Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Iesaku filmu...

Uzrādi oriģinālo nosaukumu un iznākšanas gadu, kad iesaki kādu filmu!

> Iesaku noskatīties...
Canadian
iesūtīt 05.06.2004 19:32
Raksts #1

Studē augstākās pārvērtības

Grupa: Biedri
Pievienojās: 20.04.04

Shis pavediens ir domaats, lai rakstiitu filmas, kuras ieteiktu noskatiities...
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
26 Lapas V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (360 - 379)
BlueberryAnima
iesūtīt 26.07.2007 16:23
Raksts #361

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 22.05.05

"bezgalīgais ceļojums" laikam tā pareizi ir latviski. [lūdzu , nejaukt ar "bezgalīgo stāstu"] lai nu kā, angliski saucas "a walk to remember"
"kentervilas spoks", bet ne tā jaunā versija[tā kā uz drāmu velk], bet pavisam vecā[komēdija, vaiāk vai mazāk].
"intervija ar vampīru"
un J. Depp talanta cienītājiem-"Sleepy hallow" nepārspējami

+Citēt rakstu
Lēdija Čaterleja
iesūtīt 26.07.2007 18:23
Raksts #362

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 20.07.07
Kur: Rīga

"21 grams"-man patika

CITĀTS
Nū tad vēl Vaska figūru muzeju
-baigā šausmene, īpaši labs moments kur Parisai notiek "nelaimes gadījums ar stieni"

+Citēt rakstu
Fantomass
iesūtīt 04.08.2007 22:04
Raksts #363

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 27.10.04
Portretu fotogrāfs

"Sleepy Hollow" gan bija debila filma. Bet silti ieteikt varu "Traffic".

+Citēt rakstu
Blackberry.
iesūtīt 04.08.2007 22:07
Raksts #364

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 17.07.07
Kur: Nav Atrodama.

hmm.. ''Alexander'' ir baudāma filma (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

+Citēt rakstu
Antons Ego
iesūtīt 17.08.2007 23:57
Raksts #365

Kārto teleportēšanās eksāmenu

Pievienojās: 30.06.04
Labākais GP atdzejotājs 2007

Viens vārds - Ratatouille.
Nekad kinoteātrī nebiju smaidījis tā - līdz ausīm.
Un nekad kinoteātrī nebiju raudājis.

Pieņemu gan, ka šitā ir viena no manām absolūtajām dīvainībām, bet Ratatouille (jebšu Gardēdis) man kaut kā baigi iedeva pa sirdi. Tāds gabals man. Patīkami.

Šo rakstu rediģēja hram: 17.08.2007 23:57

+Citēt rakstu
Kira m.emo.ria
iesūtīt 18.08.2007 00:12
Raksts #366

Attīsta savu iekšējo Aci

Pievienojās: 27.10.05

Man ļoti patīk "Asmens" .. Zinu. Ir daudzu gadu intervāls un tā, bet manuprāt baudāmu šo filmu padara tikai Stefans Dorfs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) .

+Citēt rakstu
.Meitene.
iesūtīt 31.08.2007 12:14
Raksts #367

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 31.08.07

Katakombas .

Cilvēkiem, kas sen jau tiecas redzēt kādu šausmeni bez netik liela asins daudzuma. (:

Šo rakstu rediģēja .Meitene.: 31.08.2007 12:15

+Citēt rakstu
(sun)
iesūtīt 31.08.2007 12:21
Raksts #368

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Pievienojās: 08.09.06
Dzejnieks 2009

Noskatieties -
1408- Pēc Kinga Grāmatas motīviem.
Requiem for a dream - Smaga.ļoti smaga filma.
The green mile/Zaļā Jūdze.-Arī no Kinga.Filma kurā es raudu bez apstājas.

+Citēt rakstu
Antons Ego
iesūtīt 02.09.2007 11:47
Raksts #369

Vispār, tajā Lielā kristapa retrospekcijā ir baigi daudz labu latviešu filmu, bet man tomēr īpaši gribas izcelt vienu -
Lailas Pakalniņas "PITONS".
Pa teļļuku rādīs Otrdien, 4. septembrī, 21.20. ltv1.

šitā nu absolūti ir filma, kura skatītājiem vai nu nežēlīgi riebjas, vai ļoti patīk. es neapšaubāmi piederu otrajiem - vispār, ja man būtu jāuzraksta savs kino top10, Pitons noteikti tajā būtu ierindots.

Filma ir par kādas Latvijas mazpilsētas skolu, kurā nezināms skolnieks pietaisījis bēniņus. Un direktore, izmantodama visai drakoniskas metodes, meklē vainīgo.
Tikmēr skolā ierodas fotogrāfs ar čūksu - pitonu. Pitons pazūd.

