēt.
Malfojs gan ir smux, tur nu man nav ko iebilst... Kursh piekriit? CITĀTS Lūdzu, izsakiet savas domas vairāk nekā trijos vārdos un pusrindiņas teikumos vai rindiņas teikumos, kur pusi zīmju sastāda smaidiņi. Būsim kulturāli cilvēki un izteiksimies garāk, tas nozīmē, ka sevis teiktajam obligāti jāpieraksta pamatojums, piemēram, jūs rakstāt, ka jums patīk Toms, viņš ir ideāli piemērots šai lomai utt., tad turpiniet teikumu un pierakstiet, kādēļ jums viņš patīk, kādēļ jums viņš škiet ideāls utt.
Nākotnē, šādi raksti tiks ļoti mērķtiecīgi dzēsti un ne tikai šajā pavedienā. Vēl viens lūgums, ja jūs jau vienreiz esat šeit ierakstījis savas domas, tad neatkārtojiet to bezgalīgi, pie tam to vēl apzinoties, kā piemēram biedrs porcelāna enģelītis, kas bija ierakstījis piecus rakstus, kas pauda pilnīgi vienādu domu un pēdējā vēl viņa pati atzina savu pārkāpumu. Nākamajiem jūsu rakstiem jābūt kā komentāriem oar citu rakstiem - kā sacīt jāsaka - tā veidojas dikusija. Noa Šo rakstu rediģēja Noa: 11.05.2006 16:25 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Negribu veidot jaunu pavedienu par tādu lietu, tāpēc ievietošu šeit.
Toms spēlē ģitāru. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Jauki, talants! Skatīties šeit. Šo rakstu rediģēja Elony: 26.01.2008 13:24 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 Kur: visums, planēta Zame,Anglija, Londona ![]() |
man ļoti patīk Drako tēls ,jo man vienmer ir patikuši sliktie zēni. T.Feltoms nav vienkarši glīts viņš ir HOT.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.07 Kur: Planēta Zeme ![]() |
man ļoti patīk kā Toms Felton tēlo Drako.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 ![]() |
nu, manuprāt viņš tēlo ļoti labi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.05.08 Kur: Earth ![]() |
Viņš tiešām lieiski tēlo. Visi tie Drako vaibsti...
Toms ir malacis... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.05.07 Kur: Rīga ![]() |
mazliet smieklīgi, ka viņam jau 21 g (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) kgan es teiktu, ka viņš nav vissmukākais no visiem HP aktieriem, tomēr tēlojums ir pārliecinošs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.08 Kur: klusumā ![]() |
Ouuuu, Drakijs, mans mīīīlulis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Drako ir forši mati, blondi. Viņam ir foršas īpašības, Man patiktu labāk, ka Drako ar Grendžeri būtu kopā, tas būtu drausmīgi forši. Jā un redzēju, kā Toms spēlēja ģitāru, dievīgi. Šo rakstu rediģēja Sisters point: 02.01.2009 19:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 03:51 |