![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Uzrādi oriģinālo nosaukumu un iznākšanas gadu, kad iesaki kādu filmu!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.04.04 ![]() |
Shis pavediens ir domaats, lai rakstiitu filmas, kuras ieteiktu noskatiities...
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.08 ![]() |
Filmas kuras es iesaku noskatīties ir: Spiderwick Chronicles (Spaidervika hronikas) (2007) Step Up 2 the Streets (Solis augšup 2) (2008) Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (Svīnijs Tods: Flītstrītas dēmoniskais bārddzinis) (2008) Jāsaka man ir jāatzīst pirmās divas filmas arī es iesaku noskatīties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.03.08 Kur: tev blakus. ![]() |
Knockin' on Heaven's Door
nopietni, esmu viņu redzējusi kādas reizes desmit. un filmas orģinālvaloda laikam ir vācu, bet ir arī krieviski. īsi sakot, divi džeki (abi slimi ar vēzi) satiekas slimnīcā. un tā kā viņiem vairs nav daudz ko zaudēt, tāteikt, izdomā pēdējās stundiņas pavadīt jautri (aplaupot banku un tml. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) ). ir ko paskatīties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
filma "stark reiving mad" (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
par to, kā kāds džekiņš vienas nakts laikā grib aplaupīt banku, kas atrodas blakām naktsklubam, ko pats nolēmis vadīt uz to nakti. kopā ar vēl dažiem ir zidomāts smalks plāns, bet ne vienmēr viss iet tik gludi. man pašai ļoti patīk. tiesa tā nav domāta jaunākajai paaudzei, jo ut laikam nav teikuma bez vārdiem f**k utjp... arī humors ir, kas apvīts ar šo un to... viena no manām mīļākajām. iesaku noskatīties... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Labākais GP atdzejotājs 2007 ![]() |
into the wild.
ļoti personiski. nu, es jau pārdomās rakstīju. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.07 ![]() |
"Remedy" (2005) , mazliet "netīra" filmiņa. narkotikas, slepkavība un mākslinieks..
"Tagline: In a world of sex, drugs and murder - choose your poison wisely." Anton Ego, milzīgs paldies par filmu- "Into the wild" ir vienkārši jāredz! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) "Life as a house" (2001). Vīriņš ar vēzi, bijusī sieva un dēls, pusaudzis ar narkotiku problēmām. Pirms pāris gadiem redzēju un palika sirdī. "Dancer in the dark" (2000) Bjorka padara īspašu visu! "White Oleander" (2002) Māte nogalina cilvēku, tiek ielikta cietumā un nepilngadīgā meita tiek mētāta no vienas ģimenes pie otras. Šo rakstu rediģēja Nadīna: 30.03.2008 09:15 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.05 ![]() |
Water Horse [Ūdens zirgs](2007)- par zēnu kas atrod un audzina Lohnesa briesmoni
The Legend Of Earthsea [Leģenda par Jūrzemi](2004)- Filma uzņemta pēc Ursulas Le Gvinas grāmatām ar tādu pašu nosaukumu Stardust[Zvaigžņu Putekļi](2007)- Tristans apsolot savai mīļotajai meklē nokritušu zvaigzni ,kas izrādās skaista meitene Šo rakstu rediģēja Hermiones zizlis: 30.03.2008 11:57 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Iesaku noskatīties August Rush, jeb spied šeit. Filma patiks visiem, kuriem patika tāda tipa filmas, kā A walk to remember, The Notebook, kā arī tiem cilvēkiem, kuriem pie sirds tuva skaista mūzika. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
jēj, es pat atceros, kā tagi tiek rakstīti! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.01.08 ![]() |
Noteikti noskatieties STEP UP 2. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Aij, es arī, paldies, par Into the wild ieteikšanu. Tik spēcīga! filma tiešām ir jānoskatās.
There is a pleasure in the pathless woods; There is a rapture on the lonely shore; There is society, where none intrudes, By the deep sea, and music in its roar: I love not man the less, but Nature more... -Lord Byron Šo rakstu rediģēja Grēkmeistars: 12.04.2008 18:10 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.08 Kur: Aiz loga. ![]() |
Okšķeris (sleuth) . Tiešām laba filma.. Kad noskatījos viņu kino, nemaz nevarēju uzreiz lekt kājās un skriet prom. Man vajadzēja pāris minūtes lai atgūtos un ļautu tam visam mazliet nosēsties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.04.08 Kur: Vietā, kur viss ir tieši tā kā tu vēlies ![]() |
Noteikti noskatieties STEP UP 2. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Piekrītu. Viena no labākajām filmām, kuru esmu redzējusi. Nezinu kāpēc man viņa tā patika, bet noskatīties ir vērts. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Ui, tik daudz kas ko redzēt....
