Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Ekspressintervijas ar Danielu Redklifu.
***Dancing_Queen...
iesūtīt 08.06.2004 13:32
Raksts #1

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Grupa: Biedri
Pievienojās: 07.06.04
Kur: ŪBERĪGO ciemā. :D

Vai tu pats esi noskatiijies Harija Potera filmas pirmo daljju?
Jau vairaakus gadus neesmu to skatiijies. Es pat nezinu, vai taa man sagaadaatu prieku, jo esmu ljoti pashkritisks. Kad vienu reizi nejaushi redzeeju filmas fragmentu, uzreiz nodomaaju, ka kaut kas nav kaartiibaa ar skanju. Muusu balsis bija tik spalgas. Izklausiijaas taa, it kaa es buutu ieelpojis heeliju.
Vai tu vari acumirklii paarveersties Harijaa?
Domaaju, ka jaa. Es nezinu, cik daudz kopiigu iipashiibu mums bija pashaa saakumaa, tachu ar laiku, protams, es vinju izprotu labaak, Tachu reaalajaa dziivee es neesmu taaads kaa Harijs.
23. juulijaa tev paliks 15 gadu. Vai tev padomaa ir liela dzimshanas dienas balle?
Droshi vien es staaveeshu atkal kameras priekshaa. Taadaas reizees parasti uznjemshanas grupa cienaa jubilaaru ar kuuku. Un ir veel kaads labums - daudz daavanu no daudz cilveekiem. Bet, lai buutu dzimshanas diena tieshaam buutu absoluuti perfekta, tajaa vavajadzeetu uzstaaties The Libertines. Tas buutu fantastiski, jo taa ir forsha panku grupa. Tieshaam fanstatiski.
Cik daudz laika tu pavadi filmeeshanas laukumaa un cik skolaa?
Mees filmeejamies apmeeram 11 meeneshus gadaa. Harijs Poters un Azkabanas guustekni pabeidzaam decembrii, tad bija neliela atelpa, kuras laikaa es apmekleeju skolu, bet apriilii saakaas naakamaa filmeeshana.
Kaa tu raksturotu Emmu Vatsoni? Izskataas, ka vinja pieveersh daudz lielu uzmaniibu savai aarienei...
Jaa, taa tas ir, tachu ne jau negatiivaa zinjaa. Vinjai ir laba stila izjuuta. Vinja ir lieliska, tieshaam ljoti jauka meitene.
Kuras epizodes ir bijushas gruutas?
Bija viena taada epizode, kad es domaaju - ak Dievs, kaa gan es to lai nospeeleeju! Atskanot galvaa maates kliedzieniem, akd vinju nogalina, man vajadzeeja nogjiibt. Es nevareeju iedomaaties ar ko lai to saliidzinu. Klausiijos grupas The Delgados muuziku. Peec taas noklausiishanaas vareeju tiiri veiksmiigi kameras priekshaa tikt galaa ar sho uzdevumu.
Ar ko tu labpraat gribeetu nodarboties peec filmeeshanaas Poteraa?
Gribeetu filmeeties citos kinoprojektos. Es ceru, ka man piedaavaa citas lomas. Taalaakaa naakotnee vareetu pieveersties arii rezhisora darbam, ko uzskatu par ljoti interesantu nodarboshanos. Es daudz ko iemaaciijos Harija Potera uznjemshanas laikaa.

Kinopauze.
Visu rakstu lasiit juunija numuraa.

Šo rakstu rediģēja Nero: 24.03.2006 18:19
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (1 - 6)
ils
iesūtīt 08.06.2004 15:01
Raksts #2

Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas
Grupas ikona

Grupa: Dienas Pareģis
Pievienojās: 29.07.03
Kur: Rīga
Dienas Pareģis 2009

Vēl viena intervija Ar Denu bija publicēta šeit - http://www.harrylatino.com/index.php?subac...ucat=3&hl=index
Tikai spāņu valodā. I'm sorry!

Entrevista con Dan Radcliffe
Las películas ~ Por mihu23 el 08 Jun 2004
Fuente: TV Azteca

Una muy interesante entrevista que le hizo Tv Azteca a Danie Radcliffe, llena de datos y que piensas Daniel, no te la pierdas

A pesar de su fama, Daniel Radcliffe no ha perdido la sencillez: el actor de "Harry Potter" disfruta lo que hace y mantiene los pies sobre la tierra.

El muchacho de 14 años ha dedicado la mayor parte de sus últimos cuatro años a las películas basadas en los libros de fantasía de J.K. Rowling. La tercera entrega, "Harry Potter and the Prisoner of Azkaban" ("Harry Potter y el prisionero de Azkabán") llegará el viernes a los cines estadounidenses, y Radcliffe ya está trabajando en la cuarta de la serie.

Cuando se estrenó "The Sorcerer's Stone" ("La piedra filosofal") en noviembre del 2001, Dan (que cumplirá 15 años en julio) ya había realizado una versión de "David Copperfield" para televisión en su natal Inglaterra, e interpretó el papel del hijo de Geoffrey Rush en "The Tailor of Panama".

