Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Toms Feltons(Drako)
Psychotic Though...
iesūtīt 13.10.2003 15:31
Raksts #1

Studē augstākās pārvērtības

Grupa: Biedri
Pievienojās: 13.10.03

Kas jums patīk Tomā, kas nepatīk, kā vērtējat viņa izpīldījumu utt. savas domas izsakot arī to argumentēt.

Malfojs gan ir smux, tur nu man nav ko iebilst... Kursh piekriit?

CITĀTS
Lūdzu, izsakiet savas domas vairāk nekā trijos vārdos un pusrindiņas teikumos vai rindiņas teikumos, kur pusi zīmju sastāda smaidiņi. Būsim kulturāli cilvēki un izteiksimies garāk, tas nozīmē, ka sevis teiktajam obligāti jāpieraksta pamatojums, piemēram, jūs rakstāt, ka jums patīk Toms, viņš ir ideāli piemērots šai lomai utt., tad turpiniet teikumu un pierakstiet, kādēļ jums viņš patīk, kādēļ jums viņš škiet ideāls utt.

Nākotnē, šādi raksti tiks ļoti mērķtiecīgi dzēsti un ne tikai šajā pavedienā.

Vēl viens lūgums, ja jūs jau vienreiz esat šeit ierakstījis savas domas, tad neatkārtojiet to bezgalīgi, pie tam to vēl apzinoties, kā piemēram biedrs porcelāna enģelītis, kas bija ierakstījis piecus rakstus, kas pauda pilnīgi vienādu domu un pēdējā vēl viņa pati atzina savu pārkāpumu. Nākamajiem jūsu rakstiem jābūt kā komentāriem oar citu rakstiem - kā sacīt jāsaka - tā veidojas dikusija.
Noa

Šo rakstu rediģēja Noa: 11.05.2006 16:25
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
12 Lapas V  « < 9 10 11 12 >  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (200 - 219)
Krixe
iesūtīt 07.10.2006 16:25
Raksts #201

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 01.02.06
Kur: pretii datoram

Toms ir vnk smukinjsh!!! Par tiem baltajiem matiem es tev Lilij nepiekritu, un vinjam driizaak jau ir blondi!!! Vinjsh tieshaam ir apdaavinaats un...
Sliktaakais ir tas ka vinjam jau ir draudzene...

+Citēt rakstu
Cecilia
iesūtīt 07.10.2006 16:30
Raksts #202

Attīsta savu iekšējo Aci

Pievienojās: 18.11.05
Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu

hello, kas tur slikts, Krixe? katram cilvēkam ir tiesības uz laimi vai vismaz mīlestību. arī Feltonam. foršāk būtu, ja viņš paliktu vientuļš, jo fanu meitenes nemitīgi nožņaugtu to, kura uzdrošinātos mēģināt kļūt par viņa draudzeni?

lai jau džekam tiek kaut mazumiņš jautrības, ņemot vērā viņa atpazīstamību, tas nevarētu būtu visai viegli

+Citēt rakstu
Krixe
iesūtīt 07.10.2006 19:40
Raksts #203

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 01.02.06
Kur: pretii datoram

Taapee jau tas ir sliktaakais, jo taas fanes vinju par to nozhnjaugs!!!
------
Pie tam vinjam nu noteikti ir talants! Vinjsh ir teelojis filmaas ar pasaules megastaariem... lai gan vinjsh pats ir megastaars
------
Es tev vareetu tuuliit pat uz vietas uzraxtiit vinja filmograafiju, laikam taa arii dariishu:

The Borrowers-Aiznjeemiishi
Second Sight*-Otrais Skats vai kkaa tamliidziigi
Anna and the King-Anna un Karalis
Second Sight: Hide and Seek*-Otrais skats 2
chetri Poteri (filmee piekto)
Home Farm Twins*-stulbi skan bet tas ir tieshais tulkojums

