![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Uzrādi oriģinālo nosaukumu un iznākšanas gadu, kad iesaki kādu filmu!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.04.04 ![]() |
Shis pavediens ir domaats, lai rakstiitu filmas, kuras ieteiktu noskatiities...
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 ![]() |
New York Minute. Pagaidām viss.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.10.05 Kur: Jelgava ![]() |
Noteikti Superman Returns (2006). (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) One off the years best movies i think. Nice visual effects. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Noteikti iesaku:
Knocking on heaven's doors Amēlija Finding Neverland nav jaunas, bet ir ļoti ļoti labas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.05 ![]() |
Pilnīgi noteikti:
Da Vinči kods (it īpaši tad, ja neesi lasījis grāmatu) Lepnums un aizspriedumi (2005) (klasika) Sarkangalvītes jaunie piedzīvojumi |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Labākais GP atdzejotājs 2007 ![]() |
Es šodien noskatījos Piter FM un esmu vienkārši apburts.
KAut ko tik jauku nebiju nu teju gadu redzējis. Patiešām apburoši un tā... nu tā - neaprakstāmi mīļi. Tajā banālumā bija baigais nebanālums (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Uz kādu brīdi tā būs mana mīļākā filma, tas nu ir skaidrs. Un arī soundtreks viņai no manām vienveida mīļākajām filmām izlasīts. burvelīga. patiesi. āāā |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 16.02.05 Kur: te. ![]() |
A Walk To Remember
man netipiski patika. Šo rakstu rediģēja Tension.WithoutWings: 06.08.2006 02:32 |
|
|
Viesis_Setora_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Iesaku:
Silenthill(nezheeliigi laba) Netiiraas dejas 2 ( (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif) ) Fast and Furious 3 nu tas laikam viss ko atceros (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.06 Kur: kaut kur jau noteikti esmu... ![]() |
Zozo (2005)
We Shall Overcome (2006) šīs divas filmas vnk dievīgas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/thumbsup.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) I Am(2006) to arī der noskatīties. (Par gadiem varu nedaudz maldīties) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Metamorfomags ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.04 Kur: Jūrmala Mods 2008 ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.08.06 Kur: Riga ![]() |
Ja gribat nestandarta sizhetu + psihologisko spriedzi + galju/asinis, varu ieteikt trilogijas Cube 1. un 3. dalju - Cube un Cube Zero (2. Cube dalja manaa veerteejumaa - murgs). Dzilju filosofisko jeegu gan neatradiisiet. Liidziigas filmas - My Little Eye un House of 9.
No komedijaam - The New Guy (2002), ja patiik DJ Qualls, var iereekt. No psihologiskajiem gabaliem interesants ir vaacu Das Experiment - par psihologisko eksperimentu cietumaa (kur logiski viss nenotiek kaa bija plaanots), balstits uz patiesu septinjdesmito gadu vaacu peetiijumu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.06.04 Kur: ŪBERĪGO ciemā. :D ![]() |
taatad iesaku noskatiitites..