Ninguna de las dos lo preparó para la fama instantánea que le traería "Harry Potter". Niños que lucían capas de hechicero y anteojos redondos asistieron en tropel a los cines; en un estreno reciente aquí, predominaban chicas adolescentes que gritaban, algunas sosteniendo carteles con la frase: "Cásate con nosotros, Dan!"

Sin embargo, Radcliffe no da importancia a su fama. Este día ya ha ofrecido varias entrevistas, pero aún así se las arregla para ser amable y cortés. Sus ojos, de un sorprendente azul sin los anteojos de Potter, se iluminan cuando habla sobre su carrera, las influencias que ha recibido y sus esperanzas para el futuro.

AP: Eres el próximo ídolo de las chicas?
Dan: (Ríe y se sonroja) No me veo como el próximo ídolo. Es adulador, realmente agradable, pero no puedo entenderlo.
AP: Esta película puede producir mucho miedo en los niños?
Dan: Es de más miedo (que las otras)... Es más como una película psicológica de miedo, que los niños de ocho años no perciben igual que los adultos. Cuando la veo con adultos, muchos de ellos se asustan más que sus hijos.
AP: Cómo has reaccionado a toda la publicidad que rodea a la cinta? Puedes salir de casa sin que te reconozcan?
Dan: Uno nunca termina de acostumbrarse, pero realmente no es tan malo. En ocasiones me reconocen, pero me pongo una gorra de béisbol y me detectan mucho menos. Desde luego, ahora la gente buscará a un muchacho con una gorra así.
AP: Harry es un poco torpe. Ves algo de ti en él?
Dan: Desde luego. En la escuela nunca he sido uno de los que muestran tener gran seguridad, y no entiendo a ese tipo de personas. No es que me desagraden, es sólo que no me interesan.
AP: Harry madura mucho durante las tres películas, en especial en esta, con los conflictos internos por la muerte de sus padres. Eso fue difícil para ti?
Dan: Fue difícil, porque obviamente nunca he experimentado ninguna de las situaciones en las que Harry se ha visto envuelto. Fue interesante actuarlo. Tiendo a hacer realmente mal cualquier cosa que no represente un reto. Lo que debiera ser fácil, no lo hago muy bien.
AP: No sólo Harry ha madurado, sino que tú también. Qué se siente crecer ante la mirada del mundo?
Dan: No presto mucha atención a lo que dice el resto del mundo. Nunca leo los artículos ni lo que la gente dice sobre mí en la internet. Si uno lee todo eso se cohíbe.
AP: Has vuelto a ver las películas anteriores?
Dan: No, nunca. Jamás quiero hacer eso. No creo que pueda ver de nuevo las primeras. Después de dos años ya nunca podré volver a ver esta.
AP: No quieres ver cuánto has madurado como actor?
Dan: No le veo sentido a reflexionar sobre ello. Tiendo a concentrarme en lo que ocurre ahora. Si llego a tener hijos, podría verlas con ellos algún día.
AP: Con relación a los niños, has sido presionado para que seas un modelo a imitar para los demás?
Dan: El otro día alguien me dijo que yo era un modelo para los niños, y pensé: "Oh Dios! Pobres niños!" No sé si soy un modelo a imitar adecuado.
AP: Hiciste algo en especial para prepararte para esta película?
Dan: Tuve que escribir un ensayo sobre cómo se sentía Harry antes de comenzar la tercera cinta. Eso fue interesante porque... me permitió organizar mis pensamientos sobre él.
AP: Si estuvieras escribiendo los libros sexto y séptimo, qué te gustaría que pasara?
Dan: Definitivamente pienso que Alfonso (Cuarón, el director mexicano de la película) interpretó correctamente que Ron y Hermione se traen algo entre manos.

Y creo que Harry va a morir... debe ser como que Voldemort sólo puede morir si Harry muere. Esa es mi teoría. Pienso que Harry tendrá que sacrificarse.

A, ja nu kāds saprot!

+Citēt rakstu
Laushi de Lychan
iesūtīt 08.06.2004 15:05
Raksts #3

Attīsta savu iekšējo Aci

Pievienojās: 08.06.04
Kur: Manchester, UK.

Paldies, ka tu to uzliki. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
monster
iesūtīt 09.06.2004 11:30
Raksts #4

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 21.03.04
Kur: Paslaik Kurbijkurne!

il tu vareetu iztulkot !!

+Citēt rakstu
harry
iesūtīt 10.06.2004 16:14
Raksts #5

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 16.03.04
Kur: Azkabanas cietumā.

CITĀTS(o.o.o @ 09.06.2004 11:30)
il tu vareetu iztulkot !!

Jā man arī Il par tavi rakstu nav saprašnas.

+Citēt rakstu
Hermione
iesūtīt 12.06.2004 17:13
Raksts #6

Gāž podus mikstūrās

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 11.03.04
Kur: Kā parasti-pie sava mīļotā...kompja!!!!

Pirmais interesants! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Bet otro ar grūtībām, galu galā manas zināšanas spāniski ir niecīgas... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)

+Citēt rakstu
Jeanne
iesūtīt 18.06.2004 16:15
Raksts #7

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 17.06.04
Kur: Filmējoties HP un GP

Forša intervija
Priecājos uzzināt ko vairāk par Redklifu

+Citēt rakstu

Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 19.06.2025 06:17