+Citēt rakstu
Līg
iesūtīt 02.09.2007 14:20
Raksts #370

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 21.04.07

Science of Sleep - 2006 gads.
La Science des rêves tā tas būtu oriģinālvalodā. Kaut gan dīvaini, jo filmā runāja gan angliski, gan franciski.
Vispār tāda savāda filma. neesmu pārliecināta vai sapratu pašu galveno domu, bet pāris domas garām tomēr nepalaidu. Nekas reāls. Bet skatīties var. Tomēr nedomāju, ka asa sižeta filmu cienītājiem viņa varētu patikt, dēl savas notikumu gaitas. Nevar īsti saprast vai kas notiek reāli vai nē.
Lai nu kā, Franču filmās es parasti neviļos.

+Citēt rakstu
Puķu elfs
iesūtīt 10.09.2007 10:32
Raksts #371

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 10.10.05
Kur: Starp sākumu un beigām.

CITĀTS(hram @ 18.08.2007 00:57) *
Viens vārds - Ratatouille.
Nekad kinoteātrī nebiju smaidījis tā - līdz ausīm.
Un nekad kinoteātrī nebiju raudājis.

Pieņemu gan, ka šitā ir viena no manām absolūtajām dīvainībām, bet Ratatouille (jebšu Gardēdis) man kaut kā baigi iedeva pa sirdi. Tāds gabals man. Patīkami.

Viss sākās ar šo rakstu. Tāds nemiers un ziņkāre - pamodināts velniņš, kurš baksta ar bigulu pa smadzenēm un atgādina: aizej. Nu aizej! Beidz čammāties, aizej!!!
Nu labi, es aizgāju.
Tas bija tā: uzliec uz šķīvja parastos vārītos kartupeļus, parasto, ikdienišķo kotletīti un apsēdies pie galda. Tepat blakus arī glāze ar kompotu, viss kā parasti. Uzdur uz dakšiņas kartupeli, ar zināmu nepatiku aplūko to un ar domu "lai dzīvotu, ir jāēd" iestum to mutē. Un nejūti kartupeļa garšu, bet gan kaut ko tik neaprakstāmu un pilnīgu. Baudā pieveras acis un jūti smaržas - gaistošu piparmētru un spīvu baziliku. Kompota vietā smaržo vīns, gaiss ir pilns neaprakstāmas baudas, ko jūt katra mēles kārpiņa, katrs smaržas receptors.
Acis jāatver un jāpārbauda, kā tad īsti ir - kartupelis vai kas cits. Nu jā, kartupelis, bet tiklīdz sāc ēst, atkal jūti to neaprakstāmo baudu.
Ja tā kritiski paskatās uz šo animācijas filmu, nekā īpaša (kartupeļi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ): parastie trīsstūri - ģimene, draudzība, aizraušanās, mīlestība, bet tam visam klāt kaut kāda garšviela, kas tik paratos "kartupeļus" padarīja neatkārtojamus, īpašus.

Vārdu sakot, aizmirstiet visu, ko te sarakstīju un mēģiniet sagaršot.

+Citēt rakstu
madzzens
iesūtīt 18.12.2007 00:51
Raksts #372

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 23.07.05
Kur: brīvajā kritienā*

hmm...
1.Life as a house - nezinu kā latviski.laba filma,man personīgi patika:)drāma, ja pareizi atceros.
2.If only ar Dženiferu Lovu Hjūitu(Jennifer Love Hewitt).no romantiskā žanra.arī nedaudz raudamgabals (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
3.Kaut kas baisāks - Van Helsing.labi aktieri.smieklīgs Frankenšteins.interesanti... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)
4.Pearlharbour - romantiskais un kara žanrs.or something. smaga filma,tā šķiet. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)

+Citēt rakstu
SilverDove
iesūtīt 02.01.2008 14:23
Raksts #373

Pievienojās: 16.10.04
Kur: In my little corner of the world

1. No Reservations jeb Latvijas kinoteātros rādīja kā Mīlestības Recepte. Ar Ketrīnu Zetu Džonsu galvenājā lomā. Manuprāt, viena no labākajām romantiskajām komēdijām. Nekas nebija tā īpaši pārspīlēts un pārsaldināt, kā tas bieži gadās.
2. Waitress ar Keriju Raselu. No sākuma likās, ka tur nekas īpašs nebūs, bet tad garlaicības mākta nolēmu paskatīties. Man likās interesanti. Pēc filmas palika labas emocijas un tie viņas galatvotie pīrāgi izskatījās tiiiiiik garšīgi...
3. License To Wed. Komēdija ar Mendiju Mūru. Par pāri, kas viens otru mīl, bet tad mācītājis (Robins Viljams) liek izpildīt cik tur to soļu programmu, lai nostiprinātu mīlestību...Likās interesanta, bija smieklīga.

