![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Uzrādi oriģinālo nosaukumu un iznākšanas gadu, kad iesaki kādu filmu!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.04.04 ![]() |
Shis pavediens ir domaats, lai rakstiitu filmas, kuras ieteiktu noskatiities...
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
Iesaku noskatīties filmu "Pūķa sirds". Filmai ir divas daļas.
Precīzi gadu un angļu nosaukumu nezinu... Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 13.05.2007 16:14 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
Iesaku noskatīties filmas:
Stay Donnie Darko Master and Commander. The far side of the world Brick Pink Floyd: The Wall KJP3 A kinght's tale Ned Kelly varu saukt vēl un vēl... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.04 Kur: Apburošo prinču izpārdošanā. ![]() |
CITĀTS(Minki @ 06.01.2007 13:01) [snapback]1086812[/snapback] Yann Samuell "Love me if you dare". Tikai vakar atklāju. Uzņemta jau labu laiku atpakaļ, bet ir tas vajadzīgais kāpinājums. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ļoti patīk. Pateicoties šim ieteikumama, noskatījoš šo saprātu reibinošo filmu, un esmu pilnīgi sajūsmā, iesaku noskatīties. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.06.06 ![]() |
Lepnums un aizspriedumi ^^
ļoti laba filma (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.04 Kur: stūris, tāds smuks un glīts. un vispār, neaiztiekams. Gaismas fotogrāfs ![]() |
White noise2
pirmā daļa bija ojā, šitā nedaudz parauj aiz garlaicības, bet tīri foršā. |
|
|
Viesis_mazaa1122_* |
![]() ![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
CITĀTS(sipps @ 24.10.2005 15:17) [snapback]495434[/snapback] te nu Tu smagi kludies labaka filma par vampiriem ir Underworld ja gadijuma nesi redzejis iesaku noskatities. un proatams neparspejama klasika " intervija ar vampiru" ar B.PITU galvenaja loma. VAN Helsing ir manuprat sliktaka filma par vampiriem un vilkaciem kas uznemta pedejo 10 gadu laika fui. EU nu beidziet, esmu redzējusi visas trīs un vēl , un visas labas!! Aktieri arī baigi forsji!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) ja jau apspriezjat sjitās tēmas, tad lūdzu pasakiet cik filmu wsp esat redzējuši, ka tā spriežat par labākajām un sliktākajām??? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.01.07 Kur: . ![]() |
mmm... iesaku filme "Enter the dragon".
ar Lī!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Iesaku noskatīties filmu Oušena velna duci. Labi aktieri un interesants sižets. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Es varētu ieteikt ļoti daudzas filmas, bet vislabākās:
1. Perfume 2. Amelie 3. Pan's labyrinth 4. A beautiful mind 5. Finding neverland 6. Girl with the pearl earing 7. Hannibal. Rising 8. If only 9. The Notebook 10. White oleander 11. Notes on a scandal Patiks smago un skaisto filmu cienītājiem. Bet tiem, kam patīk vampīri, noteikti: 1. Interview with the vampire 2. Queen of the damned |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
Es vēl varu ieteikt ''Memoirs of geisha''. Ļoti skaista filma. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.07 ![]() |
es ieteiktu noskatīties "Bezgalīgais stāsts" un "Cilvēks dzelzs maskā". (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.04 Kur: Fata Morgana ![]() |
iesaku:
"Dejotāju Tumsā" (Dancer in the Dark) un animāciju filmu "Randiņš Bellavillā" (Les Triplettes de Belleville) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.07.05 Kur: Ledusskapī pie gurķiem! ![]() |
"John Tucker must die" - ši ir rēcīga
"She`s the man" - vēl rēcīgāka par Takeru "Kā tikt galā" - "How to deal" "Spītnieces savaldīšana" "Love and basketball" filmas, kur dejo - "Stomp the yard" [neredzēta] "Save the last dance" "Save the last dance 2" [ne sliktāka par pirmo] "Honey" kkas nopietnāks: "If only" - nu jā šiten es pat apraudājos "Stark raving mad" jeb "Pilnīgi traks" - liels plāns, lapīšana, un par daudz ķibeles, sākums var likties tāds sviestains, bet tālāk ir jautri. Starp citu pēdējais Oušens bija patiešām labs. ok ieteikcu jau arī tādas saldās romantiskās filmiņas, neko darīt šovakar tāds noskaņojums, mošk citrez kkas cits ienāks prātā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
Ā... Tiem kam patīk Džordžs Klūnijs es ieteiktu noskatīties ''O brāl kur tu esi''.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Labākais GP atdzejotājs 2007 ![]() |
28 weeks later. paspējiet un noskatieties uz lielā ekrāna. blēras raganas un šī - divas vienīgās šausmenes, kuras es varētu nosaukt par patiesi krutu kino. dievīga (muse) mūzika, naivs sižets, interesants skatpunkts, apšaubāmi kaitinoša (bet absolūti jaudīga) pamatnostāja un asinis vemjoši zombiji (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) ... ak!
Nē, patiešām, nopietni, man ļoti patika. vēl pašlaik kino ir tarantino jaunais darbiņš - death proof (jebšu nāves pierādījums - tizli nolatviskots nosaukums un pati filma arī tizli iztulkota, bet tas nu tā). nav nekas izcils, kilbilam, kur nu vēl lubenei, ne tuvu nestāv, bet skatīties, protams, var ar sajūsmu. tāds absolūti stilīgs nieks. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.05 Kur: Rīga ![]() |
John Tucker must die- baigi laba filma.
The Fast and the Furious: Tokyo Drift- tiem kuriem patiik aatrums un spiedze (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) The Notebook: skaista filma (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Yours Mine and Ours- reeciiga filma (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) EuroTrip - visslabaakaa filma kuru esmu redzeejusi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Napoleon Dynamite - vnk super... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Raise Your Voice - romatiska fima ar Hilary Duff galvenajaa lomaa.... Harold And Kumar Go To White Castle- arii baigi laba ... sheit vnk var paarnjirkties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
Death Proof. Patīkama. Mhm.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.01.07 Kur: . ![]() |
visus "Kill Bill". (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.03.07 Kur: Skatuve ![]() |
Iesaku noskatīties jebko no Quentin'a. Nepārspēts stilīgums , bez priekšzināšanām attiecīgajās sfērās gan būs grūti izurbt to kodolu. Bet pie Tarantino meistarojumiem atgriežos atkal un atkal.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.07.07 Kur: vienmēr tew līdzās ![]() |
es iesaku noskatīties Zaļo jūdzi- vnk patīk tā filma (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Nū tad vēl Vaska figūru muzeju Visas The Lost sērijas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Izlaušanos (seriāls)...nekas vairs nenāk prātā ā nu tad vēl šrekus 1, 2, 3 Troja Poseidōns Un protams Krību Jūras Pirātus (visas trīs daļas) Un Mulenrūža...tgd gan vairs nekas nenāk prātā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.06.2025 21:39 |