*-iistos nosaukumus taam filmaam nezinu, bet tas ir tieshais tulkojums...
-------
Uzklikshkjini sheit
taa laikam ir viss oficiaalaakaa, bet taa bildiitee pirmajaa lapaa vinjsh gan vecs izskataas
vairaak es tieshi uz sho briidi nevaru atrast...
---------------
Es tiko paskatiijos to lapu...tur nekas interesants nav... pashlaik lecot pa slaveniibu lapaam mekleeju veel kko ar vinju...
Ko es vareetu pastaastiit??? Nu... vinja otrais vaards ir Endruu, un vispaar laikam vinjsh ir tomass (Thomass Andrew Felton)
-----------
Es tik tiko atcereejos...
vinjsh ir 1.85m garsh un vinja pirmaa kiino loma bija kad vinjam bija astonji gadi un... vinjam ir triis braalji: Dzhonatans(Jonathan), Eshlijs (Ashley) un Kriss(Chris).
--------
Jaa... bet taa tas ir...vinjam patiik futbols, slidot, basketbolls, krikets...es taa vareetu turpinaat visu nakti

+Citēt rakstu
Burbulīte *
iesūtīt 25.10.2006 09:37
Raksts #204

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 30.09.06
Kur: Zemūdens pasaulē pie saviem burbuļ-draugiem ^^

Kādreiz patika visai daudz. Likās smuks, foršs utt. Tagad esmu izaugusi. Un vairs NEPATĪK. Tā nu tas ir (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Bet kas ir fakts, ka agrāk viņš bija smukāks. Paskatoties bildes iz īstās dzīves... Tādas pabriesmīgas ><

Šo rakstu rediģēja Burbulīte *: 25.10.2006 09:38

+Citēt rakstu
Dark Phoenix
iesūtīt 25.10.2006 11:35
Raksts #205

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 07.08.05
Kur: Rising from the ashes...

Manuprāt, Toms Drako lomu tēlo ļoti labi. Viņam piestāv. Es tikai ceru, ka informācija, ka viņš tēlos Quicksilver jaunajā filmā "Magneto", ir patiesa un nav tikai baumas. Tā loma arī viņam piestāvētu. Vispār viņam piestāv ļauno lomas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
karralá
iesūtīt 28.11.2006 13:47
Raksts #206

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 27.11.06
Kur: Nangijāla

Nu jā, te nu salasījies Drako Malfoja/Toma Feltona fanu klubiņš... xD

Man patika viņš. Bet tagad tā "apsēstība"jau pagātnē. Turklāt, viņa balss nemaz nav forša un tagad viņam vairāk pumpu un stipri stipri tievs viņš - kauli, bez ādas. Haha. Nu jā. Pusaudžu vecumā visi stipri mainās, bet Tomam laikam tas kapitālākais bija.
Viņa tēlojums varēja būt labāks. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)

+Citēt rakstu
Charlotte
iesūtīt 16.12.2006 10:23
Raksts #207

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 14.12.06
Kur: kaut kur virs galvas...

Tāds pielaizīts bālģīmis. Bet normāls , ja neskatās uz paņēmieniem , kas izmantoti viņa izskatā , lai radītu antipātijas pret viņu kā pret galveno pāridarītāju.

+Citēt rakstu
Charlotte
iesūtīt 16.12.2006 17:15
Raksts #208

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 14.12.06
Kur: kaut kur virs galvas...

Drako ir attēlots ļoti precīzi visās filmās

+Citēt rakstu
Aimī
iesūtīt 16.12.2006 17:21
Raksts #209

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 30.08.04
Kur: aiz Tevis.

Normāls. Nav nekāds baigais smukulītis.(šajā ziņā- labāk tumšmati). Bet, neskatoties uz HP filmās tēloto, reālajā dzīvē man nedaudz atgādina mazu puiku (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Viņam tāds piemīlīgs smaidiņš.. bet tēlot viņš prot, tas gan (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

+Citēt rakstu
Shadowdewil
iesūtīt 29.12.2006 20:56
Raksts #210

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 29.12.06

Malfojs kaa jau Malfojs...iedomiigs, uzpuutiigs, nu ja taa tad arii tipiskai blondais...(tas par teelu kaa taadu)
Tomeer jaatziist Toms savu lomu speelee godam, un nekaadu kluudu vina aktiermaakslaa neatrodu...

