![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.04 Kur: Valka ![]() |
pati njemu no biblene, draugi arii varbuut dazji pat peerk, kaa kursh
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 Kur: Kaut kur kaut ko čakarēju... xD un kādam krītu uz nerviem. ![]() |
1, 2, 3 tikai aiznjemta. 4 gramatu piesevinaajoos un netaisos atdot. parejas nopirku. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.05 Kur: Māja ar jumtu, istaba ar krēslu,uz krēsla es, krēsls pie galda,uz galda dators, datōrā mūzika un citas lietas... Ūdens fotogrāfs ![]() |
pērku, bet 4., 5. atdāvināja.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.06 Kur: Rēzekne ![]() |
Es ņēmu no manas māsas draudzenēm un māsas visas grāmatas iņemot septīto esu izlasījis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Šo rakstu rediģēja Gladiators: 29.09.2007 21:11 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.01.06 ![]() |
Sākumā ņēmu no bibliotēkas, taču vēlāk sāku pirkt pati. Tā ir labāk, jo var grāmatu pārlasīt kad vien gribas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.07 Kur: Latvija. ![]() |
1 nopirku, 2 paņēmu no draudzenes, 2 no bibliotēkas.
Pirmās 2 grāmatas lasījusi neesmu, tā sanāca. Varbūt derētu aizčāpot uz bibliotēku un paņēm 1. un 2. daļu. Bet šaubos, ka to lasīt būs diez ko interesanti. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.11.07 ![]() |
Nu ja man atliek laika, lai palasītu, tad ņemu no bibliotēkas, jo man jau nevajag grāmatu kolekciju!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.06 Kur: Visur, bet ne uz zemes ![]() |
Pērku. Patīk kad man plauktā ir daudz interesantu grāmatu. Bet dažreiz arī pērku.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.07 Kur: Ogres raj. ![]() |
Ņemu no bibliotēkas, kā arī no draugiem... 7. daļu latv. v. gan pirkšu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
kā jau vairums, iegādājos veikalā, lai varētu pārlasīt un beigās arī ar tēju apliet un nebūtu problēmu ar to... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.01.08 Kur: K-kur mežā... ![]() |
2 esmu nopircis(3.,7.), 5 no bibleotekas(1.,2.,4.,5.2.,6.), 1 no bibleotekas nospēris(5.1.).. Vairākums par bibleoteku.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.02.08 ![]() |
Es esmu ņēmis no draugiem, bet tad pats visas nopircis. Sak, lai stāv plauktā kā relikvija...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.01.08 Kur: Malfoju muiža ![]() |
Pirmās 3 daļas es ņēmu no draugiem, pat īsti neatceros no kā, 4. paņēmu bibliotēkā, 5.(abas daļas protams)uzdāvināja dzimšanas dienā, 6.nopirku par savu dāvanu karti un 7. man mamma, zinot cik ļoti man patīk šis grāmatas, nopirka nākamajā dienā pēc iznākšanas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.02.08 Kur: piektdienas nakšu glamūrs ![]() |
Pirmās trīs mana vecmāmiņa laimēja prezentācijās un atklāšanas svētkos, ceturto man nesaprotamu iemeslu dēļ uzdāvināja mā, bet pārējās sekojošās aizņēmos no paziņām.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
Pērku, visas ir mājās. 7 gan tikai angliski, bet ir.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Visas pirktas. Latviešu un poļu valodās, angļu valodā ir abas pēdējās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
Pērku.
Pirmo man uzdāvināja, pārējās pati nopirku, tad, kad gribēju. Bibliotēkas un aizņemšanās no draugiem, šajā ziņā, man šķita ne īpaši pievilcīga alternatīva. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
wunderkind ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.12.05 Kur: to sing a lullaby Iedvesmotājs 2009 ![]() |
Visas ir pirktas/saņemtas kā dāvanas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.08 Kur: Kopā ar bizbizmārītēm. ![]() |
Visas pirktas. Man patīk ik pa laikam palasīt šo literāro brīnumu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Starp dienu un nakti ![]() |
mans variants ir cits - tā kā mana mamma strāda bibliotēkā, es viņu pierunāju grāmatas nopirkt, bet bēc tam it kā ņemu no bibliotēkas...tas ir kā divu variantu apvienojums..(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.08.06 Kur: Rīga ![]() |
kur es ņemu HP grāmatas? no sava grāmatplaukta. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) man ir visas septiņas daļas, katra pārlasīta apmēram septiņas reizes.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 22:33 |