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 02.01.2008 14:28
Raksts #374

Cogito ergo sum

Pievienojās: 28.02.07
Kur: Divas mājas tālāk
Jaukais snīpis

tiešām iesaku----> brukheimera kārtējo gara darbu!!! nacionālie dārgumi: noslēpumu grāmata (national tresure: the book of sicrets) ar n. keidžu. filma ir sanākusi tik pat laba kā pirmā... var tagad skatītes forum cinemas... (gribās pasērot par dailes aizklapēšanu ciet (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) )

+Citēt rakstu
Antons Ego
iesūtīt 16.01.2008 20:27
Raksts #375

pagājšgada otra, manuprāt, īpaši krutā filma (pirmā bija ratatouille) - Atonement jebšu PIEDOŠANA. pašlaik iet kino, un tur tik skaists darbs sen nav bijis. visādā ziņā. gan skaņa, gan bilde... daiļi. un kopumā pietiekami skaudri tādam uzstādījumam.

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 16.01.2008 20:58
Raksts #376

Cogito ergo sum

Pievienojās: 28.02.07
Kur: Divas mājas tālāk
Jaukais snīpis

uz piedošanu gan laikam neiešu (drāma nav man gaumē...) bet nožēloju, ka nebiju uz ratotuile... tagad jāgaida kasetēs vai dvd...

+Citēt rakstu
SilverDove
iesūtīt 19.01.2008 10:41
Raksts #377

Pievienojās: 16.10.04
Kur: In my little corner of the world

Arī iesaku Piedošanu. Tā patiešām ir laba filma. Pārsvarā jau tās apbalvotās filmas man nepatīk, jo tās ir diezgan murdzīgas, bet šī bija patiešām laba.

+Citēt rakstu
kurland
iesūtīt 22.01.2008 16:56
Raksts #378

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 21.01.08

Ienaidnieka Aizmugurē / Ambush
BASEketball / Trakais Beisketbols
Scarface/ Rētainis
Queen Of The Damned/Noladēto Karaliene
Fight Club/Cīņas klubs
28 Weeks Later / 28Nedēļas Vēlāk

Visas neatcereessos!!! Bet siis ir veerts skatiities!

+Citēt rakstu
13ilzite
iesūtīt 25.01.2008 16:17
Raksts #379

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 25.01.08
Kur: talsi

CITĀTS(Elentari @ 07.06.2004 20:03) *
Filmas "Ponete" ("Ponette", Francija, 1996.g., rež. Ž.Diajons) galvenā varone - četrus gadus vecā meitene Ponete - autoavārijā tiek cauri ar lauztu roku, bet māte, viņas vistuvākais cilvēks, iet bojā. Filmu būtu vērts skatīties pat vien galvenās varones dēļ. Četrus gadus vecā Viktuāra Tivisola saņēma balvu 1996.g. Venēcijas kinofestivālā kā labākā aktrise un manā atmiņā palikusi kā visspilgtākā bērnu aktrise.

Pievienojos ieteikumam noskatīties "Kareivja brāli". Šī filma ir lieliska pārmaiņa pēc butaforiskajiem varoņepiem, kuri, manuprāt, koncentrējas tikai uz konkrētu notikumu attainojumu un nepamatoti tiek apdalītas cilvēku personības kā tādas. "Kareivja brālis" izceļas ar šo, rupji izsakoties, sadzīves attēlojumu.
Tāpat arī "The Usual Suspects" man ļoti simpatizēja aktieru duets - Kevins Speisijs un īpaši Beničo (Benisio) del Toro.

SOS....PLEASE... Kur var dabūt Ponette, latviešu valodā????? Šausmīgi gribu (un sen jau...)

+Citēt rakstu
Antons Ego
iesūtīt 26.01.2008 13:07
Raksts #380

šodien ltv1 23.20 viena ūberīga 69.tā gada filma - NODZĪTUS ZIRGUS ARĪ NOŠAUJ, VAI NE?
patiešām ritīgi groteski skarbs gabals. vecas filmas mani parasti baigi kaitina, bet šitas ir kaut kas ārprātīgi pievelkošs.

Šo rakstu rediģēja Antons Ego: 26.01.2008 13:07

+Citēt rakstu

26 Lapas V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 02.06.2025 05:05