+Citēt rakstu
℮mma_charl...
iesūtīt 19.01.2007 15:51
Raksts #211

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 26.04.06

daaa! viņš ir smuks, tomēr es kaut kādā intervijā lasīju par to cik ļoti viņam patīk zivis un makšķerēšana, kā arī', ka viņš grib kļūt par kaut ko līdzīgu profesionālam makšķerniekam, varbūt es kaut kopārpratu vai vnk īpaši labi neatceros, tomēr man šķiet, ka viņam visa tā aktieru būšana tāda vien maizes lieta

+Citēt rakstu
nora
iesūtīt 09.02.2007 20:04
Raksts #212

**

Pievienojās: 13.04.04

Toms Feltons tiešām ir cieņā aktieris. Iepatikās uzreiz, skatoties HP filmas. Manuprāt ļoti atbilstoši sejas vaibsti un tie pielaizītie mati .. ak jēl. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)

tiesa sakot, pēc izskata man viņš labāk patika maziņš. nu tas ir - pirmajā, otrajā un trešajā filmā.

+Citēt rakstu
..Lote..
iesūtīt 11.02.2007 14:07
Raksts #213

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 11.02.07

Feltons IR atbilstoš Malfoja lomai.
Viņš patiešām ļoti labi māk notēlot tādu Drako tipiņu un, piekrītu Norai, vinām ir arī atbilstoši vaibsti.

Šo rakstu rediģēja ..Lote..: 11.02.2007 14:07

+Citēt rakstu
Hēbe
iesūtīt 20.02.2007 10:45
Raksts #214

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 26.10.06
Kur: nektāra eiforijā

Nja...uz Feltonu ir patīkami paskatīties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) ,taču es gaidu no viņa labāku aktiera sniegumu,pagaidām viņam ir tikai smuks ģīmītis un iedomīgā sejas izteiksme,kas nepieciešama lomai. Sejas izteiksmes varētu būt izteiksmīgākas...

+Citēt rakstu
Kikuce
iesūtīt 30.06.2007 21:10
Raksts #215

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 21.10.05

Ļoti labs aktieris, manuprāt viprofesionālakais no visiem jauniešiem, kas tēlo HP filmās...Arī glīts, tur nav ko piebilst...tikai filmā gan varēja būt savādāka frizūra, nevis tie pielaizītie mati...

+Citēt rakstu
Ernestine
iesūtīt 20.07.2007 19:44
Raksts #216

**

Pievienojās: 28.06.07
Kur: Riga

Nu vins izskatas labi, telo labi, bet man nepatik, ka ja vinam nav grimma, tad var redzet vina putites! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Arbūzgalva
iesūtīt 20.07.2007 19:59
Raksts #217

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 14.01.06
Kur: Piparkūku namiņā.

Man patīk Malfojs, gan kā viņš izskatās, gan kā tēlo. Bet nepatīk, kad viņam ir pielaizīti mati, labāk tā, kad viņam nedaudz spurojas, tik sexīgi. Man patīk, ka kā aktieris viņš ir vizdegunīgs, iedomīgs, sarkastisks un neciešams. Dievinu to.
Taču viņam ir savi mīnusi, viņš ir gļēvs, tā nu tas ir. Bet tomēr, tik lielisks.

+Citēt rakstu
Maardzhastante
iesūtīt 21.08.2007 20:07
Raksts #218

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 19.11.03
Kur: Riiga

Toms Feltons, manuprāt, ir viens no atbilstošākajiem aktieriem savai lomai. HP filmās vispār ļaunie tēli ir labāk izvēlēti.

Šo rakstu rediģēja Maardzhastante: 21.08.2007 20:07

+Citēt rakstu
NaeosPsy
iesūtīt 22.08.2007 05:47
Raksts #219

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Pievienojās: 12.03.07
Kur: Mazliet augstāk..
Forumiešu bieds 2007

Viņš ir atbilstošs savai lomai.
Un pēc manām domām izskatās galīgi garām.

+Citēt rakstu
šausmiņa
iesūtīt 11.09.2007 13:29
Raksts #220

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 20.02.07
Kur: manis nav, tur ir citi.

Toms labi der Drako lomai. viņam ir izdevies labi atdzīvināt un attēlot grāmatas tēlu. nedomāju ka kāds cits būtu šai lomai piemērotāks.

+Citēt rakstu

12 Lapas V  « < 9 10 11 12 >
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 19.06.2025 10:47