![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.04 Kur: Valka ![]() |
pati njemu no biblene, draugi arii varbuut dazji pat peerk, kaa kursh
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
Vienmēr saņēmu kā dāvanu dzimšanas vai vārda dienā.
Nekad neņemšu no bibliotēkas, vai lūgšu draugiem. Es gribu, lai grāmata ir manis pašas, lai tā vienmēr paliek manā grāmatplauktā un es to varu paņemt un pārlasīt, kad vien vēlos. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.08.08 ![]() |
Ir brīnišķīgi, ja šīs HP grāmatas vienmēr ir grāmatplauktā, lai ik pa laiciņam var tās pašķirstīt, atkal un atkal pārlasīt, nolikt atpakaļ, lai palūkotos uz vāciņu, atcerētos notikumus, kas tajās bijuši - pērku, dažkārt saņemu kā dāvanas, bet bibliotēkā nekad - tu aiznes atpakaļ pēc laiciņa un nav tās jaukās sajūtas, ka grāmata ir tava. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.10.05 ![]() |
man ļoti patika variants "nozogu" (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Bet nē, es nezogu. Visas grāmatas pirku, lai gan sākot no piektās grāmatas divām daļām, sāku sūkstīties par inflāciju un citām blēņām. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.04 Kur: rasā Draudzīgākais forumietis 2009 ![]() |
Nobalsoju, ka pērku, lai gan patiesībā viņas fanātiksi pērk mamma un es viņas dabūnu izlasīt tikai pēc viņas, ja, protams, brālis mums neiespraucas pa vidu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.04 Kur: Pa ceļam... ![]() |
Neesmu pirkusi nevienu. Visas daļas esmu izlasījusi, ņemot grāmatas no bibliotēkas. Lētāk tomēr sanāk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.12.08 Kur: vējā ![]() |
Man uzdāvina. Tikai pēdējo paņēmu no bibliotēkas, bet ne sev. Māsai.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.06 Kur: kaut kur virs galvas... ![]() |
man parasti visas graamats tika uzdaavinaats vai nu dzimshanas vai vaarda dienaa no manas vecmaaminjas... peedeejo gan no draudzenes aiznjeemoss, jo negribeejaas pirkt un neviens arii negribeeja uzdaavinat (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.05 Kur: ezermala ![]() |
parasti paņemu no māsas vai draudzenes un ne vienmēr atdodu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)
nu agrāk vai vēlāk atdodu. toties pēdējo grāmatu nopirku, nevarēju izturēt gaidīšanu, kamēr citi izlasīs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.06.2025 05:29 |