Nu labi, saksim ar MaXimas filmiņām, kuras ir pieejamas visiem Swiming With Sharks - Stāsts par karjeras izaugsmi.Un nekas ja karjeras vārdā jāpārkāpj visam, jāpazemojas...(Man stipri vien patika) Hard Candy - Stāsts par meiteni kas nolemj atmaskot pedofīlu.Stipri skarbi. ----- Stranger than ficton- Herolds atklāj ka ir grāmatas varonis, un viņa dzīve ir atkarīga no autores fantāzijas.Vienīgais...autore raksta tragēdijas. Requiem For A Dream - Ou, mana vismīļākā.Par ...Ai nu labi, pārak laba lai ko piebilstu Slinkums. Drīz būs vel. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
baigais fui par step up2. un requiem for a dream arī nemaz nav tik slavējama, bet ar vienkārši fantastisku mūziku.
un, lai nebūtu spamiņš, tad Невеста jebšu Līgava. kaut kad sen meklēju piter.fm (kas arī ir tīri jauka) un atvilku šamo, nevarētu teikt, ka kaut kas ļoti baigs, bet tad man patika. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Labākais GP atdzejotājs 2007 ![]() |
Okšķeris (sleuth) . Tiešām laba filma.. Kad noskatījos viņu kino, nemaz nevarēju uzreiz lekt kājās un skriet prom. Man vajadzēja pāris minūtes lai atgūtos un ļautu tam visam mazliet nosēsties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) pievienojos. TAI PAT LAIKĀ es principā esmu pret filmām, kuras varētu būt izrādes. šis nu ir tas gadījums. vienīgais, kāpēs šoreiz piedodu ir tas, ka viņi rāda foršus foršo aktieru tuvplānus, tādējādi attaisnojot to digitālo iesaiņojumu. un aktieri un režija un scenārijs un operatori un montieri un mūzika un māklsinieki patiešām šite ir kruti. vairāk vai mazāk tāds prieks prātam. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.07 Kur: Ogres raj. ![]() |
Es iesaku noskatīties multenīti "Vāģi"! Viņa iznāca tikai pagājušajā gadā! T.i. - 2007. g. Ļoti interesanta.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Viņa ir 2 h gara! Tulkojums ir latv. v.! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.08 Kur: klusumā ![]() |
Iesaku noskatīties- Step up un Step up 2. Ļoti foršas filmas.!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.11.05 Kur: cenā ![]() |
21.
ļoti interesanta. patiks tiem,kam patīk spēlēt kārtis un kazino vispār. lasvegasa un izklaides tajā. naudas pelnīšana,profesionāli blekdžeka spēlētāji un pats tā apgūšanas process,spriedze,piedzīvojumi,veiksmīga izkļūšana no sūdiem,meitenes,nauda,dubultdzīve,hārvarda,nodevība utt. JĀREDZ! seksīgi aktieri un kevins speisijs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) *winner, winner, chicken dinner. *You know what I like most about Las Vegas? You can be whoever you want to be. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
Vispār jau iesaku noskatīties visas sarakstā esošās filmas : Saite
Taču šobrīd topā ir filma Funny Games Saite 2007 gada filma. ASV Lomās Naomi Vatsa un Tims Rots Filmas reklāmasrullītis : saite Vērtējums : tā kā vēl neesmu redzējusi, varu spriest tikai no reklāmas un atsauksmēm. Šķiet baisi intriģējoša un reizē dīvaini izklaidējoša. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
The Departed, nezinu, kur tik ilgi biju iekritusi un neskatījos šo lielisko filmu. Tāda nepārtraukta spriedze ununun Di Kaprio vienk lieliski notēlo. Varbūt neesmu redzējusi viņa filmas, bet vislaik likās, ka tās nekāds, bet te nu ir izcili, jā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Taču šobrīd topā ir filma Funny Games Saite 2007 gada filma. ASV Lomās Naomi Vatsa un Tims Rots Filmas reklāmasrullītis : saite Vērtējums : tā kā vēl neesmu redzējusi, varu spriest tikai no reklāmas un atsauksmēm. Šķiet baisi intriģējoša un reizē dīvaini izklaidējoša. tikko noskatījos un viņa patiešām ir kruta. baisa, bet mast sī topā - noteikti. ar tādu neuzbrūkošu stiliņu un biedējošu mesidžu. un tas brīdis, kad nākas saprast, ka tā tomēr patiešām nav drāma, bet vienkārši vājprātīgi melna komēdija, ir kaut kas ļoti nepierasts. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 31.05.2025 17:19 |