Thank you for smoking.. (tieshaam laba).. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Pride and Prejudice... Pirates of the Caribbean.. (gan vienu, gan otru)... Honey.. (cilveekiem, kam patiik dejot.. dejo tieshaam labi..) Green mile.. Moulin Rouge.. (miilasstaasts jau ir, bet man shkjiet labaaks par Titaaniku..) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.11.05 Kur: 20 metrus virs zombiju pūļa, cīnoties par izdzīvošanu ![]() |
ir kāda filma, kas obligāti jāredz visiem romantiķiem - A walk to remeber. Rada vienkārši neizsakami lielas emocijas. Pat džekiem skatieni paliek stiklaini.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.06 Novembra mākslinieks 2009 ![]() |
Es iesaku noskatītos filmu Donijs Darko [Donnie Darko]. man filmas beigās viemēr jāraud. arī aktieru tēlojums manuprāt ir labs, sižets piesaistošs. gan mistika, gan komēdija, gan romantika.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.08.05 Kur: Rīga ![]() |
CITĀTS(absit invidia @ 15.08.2006 17:06) [snapback]1022697[/snapback] Ja gribat nestandarta sizhetu + psihologisko spriedzi + galju/asinis, varu ieteikt trilogijas Cube 1. un 3. dalju - Cube un Cube Zero (2. Cube dalja manaa veerteejumaa - murgs). Jā, visas tās daļas "Cube" ir interesantas. Tiesa gan, ka tā viena daļa, kur bija par kuba vadītājiem bija mazliet murgaina. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) Pat neskatījos līdz galam. Bet sākums tāds pretīgs. Hypercube tāda psiholõģiskāka. Jāizprot. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Iesaku vecos, labos "Karību jūras pirātus". (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) It seviški 2. daļu. Aizraujoša. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) "The dark" beigas ir murgainas, bet filma ieinteriģējoša. Teiksim tā- kā kuram. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.10.05 Kur: Jelgava ![]() |
CITĀTS(arbaleta @ 15.08.2006 19:56) [snapback]1022750[/snapback] "The dark" beigas ir murgainas, bet filma ieinteriģējoša. Teiksim tā- kā kuram. Visa filma bija murgaina. Bet tā jau skatīties var. Not bad. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
Iesaku noskatīties filmu "Cars", jeb kā viņu sauc Latvijā "Vāģi"
Žanrs: Animācijas filma Izdevējs: Walt Disney Pictures/Pixar Ilgums: 122 min Pirmizrāde Latvijā: 2006.08.04. Valsts: ASV Gads: 2006 Režisors: John Lasseter, Joe Ranft Lomās: Latviski lomas ierunājuši: Gundars Silakaktiņš, Rēzija Kalniņa, Pēteris Liepiņš, Uldis Dumpis, Jānis Kirmuška, Valdis Liepiņš, Jānis Jarāns, Pēteris Šogolovs, Leons Krivāns u.c. Domāju, ka šī filma bija diezgan rēcīga - ja kāds to jau ir noskatījies, domāju, piekritīs man. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Patika galvenie varoņi - Metriņš un, protams, Zibens Makvīns. Jautra filma, kas tāpat kā "Ledus Laikmets" apbūrusi arī pieaugušos skatītājus. Filmu var noskatīties kinoteātrī Coca-Cola Plaza. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.04 Kur: stūris, tāds smuks un glīts. un vispār, neaiztiekams. Gaismas fotogrāfs ![]() |
The Dark ir sūds, maigi izsakoties.
Izgāšanās ar daudzām izsaukumzīmītēm. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) man personīgi. betjā. Step Up ļoti. mūzikas dēļ. un deju. divas lietas ko es visvairāk <3. kautvai nolādēt soundtrack'us. tāpat. The Notebook laba? :| Šo rakstu rediģēja prinz: 22.08.2006 16:44 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
CITĀTS(prinz @ 22.08.2006 17:42) [snapback]1025650[/snapback] The Dark ir sūds, maigi izsakoties. Izgāšanās ar daudzām izsaukumzīmītēm. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) man personīgi. betjā. Step Up ļoti. mūzikas dēļ. un deju. divas lietas ko es visvairāk <3. kautvai nolādēt soundtrack'us. tāpat. The Notebook laba? :| Jāā. Un tur ir arī tas smukais aktieris [no filmas `Viņa ir Viņš`], kura vārdu es vienmēr aizmirstu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Filma jauka. Tiešām - tagad atradu arī dc++ un nu tik sāksies skatīšanās. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Man gan māsa teica, ka `Tumsa` esot bijusi laba filma - baigā šausmene. Man gan viņa īsti pie sirds negāja - varbūt dēļ varoņiem, jo man labāk patiktos, ja tur būtu jaunieši kā `Kliedzienā`. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) `The Break-Up` Neesmu redzējusi, bet smieklīgs treileris bija. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Starp dienu un nakti ![]() |
The mask of Zorro......
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.09.05 ![]() |
nu nezinu kā jums, bet man patika `klusais kalns` jeb `silent hill`
šausmene. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) smuki monstriņi tur (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.06.2025 13:04 |